נורא נכון?
ככה זה התחיל... אני די בקיאה בנושא של שמירת שבת, ובאמת הקפדתי להקפיד על הכל..
בתחילת שבת בטעות עברתי על כל מיני דברים קטנים כמו לסיים להתאפר אחרי שקיעה, למיין דברים, לתקן.. ביננו אלה דברים שהרבה אנשים עוברים עליהם בלי לדעת אפילו שיש בהם משהו לא בסדר.. אבל אני ידעתי שיש בהם משהו לא בסדר...
היום בצהריים, הייתי לבד בחדר.. וחשבתי: 'אם כבר עברתי על דברים קטנים, מה אכפת לי לעבור על גדולים יותר?'
ועברתי. הוצאתי תקע מהחשמל, הדלקתי אש במצית, כתבתי.
ואז המשכתי להיות כרגיל, מתעלמת כביכול ממה שקרה...
ואני לא יודעת מה זה אומר עליי...
מבחוץ, אני דתיה לכל דבר... לא מזמן יצאתי מההדרכה [בהצלחה רבה], אני שמה רק חצאיות, לומדת באולפנה טובה...
אבל כבר הרבה זמן יש לי מחשבות על להפחית בדת... אני לא מתלבשת בצניעות כמו בעבר וגם עברתי על עוד כמה גבולות שבעבר לא הייתי חולמת לעבור עליהם...
ואני ממש מפחדת כי אני בשמינית.. וצריך לבחור שירות/צבא ומה לעשות שם וזה די קשה כשאתה לא יודע איפה תהיה עוד כמה ימים....
אין לי מושג מה לעשות...
ואני ילדה די חכמה ואמיתית עם עצמי, יש לי למשל מבחן בתנ"ך בקרוב ואני מרגישה דפוקה ללמוד אליו כי אני עוברת על מה שהתנ"ך אומר... וגם עוד כל מיני דברים כאלה...
ואני לא באה לקטע הזה בשביל למרוד... אלא באמת מתוך מחשבה על מה שאני עושה.. ואני רוצה להיות כמה שיותר אמיתית עם עצמי ועם הסביבה...
אני באמת אשמח לעזרה!!!
מצטערת שככה נפלתי עליכם...
נ.ב. אני מישהי מהפורום אבל לא רציתי לכתוב מ"השם של כולם" כדי שאני יוכל לדבר עם אנשים גם באישי.. אז בבקשה תפנו גם באישי! תודה...