למה תמיד כל הסביבה לא צריכה להיות נקיה? אני לא מבין מה עוברת בראש של חבר'ה, שכל היום מקללים ומדברים דברים גסים (ברמות רציניות) כנ"ל לחבר'ה לא דתיים, מה אתם מחפשיים בישיבה?! למה אתם מבזבים את הזמן שלכם ללמוד במקום דתי! תעשו בגרות בתיכון מקיף וסאלמת! למה אתם צריכים לקלקל הבחורים שרוצים להישאר נקיים וטוהרים, כנ"ל אני מאמין לגבי הבנות(תקנו אותי אם אני טועה)
* * *
למה בהפסקות אני צריך לצאת מהכיתה כי אני רוצה לשמור את הידיעות שגם כך נפגמו לי - על נושאים רגישים 'לאחרי' ...
למה אני לא אוכל להגיע לחתונה טוהר ונקי?! בגלל כמה ילדים מגעילים מהכיתה - שכל שיחה שלהם מסתכמת בדיבור על רחב , אמנון ותמר, וכד'.. לפרטי פרטים. או במקרה הטוב סתם על דיני רצח יום יומי שהם שולפים הכל מהמכשיר הזבל המרובע = טמבלוזיה.
למה בחורים בגיל כזה צריכים לדבר בעיקר על נושאים כאלה, ולא על דברים טיפה יותר מעוילים - או לפחות לא מזיקים! (על הקטע של האידאולגיה ויתרתי מזמן...
) - אתה חוטא? למה אתה צריך לשתף את כולם ?! אתה רואה משהו בטלויזיה - למה אתה מספר? מה זה יעויל לי? רוצה לשתף את חברים שלך ?! - חבל מאוד אבל למה אתה צורח את זה בקולי קולות.????
למה אני צריך להתקלקל בגללך,
בין אם זה בישיבה, ברחוב, באוטובוס, במגרש - בכל מקום! לאיפה לעזאזל אני יכול לברוח כדי להתחמק בהסבל הזה?!?!?!?
אם לא בשבילי , תעשו את זה בשביל נשותיכם!