שלום! יש לי קושי ורציתי לשמוע דיעות שיעזרו לי!אנונימי (פותח)

ב"ה השנה התחלתי שירות לאומי בתקן של חינוך והדרכה.

אני עובדת עם סגנון של אוכלוסיה שאני לא רגילה אליה. (הבעיה היא סגנון- ולא מצב סוציואוקונומי נמוך וכו'..)

אני משתדלת להשקיע .

חלק מהחניכים מקבלים את זה יפה, ומידי פעם נותנים פידבק- וזה ממש כיף! אבל....

חלק אחר מהחניכים ממש לא נותן פידבק - וממש פועל ההיפך ממה שאני אומרת להם לעשות. אותם חניכים פנו אלי ואמרו שאני בכלל לא מתייחסת אליהם וכו'.. תאמת יש בזה משהו- הם מרתיעים אותי. לדוגמה: אם אני יזמין אותם לדירה או אצא איתם לפיצה וכו'- אז הם מסוגלים פתאום להשאיר אותי לבד ולעשות שטויות, להציק לאנשים וכו'.. וכן- לא נחמד לי להגיד לכן שהם לא שמים עלי!!!!!! אני יודעת שאולי עוד כמה שנים הם יעריכו. אבל אני כן מצפה לראות התקדמות ביחסים בתוך שנה 1.

אם יש לכם כח להמשיך לקרוא זה יעזור לי! תודה!

עוד משהו - התקן שלי משלב 2 תפקידים, שמתחלקים בערך חצי חצי- אבל באחד מהתפקידים אני ממש לא ממומשת.

אשמח ממש לשמוע , אני מנסה כל הזמן לשפר דברים ולא סתם לקום ולעזוב, כי נראה לי שאין דבר מושלם, ושפשוט אני צריכה להשתפר.... וגם החניכים. הרי החיים מלאים בהתמודדויות וזה בעז"ה יחשל אותי.

תזכו למצוות! ! !

נ.ב. אם יש משהי שכותבת והיא בשנה שנייה - בבקשה שתציין. חשוב לי!

אפשר לדעת באילו גילאים החניכים?פשוטת העם
חטיבה ותיכון. אבל יש חלק ממש לא ברמה של ..אנונימי (פותח)
שלום הודיהבת עמי שליאחרונה

הבעיה שהעלית היא אכן לא נעימה וקשה להתמודדות. עם זאת, קחי בחשבון שכתבת בעצמך שהיית רוצה לראות תוצאות תוך שנה 1, ובינתיים עוד לא הגיע אפילו חנוכה. תדעי שבהרבה מקומות מתחילים 'לקטוף את הפירות' רק מאוחר יותר במהלך השנה (אפילו באיזור פורים/פסח) ולא כדאי להתייאש לפני כן...

עם זאת, אולי כדאי שתעשי איזושהי פעילות בנושא כבוד הזולת או סתם שיחה (אני לא יודעת אם זה רלוונטי לקהל היעד...) ותסבירי להם עד כמה כולם שווים בעינייך, ואת שם בשבילם אבל שאת צריכה לראות איזושהי השתדלות מצדם (בלי לעשות מעצמך 'סמרטוט' כמובן, אלא ממקום שמכבד אותם מספיק בכדי לעשות שיחת בוגרים מה שנקרא).

לגבי התקן השני שבו את לא מרגישה ממומשת במיוחד - לא פירטת יותר מדי (את מוזמנת למסר"ש, אם בא לך). אולי כדאי שתראי מה הסיבות שאת מרגישה כך - האם יכול להיות שמרוב תסכול מהתקן הראשון את לא מצליחה לתת את כל כולך בשני? האם יש בידייך היכולת לשנות את ההרגשה הנ"ל ולהגיע ליותר מימוש עצמי? או האם זה לא קשור אלייך בכלל, וסוג התקן פשוט 'לא מדבר אלייך'... (גם זה קורה. זה בסדר...)

קיצור, אחרי שתעשי חושבים וחשבון נפש על כל הנ"ל, ובמידה ותחליטי בכל זאת שהדברים לא מסתדרים עבורך - פני לרכזת ודברי איתה. פשוט תגידי לה את כל האמת. למי שבשטח קל יותר לעזור כי היא מכירה את הגורמים וכל זה. ואם חלילה, אחרי כל זה - משהו לא יסתדר - את מוזמנת לחזור אלי לקבל הצעות נוספות למקומות פנויים (אבל זה המפלט האחרון בהחלט. אף פעם לא כדאי לפרוש לפני שנעשתה כל ההשתדלות האפשרית).

המון הצלחה

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך