בעזהי"ת
קורסים במהלך השירות.
לא כאלה לתואר וכאלה, אבל נגיד-
קורס אקדמאי בגרפיקה ממוחשבת.
84 שעות, שנתי.
ישמצב לשלב?
רק בתקני בוקר?
אני מתוכננת על שירות אינטנסיבי יחסית, או בתי ילד/כפרי נוער, או קומונה, משו בסגנון.
יפריע?
אפשרי?
בעזהי"ת
קורסים במהלך השירות.
לא כאלה לתואר וכאלה, אבל נגיד-
קורס אקדמאי בגרפיקה ממוחשבת.
84 שעות, שנתי.
ישמצב לשלב?
רק בתקני בוקר?
אני מתוכננת על שירות אינטנסיבי יחסית, או בתי ילד/כפרי נוער, או קומונה, משו בסגנון.
יפריע?
אפשרי?
וואו! את באמת מתכננת לעצמך שנה עמוסה לעייפה עם אופציות כמו בתי ילד/קומונה וכו'. לדעתי, גם במידה ותקבלי אישור לשלב לימודים בסגנון גרפיקה ממוחשבת או משהו דומה - כדאי לך לשקול שוב ושוב את העניין, כי את עלולה פשוט - להתמוטט!! שירות במקומות כאלה הוא מסביב לשעון, וכשסוף סוף נגמר יום השירות - את בדרך כלל סחוטה פיזית/נפשית ואין לך כח יותר לכלום (בטח שלא ללימודים!) לכן מאוד לא מומלץ לשלב לימודים.... קחי בחשבון שבשנת השירות את עושה שירות ולא מתפרסת על "כל העולמות" - וכך תוכלי להנות מהשירות, מהחוויות וכו' בלי להרגיש מתח ולחצים בגלל לימודים ודברים חיצוניים.
בכל מקרה, במידה ותשקלי את העניין טוב טוב, ותחליטי בכל זאת שאת מעוניינת לשלב לימודים 'קלילים' - בעקרון אפשר עם אישור של הרכזת ושל מקום השירות (אבל כדאי שאם את מחליטה כך, תעלי את זה עוד בשלב הראיון וקחי בחשבון שייתכן מאוד שבמקומות כמו אלו שהזכרת לא יאשרו לך, על מנת לבוא מוכנה נפשית לסירוב ולא לצאת במפח נפש...)
בתור אחת שעשתה שנה ראשונה בבית ילד, זו השנה הכי קורעת שהייתה לי בחיים.זו עבודה קשה מאין כמוה שדורשת הכל ויותר מכך, ואם את מתאימה לזה אנחנו ממש צריכים אותך בתחום. החיים האישיים לוקחים צעד אחורה ואיתם תכנונים כאלו ואחרים..אם את הולכת על שירות קשה אני מציעה לך להתמקד בו ורק בו, לא לנסות לתפוס מרובה כי כידוע לא תופסים כלום בסוף.. ב"הצלחה(:
במיוחד כשאת יודעת שאת רוצה שנת שירות אינטנסיבית -
כדאי לך לעשות השנה (וזה בדיוק הזמן להתחיל,
אני עשיתי ככה וממש נהניתי!)
ממה את בורחת?
אין לנו זמן מיותר כל רגע חשוב ועל כן מי שיכולה לשלב לימודים והתנדבות הרי היא משובחת כי גם שתורמים צריך לשים לב שלא לשים את החיים הפרטיים בצד כי אחרי הכל האדם קודם כל נולד למטרה אישית משלו ועליו לקדם את יעודו לםני שהוא שם דגש מיותר בעיני על מה שנחשב רע כמו שאת חושבת שמותר לאדם להתקדם אבל רק בכללים של החברה החילונית לאט ולאט(בכוונה לא רשמתי בטוח...9בהצלחה לכולנו!!!!!!!!!!!
בעזהי"ת.
כבת שירות בעבר, אני יכולה לומר שהשנה הזאת כ"כ כ"כ עמוסה, וחבל סתם להעמיס עליה עוד, ולגרום להתפזרות.
בפרט כשאת מתכננת לעשות שירות משמעותי, סביב השעון.
תעשי את הקורס עכשיוף או אחרי השמינית.
ובכלל, אם הוא קורס אקדמי, תעשי אותו כבר ביחד עם התואר וזהו, כשתהיי בראש של לימודים.
המלצה שלי.
הבנתי שאסור ללמוד ולעבוד במקביל לשירות. זה נכון?
יש לך אישור..
וללמוד זה תלוי במקום השירות-יש מקומות שלא נותנים ללמוד במהלך השירות ויש מקומות שכן נותנים..
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..