בהתחשב בעובדה שהשרשור הקיים לתקנים פנויים - עמוס מאוד וכבר מסורבל מדי לבדוק שם - מצ"ב שרשור נעוץ חדש בנושא תקנים פנויים לשנה זו (תשע"א).
(עריכה: היא כתבה פה מכתב תחינה ארוך שמיועד למנהלת, אבל למה לפתוח שרשור חדש כשאפשר להשתמש בקיים?
בהתחשב בעובדה שהשרשור הקיים לתקנים פנויים - עמוס מאוד וכבר מסורבל מדי לבדוק שם - מצ"ב שרשור נעוץ חדש בנושא תקנים פנויים לשנה זו (תשע"א).
(עריכה: היא כתבה פה מכתב תחינה ארוך שמיועד למנהלת, אבל למה לפתוח שרשור חדש כשאפשר להשתמש בקיים?
לפרטים: גלית 052-5802340 tdavid777@gmail.com
בית הספר מפתן השחר
דרושה בת עם ראש גדול, יכולת הכלה וקבלת השונה, בעלת אוזן קשבת, המעוניינת לעבוד עם נוער חילוני בגיל ההתבגרות. ביה"ס מעורב בנים/בנות. תפקיד הבת : לעזור לתלמידים הן בפן הלימודי והן החברתי וליצור עמם קשר חם.
התקן כולל דיור בכפר סבא.
אולפנת אמנה
דרושות מדריכות עם ראש גדול והמון מוטיבציה!!!
המגורים בפנימיית האולפנה
תקנים אחרונים למקומיות מאיזור כ"ס והסביבה / למעוניינות לשלב שירות+מדרשה:
אולפנת הראל + חט"ב
בי"ס תיכון דתי לבנות בלבד. עזרה לימודית/חברתית והתערות משמעותית בחיי בית הספר.
גן ליקויי למידה
צוות חם ומסור. מתאים לבחורה סובלנית, בעלת לב רחב שאוהבת ילדים
אלוטף
גן לילדים אוטיסטים בגילאי 2-4. הילדים מקסימים, הצוות אוהב ותומך. דרושה בת שמוכנה להציף את הילדים באהבה ולקבל המון סיפוק ואהבה חזרה.
לפרטים על תקני כפר סבא נא לפנות לשרה: 052-8990464
חולמת לקחת חלק בהתרחשויות היומיומיות במדינה?
להיות חלק ממערכת גדולה ומורכבת?
לחתום על שמירת סודיות?
מסתבר שאת מחפשת שירות - במשרד הבטחון!!!
לשמחתך, נותרו מספר תקנים אחרונים פנויים...
בקריה בת"א :
את"ק
אפ"י
בתל השומר:
אגף הוצאה לאור
אגף שיקום
התקנים הנם מנהליים/ארגוניים וכוללים דיור!
לפרטים והרשמה התקשרי: אודיה 052-7203882
למעון הטנה
דרושה בדחיפות- בת בעלת חוסן נפשי, יכולת הכלה והמון רצון טוב וכנה לתרום ולתת מעצמה.
העבודה עם ילדים עם פיגור.
צוות מלווה ותומך, אוהב ומכבד!
התקן כולל דיור בירושלים.
לחוות אמיר
דרושה בת לעבוד עם סוסים בחווה הטיפולית.
התקן מיועד לבת מקומית מירושלים או הסביבה.
לפרטים על התקנים הנ"ל יש לפנות לרותי: 052-8990445
המועדונית של "סבתא אסתר" -
מועדונית לילדי רווחה בגילאי בי"ס יסודי, הפועלת 5 ימים בשבוע מ 12:00 עד 18:00
דרושה בת עם ראש גדול , אחריות ואהבת ילדים.
הבת אחראית לעזור לילדים בש"ב, להעביר פעילויות חינוכיות ועוד.
בת שתתקבל תזכה (!!!) בסבתא אסתר שהיא "סבתא" של הילדים ומנהלת המועדונית.
התקן הנו בשילוב גרעין קרית גת.
לפרטים נוספים יש לפנות לאושרית: 052-8119925
תקן בבי"ס כפר דרום באשקלון!
קהילה תורנית חמה ואוהבת!! ילדים מתוקים וצדיקים!! ובת שירות מתוקה
בקיצור,אני מכירה את המקום ממש טוב-שווה לבוא לבדוק!!
מס' פל' של הרכזת:0528990108
ואם אתן צריכות עזרה,אני פה
לילה מצוין
בנות המעוניינות בתקנים מדהימים של הדרכה בבתי ספר לגבי נושאים הקשורים באיכות הסביבה, ארגון פרוייקטים בנושא והמון אתגר וסיפוק -
מוזמנות ליצור קשר עם עינת: 052-5665068 !
התקנים כוללים דיור.
השתלבי בתקן מדהים ועשי את העולם קצת יותר יפה עבור כולנו!
בקיבוץ סעד מחפשים בחורה מסורה ואוהבת ילדים לעבודה בגן הילדים (גילאי 3-4) - בשנה זו! (תשע"א)
אופציה למגורים בקיבוץ / לבנות מהאיזור.
לפרטים: פנינה -
052-8990449
אם את בת חרוצה, מתקשרת עם ראש על הכתפיים -
זו ההזדמנות שלך לתקן מלא חוויות!
דרושה בדחיפות רכזת נוער (חבר'ה דתיים) לאיזור חבל יבנה
התקן כולל דיור!
הצטרפי למסע המרתק!
לפרטים: עינת - 052-566072
דרושה בת לשנה זו - לחוות רכיבה טיפולית -חוות נעם!
חובה ידע בסוסים.
נכונות לעבודה מאומצת סביב השעון.
לפרטים יש לפנות לשרה 0528990454
במרכז להעמקת הזהות היהודית בערד התחילה השנה בת שירות לאומי אחת, ולצערנו (וגם לצערה...) היא עזבה כי היה לה קשה לעבוד לבד...
כרגע המרכז הקפיא את פעילותו הקבועה והנפגעים הישירים כ-1000 ילדים וילדות שלא זוכים לשיעור השבועי החשוב והמשמעותי כ"כ- שלרובם אלו היו 45 הדקות היחידות בשבוע, בהן דיברו איתם על זהותם כיהודים!
בנות השירות הלאומי (בשאר התקנים) של ערד לקחו אחריות והתחילו בהקמת גרעין משימתי אשר בין השאר מעביר ימי שיא בבתי הספר בעיר וכך המרכז מצליח לשמור על הגחלת... (וכאן המקום להוריד בפניהן את הכובע!!!)
אנו מחפשים בנות אמיצות, בעלות כוחות ותעצומות נפש גדולים- להציל את המרכז ולחדש את הפעילות במלוא המרץ, ולשמש גם כמפעילות פרוייקטים של גרעין בנות השירות הלאומי!
אנחנו פתוחים להתחיל מחדש, ולהתאים את מסגרת הפעילות לאופייה וליכולותיה של הבת שתגיע.
אם משהו מהדברים מסקרן אותך...או שנותרת אם שאלות...
אין כמו שיחה בע"פ!!!
צרי קשר 0524239896
(גם שמיניסטיות שמתעניינות לשנה הבאה...)
פני אלי במייל: channaor@gmail.com
אסיף-בי"ס וגנים לילדים מיוחדים
סמוך לבי"ח אסף הרופא- מקום מדהים שמיועד לילדים בגנים וכיתות א-ב בעלי c.p.
מקום מקסים, צוות נפלא, מפרגן ותומך והילדים מתוקים ומחזירים המון אהבה...
יש עוד תקנים, ניתן לשלב עם גרעין.
לפרטים- לילך 052-8990111
עדיין מחפשת? רוצה לתרום בצורה משמעותית ומספקת?
הנה ההזדמנות...
2 גני אלוטף חדשים ביבנה!
דרושות בנות כבר לשנה זו!!!
לפרטים - הזדרזי להתקשר:
עידית
052-8990456
התפנה מקום בביטוח לאומי בעכו
אם את בחורה עם ראש גדול, מסירות לעבודה ואחריות אישית
את מוזמנת לעבודה משרדית עם אתגר ועניין!
לפרטים: מרים 052-8990468
המרכז להעמקת הזהות היהודית בלוד!
רוצה להיות שותפה בגיבוש הזהות היהודית של ילדים בעיר מעורבת?
יש לך יכולות בתחום הדרכה ובניית מערכים? נשמח לשמוע ממך!
לפרטים- לילך 052-8990111
רוצה לתרום ולהתרם?
לגן תקשורת בהרצליה דרושה בת ראש גדול, יוזמת, בעלת אהבה לילדים וחום.
ילדים מתוקים מחכים רק לך...
בשילוב מדרשת תאיר
מירב- 052-7203852
למועדוניות לילדים בסיכון בקרית ארבע דרושות בנות תותחיות לשנה זו.
עבודה מאתגרת ומספקת.
צוות חם וקהילה אוהבת.
לפרטים נעמה: 0527710113
בס"ד
למי שלא מכירה-
קרית ארבע היא הזדמנות נדירה
לשרת בהתיישבות שיש בה הכל.
אוכלוסיה של עולים ואנשים בסגנון עיירת פיתוח
בד בבד עם מתיישבים ותיקים ואידיאליסטים.
הזדמנות לפעול בתוך קהילה מגוונת ומעניינת במיוחד.
בחורה חמה ומסורה
לעבודה עם ילדים
בני 3 ו 4
הילדים מקסימים,
המקום מלבב,
לא נותר לך אלא -
לבוא ולהתאהב!
התקנים מתאימים לבנות המעוניינות לגור בקיבוץ סעד או מגדל עוז/ לבנות מקומיות מסביבת הקיבוצים הנ"ל
לפרטים: פנינה - 052-8990449
במרכז להעמקת הזהות היהודית בערד התחילה השנה בת שירות לאומי אחת, ולצערנו (וגם לצערה...) היא עזבה כי היה לה קשה לעבוד לבד...
כרגע המרכז הקפיא את פעילותו הקבועה והנפגעים הישירים כ-1000 ילדים וילדות שלא זוכים לשיעור השבועי החשוב והמשמעותי כ"כ- שלרובם אלו היו 45 הדקות היחידות בשבוע, בהן דיברו איתם על זהותם כיהודים!
בנות השירות הלאומי (בשאר התקנים) של ערד לקחו אחריות והתחילו בהקמת גרעין משימתי אשר בין השאר מעביר ימי שיא בבתי הספר בעיר וכך המרכז מצליח לשמור על הגחלת... (וכאן המקום להוריד בפניהן את הכובע!!!)
אנו מחפשים בנות אמיצות, בעלות כוחות ותעצומות נפש גדולים- להציל את המרכז ולחדש את הפעילות במלוא המרץ, ולשמש גם כמפעילות פרוייקטים של גרעין בנות השירות הלאומי!
אנחנו פתוחים להתחיל מחדש, ולהתאים את מסגרת הפעילות לאופייה וליכולותיה של הבת שתגיע.
אין כמו שיחה בע"פ!!!
צרי קשר 0524239896
אור יהודה היא מעין עיירת פיתוח קטנה במרכז הארץ. בשכונות הישנות שבעיר ישנו מספר רב של משפחות רווחה ועולים חדשים מארצות הקווקז ואתיופיה, משפחות מסורתיות וחמות. ובשכונות החדשות האופי שונה- רמה סוציו אקונומית גבוהה ואווירה חילונית.
בתחילת שנת תשס"ט, הגיע לעיר גרעין משפחות צעירות, רובן מישיבת ההסדר רמת גן, במטרה להכות שורשים בעיר ומתוך כך ליצור ביחד מענה חברתי-חינוכי, תרבותי ורוחני לתושבי העיר. מתוך ההבנה שצורכי העיר רבים מאוד והכרה בכוחות של בנות השירות הוקם גרעין בנות השרות.
טרת גרעין בנות השרות - לתת לילדים ולנוער מענה חברתי ערכי ותורני. לפעול בקרב האוכלוסיות החלשות בעיר ובקרב העולים, לתת מענה לצרכים לימודיים, חברתיים וערכיים. לפעול בקרב הציבור החילוני ולהפגישו עם תכנים יהודיים וישראלים בצורה אמיתית וחווייתית. לאחד ולגבש את הציבור הדתי-מסורתי בעיר ולתת מענה לצרכיו.
התקן הפנוי הוא תקן במרכז להעמקת יהדות. במסגרת ה"מדרשה להעמקת זהות יהודית-"אור יהודי" הבנות מעבירות שיעורים ופעילויות שונות בבתי ספר חילוניים ודתיים במהלך השנה. לבנות יש סיפוק רב מהעבודה במרכז.
בגרעין דימונה מחפשים לשנה זו:
בת אחראית, בעלת יכולת ליצור קשרי עבודה טובים, מאורגנת,
המעוניינת להוביל פרוייקטים בגרעין מקסים ופורח!!
הגרעין בדימונה מונה השנה 18 בנות מדהימות, אוירה טובה ומגובשת, הרבה עשייה שמלווה בהרבה כיף ושמחה.
לבת הגרעין יש בוקר בשבוע שמוקדש לעבודה למען הפרוייקטים השונים, ועוד 4 בקרים שבהם משובצת בעבודת בוקר בבי"ס יסודי ממ"ד "נעם חיים" וב"מרכז אופק"- מרכז סיוע לנוער.
אחר הצהריים הבת משתלבת בעשייה של הגרעין לפי בחירתה.
התפקיד המרכזי הינו ריכוז הפרויקטים של הגרעין מבחינה ארגונית וטכנית, ועבודה שוטפת מול הרכזת.
לפרטים - אלישבע: 052-8990442
לאולפנת זבולון בראש העין
דרושה לשנה זו בת שירות תורנית ואיכותית המסוגלת להוות דוגמא אישית לתפקיד הדרכה לקבוצות חטיבה/תיכון.
העבודה הנה בשעות הבוקר (אין פנימייה) ומתרכזת בעיקר בפן החברתי ובסיוע לימודי.
...התקן הנו חלק מגרעין ראש העין. מגורים בדירת הגרעין.
לפרטים: נעמי - 052-8990451
לגרעין חדש עם המון עשייה ותרומה לקהילה דרושות בנות איכותיות לתקנים הבאים (שילוב הגרעין הנו אופציונלי, ואינו חובה!)
חט"ב עמלנית דקלים-
בית ספר חינוך מיוחד לילדים ובני נוער בעלי אוטיזם או פיגור קל-בינוני.
תפקיד הבת להיכנס לכיתות לעזרה פרטנית לתלמידים וכמובן, במישור החברתי בבית הספר.
מרכז קליטה קלישר -
מרכז קליטה "קלישר" מיועד לעדה האתיופית.
בבוקר עובדת הבת מול האחראית על מרכז הקליטה ועוזרת לה בעבודות המשרד השוטפות.
כאשר הילדים מגיעים מבית הספר בת השירות אחראית עליהם מבחינה חברתית , מרכזת ומעבירה להם פעילויות.
ממ"ד חזון עובדיה-
בית ספר יסודי המיועד בעיקר לילדי שכונה ג´ בבאר שבע. תפקיד הבת מגוון הן בעזרה הלימודית לתלמידים המתקשים והן בפן החברתי בבית הספר.
התקנים כוללים דיור ואופציה לשילוב עם גרעין (אופציה גם לתקן לבת בית)!!!
כל הקודמת זוכה!
מחכה לראותכן - אילת
רכזת גרעין שכונה ג´ בבאר שבע
052-6070252
בס"ד
עינב- ישוב קטן (כ150 משפחות), חמוד ומשפחתי בשומרון מחפש קומונרית לסניף בני עקיבא!
לפרטים: חרות- 050-2218507
מומלץ מאוד בחום!!!!!!!!!!!
צוות חם ומפרגן!!!! אווירה מעולה (ודתית)... ילדים מקסימים!!!!
הילדים עם ילדים נכים עם פיגור שמוגדר כקשה....
המוסד ממוקם בבני ברק באיזור שקרוב לבר אילן....
אזהרה מיוחדת:המקום ממכר!!!!
אם מישהי מעונינת בפרטים היא מוזמנת בכיף ממש לפנות אלי...
אין כמו שיחה בע"פ!!!
צרי קשר 0524239896
עמותת נותנים תקווה-
עבודה מדהימה בבית החולים תל השומר
עם ילדים בשיקום לאחר פיגועים ותאונות.
המון יחס אישי ותמיכה בילדים ובבני משפחותיהם.
נועד לבנות שיודעות לתת את הלב והנשמה, בנות אכפתיות במיוחד.
לפרטים- אצלי באישי או בפל: 052-5665298
אוהבת עבודה משרדית?
מחפשת לתרום לעם ישראל?
מעוניינת להישאר בירושלים, קרוב לבית?
דרושה בת לארגון ראש יהודי, עבודה משרדית.
*ללא דיור
לפרטים: מורן- 052-5665298
בס"ד
מה עוד אפשר לבקש?!
בית ויצמן ברחובות היה ביתו של ד"ר חיים ויצמן, נשיאה הראשון של מדינת ישראל, ואשתו ורה ויצמן. הוא שימש, בשנות כהונתו, כמשכן הנשיא הרשמי, וכיום הוא תחת חסותה של יד חיים ויצמן, הגוף שמכיל בתוכו גם את הגנזך עם ההתכתבויות של ויצמן.
הבית נמצא על גבעה, בקצה מכון ויצמן, ועוטפים את הבית 44 דונם של גנים. הבית תוכנן ע"י האדריכל אריך מנדלסון, והוא שמור במצבו האורגינלי, מהצבע לרהיטים והחפצים בתוך הבית.
יש 2 תקנים פנויים, שמחזיקים בין 2 אגודות: בת עמי ושיל"ת, שירות לאומי תורני של שלומית. (אני באתי דרך שלומית, הם אחלה אגודה והדירה במרחק הליכה ממרכז העיר ומהמכון.) הרכזת של שלומית היא ליאת בלום (050-8884462); הרכזת של בת עמי היא עידית ברקוביץ (0528990456). ניתן להתקשר לבית (08-9343384), ולדבר עם תמי אשכנזי, מנהלת הבית.
אם אתן רוצות לשאול על המקום, הדירה, האוירה - אתן מוזמנות להתקשר אליי: 0549405620, או לשלוח מסר אישי.
*עדיפות לנסיון הדרכה.
*אנגלית ברמה גבוהה - חובה. (יש עבודה עם מסמכים היסטוריים באנגלית, וסיורים באנגלית.)
(ועכשיו בנימה אישית... הצוות פה מאוד מאוד חם ומקצועי. הבית עצמו מדהים ביופיו, וההדרכות דברות יותר על חיים ויצמן כמדינאי, מדען ונשיא המדינה, דרך החפצים. הגנים מטופחים מאוד - מעולם לא ראיתי כל כך הרבה דשא ירוק במקום אחד במדינה הזאת.)
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..