רק, תפסיקי.סקארבן

את יודעת מה, התחיל להימאס עלינו קצת.באמת שהתחיל להימאס. מה יש, אסור?

תמיד אנחנו צריכים להיות הקיר דמעות שלך?? גם לנו יש צרות, תפסיקי כבר לשחק אותה מסכנה! אז מה כבר עברת בחיים שלך ילדה, אה? מה? אז חטפת כמה מכות, אז ניצלו אותך קצת אולי. אז אין לך חברות ואת מרגישה לבד. עאלק.

תפסיקי כבר לרחם על עצמך! חאלס! יודעת מה עלינו עבר?! היא הייתה אישה מוכה, ואבא שלו התאבד. לה יש בן דוד וסבא שמתו- כל אחד בנסיבות אחרות וקשות. לה אין בכלל את אחד ההורים, לו- אמא שלו עשתה לו חיים מאוד קשים. יש המון אנשים- כל אחד והמקרה שלו. אז די כבר, את לא מבינה שאת כבר מייאשת? כמה מנסים לעזור, לתמוך, לתת את הנשמה!! מה לא ניסינו לתת, מה לא הצענו!?!?! כמה צפרדעים בלענו רק כדי שתהיי מאושרת, כמה כסף השקענו בך! קיבינימט, ואת ממשיכה לשים זין.

הכל את משליכה מאחור, נסחפת לעצב, לכעסים, לדיכאון. תתגברי כבר ילדה, תתגברי! מה יש לך לעזאזל, מה.. לנו היה יותר קשה ותראי אותנו- מה עברנו ואנחנו בסדר!! אז מה כבר הבעיות שלך?! תתגברי! נראלך שהגעת לעולם כדי להינות? העולם זאת עבודה, צריך להשקיע כדי להגיע לתוצאות!

תפסיקי לסחוט את הרגשות של כולם, את כבר מייאשת אותנו. כבר אין לנו כוח. אם נמאס לנו ממך- את שואלת? בצורה עדינה- כן. תתפסי את עצמך בידיים ותמשיכי הלאה, תפסיקי כבר לרחם על עצמך. לא יכולה?? כן? לא יכולה? סבבה, נסדר לך מקום איפשהו.. נו, איפה את רוצה? גהה? מזרע? הוסטל מרכז? אברבנאל? טירת הכרמל? שער מנשה, איתנים, טלביה.. קדימה, אנחנו יכולים להמשיך, לא חסר!! נוו כבר, תבחרי!!!

אז תירגעי כבר, תתפסי את עצמך בידיים, או שאנחנו נתפוס אותך, ותיגמרי כמו ההוא, זוכרת, ממזרע. מה את רוצה עוד, חוץ ממה שאנחנו מנסים להשקיע ולתת לך? מכות חשמל? תרופות פסיכוטיות? תהיי כבר פעם אחת בחיים שלך בנאדם, ותפסיקי לרחם על עצמך.

^^^סקארבן

|סחוט רגשית לחלוטין|

|עייף מהפריקה|

ואיי אני כ"כ מזדהה! את לא מבינה עד כמה! :/שלבוקית
^^^^^^^^^^^^^!!!!אביטל!!=)
אוך נו באמת-- "קללות". וחוץ מזה כן!!אספרנזה

בדר"כ - אם אתה פורק משהו - זה לא יוצא לך במילים הכי עדינות שיש!!

לונראלי שהיא התכוונה לכתוב יפה או משו כזה! אני צודקת, חלל?

(לא שזה לא יפה, כן? אני נפעמת כל פעם מחדש מהכתיבה שלך..)

אז - כן..

סתם רציתי להבהיר..

אוף סורי, התעצבנתי ואין לי מושג למהעצוב

סורי.

|מרגיש מטומטם|

לא הבנתי מאיזה צד את כותבת את זה..מרב14

אבל אני מסכימה עם מה שאומרים שם!

דיייי נימעסהמלך!!!!

למה יש כול כך הרבה אנשים אוגאיסטים??

זה שלכם קל.. זה לא אומר שקל לכולם...

(אני אומר את זה מהצד שחתף מאגואיסטים!! וכבר 3 שנים אני סובל בגללם!!)

חלל כנסיאנונימי (פותח)

אני לא יודעת מה הסיסמה של "השם של כולם" אז פתחתי שם חדש כדי שלא תדעו מי אני אז בקשה לא לנסות לעלות לי תודה!

אני קוראת את מה שכתבת ובוכה, מה את חושבת? שכיף לי להרגיש ילדה מסכנה? שכיף לי להרגיש חרא??

כן, אני יודעת שנמאסתי על כולכם, שנמאס לכם לראות אותי בוכה ואומרת שהחיים זבל ולמה נולדנו כדי לסבול...

מה שאת לא יודעת זה איך שאני כועסת על עצמי, איך שאני מרגישה עמוק בפנים שאני אשמה ורק אני ושמגיע לי לסבול כי אני רעה, אני שונאת את עצמי. את זה את לא יודעת נכון?  את לא יודעת שאתמול בלילה חתכתי את עצמי חתך קטן אבל עמוק בירך כדי להעניש את עצמי על זה שאני ילדה חלשה ובכינית ועל זה שאני לא מצליחה להתמודד

אני לא חושבת שאני היחידה שסובלת, אני יודעת שמסביב אין אדם אחד שלא רע לו וזה רק גורם לי לשנוא את עצמי יותר כי כולם מתמודדים חוץ ממני, וגם זה גורם לי להרגיש יותר שהחיים רעים ונולדנו כדי לסבול, נולדנו, ברבים, לא רק אני...

את חושבת שאת עוקצת אותי כשאת  אומרת לי ללכת לבית חולים לחולי נפש? אז שתדעי שהייתי בשלושה בתי חולים שונים ומכולם השתחררתי אחרי תקופה לא ארוכה בטענה שאני כבר בריאה כי הפסקתי לכבות על עצמי סיגריות, או כי הפסקתי לשתות חומרי ניקוי, או כי הפסקתי לבלוע זכוכיות (תלוי בסיבה בגללה נכנסתי לשם)

את יודעת? אבחנו אצלי את הדכאון לפני קצת יותר מ4 שנים, ניסו לתת לי בלי סוף כדורים שונים ואפילו סמי הרגעה (למשל קלונקס, מכירה?), כלום לא עזר ולכלום לא עוזר.

אני מנסה להגיד לעצמי שיש בחיים הרבה דברים טובים, שדברים לא קורים סתם, ושיהיה טוב... זה לא עובד. כלום לא משמח אותי ותאמיני לי שאני מנסה, כל הזמן קופצות לי מחשבות רעות שאני מנסה להלחם בהם, אני פוחדת שלעולם אני לא יהיה יותר טוב והכי גרוע: אני מתחילה להאמין שבאמת אלה החיים, חיים של סבל שבאמת הם סתם! בלי שום מטרה! אני לא מצליחה לשמוח ולהרגיש בטוחה בחיים, כבר שנים אני מתפללת לקב"ה שיעזור לי והוא לא עוזר, נהיה רק יותר ויותר רע, מאבחנים אצלי יותר ויותר בעיות, אז איך אני יכולה להאמין שהוא רואה אותי? איך אני יכולה להאמין שהוא טוב אם הכל מסביב רע??

הרופאים אומרים לי שיש לי בעיה נפשית שקוראים לה "דכאון", אני לא יודעת אם הם צודקים או שאני פשוט חלשה ורעה, אני יודעת שנמאס לכם לראות אותי עצובה ונמאס לכם לשמוע שרע לי (ואולי אפילו הגיע לי הכאפה שאבא הכניס לי שבוע שעבר כי בכיתי) סליחה, סליחה ענקית מכולכם, אבל אני שונאת את עצמי ומאשימה את עצמי וכועסת עלי עצמי מספיק, אני לא צריכה עזרה מכם בזה.

אוהבת וכואבת, החברה שלך.

אתם פשוט ל-א הבנתם. לא.סקארבן

זאת אני אותה ילדה 'מסכנה', כתבתי את זה כאילו בתור כל האנשים שבחיים שלי, שתכלס נמאס להם ממני, רק שהם אולי לא אומרים (ועכשיו הם כבר כן..)

בכל אופן- 0-0-0- - את כתבת את מי שאני פשוט חח...

קיצר, כתבתי את זה כאילו אני- הם.

הססמה של השם של כולם! היא:הרהור

123456789

הי, חלל,אנונימי (פותח)

רציתי לכתוב שאני מרגישה שזה מה שאנשים חושבים עלי...

זה כ"כ נכון!

עכשיו למשל, אני נראית שמחה ומאושרת למשרות שזה ממש לא ככה, אבל אני לא נותנת לעצמי להראות את זה, כי הספיק לחברות שלי שבוע אחד שכל הזמן הייתי במיטה והם אשכרה הוציאו אותי בכח...

טוב, הם לא אומרות לי וגם לא מראות לי שנמאס להם, אבל למה שלא יהיה להם נמאס?!

יש לי חברה שכל פעם כשקשה לי אני הולכת אליה, אבל עכשיו כבר לא נעים לי (ואל תגידו שאנחנו לא חברות טובות, כי אני הולכת בכל זאת...), כי בחייאת זומום, גם לה יש חיים והיא לא יכולה כל הזמן רק לעזור לי!

סוף פריקה שבאה בזמן....

וואלה. דווקא אני הבנתי את זה הפוךאנונימי (פותח)

בקטע שאתם נעלבתם מזה...
וואלה ממש נכון!
תפסיקו להתבייכן! ואני לא אומרת את זה מקטע רע או מאגואסטיות. הםוך. מכאב ואהבה ורצון שיהיה לכם טוב.
רק כי אני הייתי בכל הזבל. בהכי למטה. בחתיכת וורידים.

אבל הדבר היחיד שיכול להוציא אותנו, אותכם, משם- זה רק הבגקות וההבנה שמה שיעזור זה לא להתבכיין ולא לרחם על עצמינו..
תפסיקו לרחם על עצמכם!!!!!!!!!!!!!!! נשמע חזק מידי. מגעיל מידי. אבל תחשבו שניה באמת עם עצמכם.
רחמים עצמיים במידה גדולה מידי משחיתים. רק מפילים יותר.
אז בואו נאמין שיהיה טוב! והלטה שיהיה טוב, זה הדבר היחיד שבאמת יביא את הטוב.. ולא שום דבר אחר.. ולא התבכיינות .(כמובן שכן צריך לפרוק במידה מסוימת)
ועוד משו.... תצאו מההשליה שאתם מעיקים לאנשים, ובכלל מההשליה של לפרוק לאנשים גדולים ממך...

רק נפגעים מזה!
איך אומרים?" האנשים שאתה מעריץ אלו הם שינחיתו עליך את המהלומות הגדולות יביותר"

קיצור אפחד אחר לא יעזור לכם, רק אתם והקב"ה.
אז בקשה תעזרו לעצמכםםםם!
מקווה שהבנתם..
אוהבת אותכם ומתפללת עליכם. ואיתכם(כן, כן, גמלי קשה מאודד)

אניייייייי88888888

וואו! השרשור הכי מסובך להבנה שראיתיאנונימי (פותח)

תגידו אם כתוב שם של מישהו ליד ההודעה זה אומר שזה הוא ? זה לא נראה ככה

ווואאאאוווו. מדהיםםםםאנונימי (פותח)
הופ טרללהסוסת פראאחרונה

זה נראה לי שירשור חשוב...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך