ללכת לא ללכת?
ללכת... בע"ה תאחלו לי ב"הצלחה
ללכת לא ללכת?
ללכת... בע"ה תאחלו לי ב"הצלחה
בהצלחה ענקית!!!
גמאני הולכת..ואני מתה מפחד
מתי אתן?
כ"ט כסלו..מתי אתן?
ותזרמו.. ולא להלחץ הם משחקים אותה קשוחים, אבל פשוט צריך להיות אתה ולומר מה שאתה חושב..
מי שרוצה אולי אני אזכר מה היה שם. הייתי קומונרית שנה שעברה..
נעמה*מה עושים שם כל היום?
וצריך חולצת תנועה?
יש שיחת פתיחה, מתחלקים לקבוצות, בקבוצותת יש הכרות, אח"כ נותנים לכל אחת 2 כרטיסיות עם נושאים כלשהם ['גלעד שליט-בכל מחיר?'ו 'אינטרנט ופאלפונים-ברכה או קללה?' 'עולים חדשים-מה הדרך הנכונה לשלב אותם בחברה?' וכו' וכו'...] היא צריכה לבחור נושא אחד ולדבר עליו 2-3 דק'. יש עוד כמה משימות ["תכתבו 7 תכונות שקומונרית צריכה" "עכשיו תדרגו לפי חשיבות" "יש כאן דילמות,תכתבו ליד כל אחת איך הייתן מגיבות" "עכשיו תדרגו אותן לפי כמה היה קשה לכן להתמודד בכל אחת מהסיטואציות"] . אח"כ יתנו לכן להכין איזו פעילות ביחד [למשל לנו נתנו להכין ערב עדות, ואז כל אחת היתה אחראית על פינה של עדה אחרת] . בהפסקה, נותנים דפים עם קטעים ומבקשים לבנות פעולה בנושא. אחרי ארוחת צהריים נכנסים לראיונות אישיים (ואז מכניסים להם את הפעולה שבניתן בהפסקה). ו-הביתה בשמחה רבה
במשך כל היום המדריכות של הקבוצה יכתבו מה אתן עושות, זה כי הן פשוט צריכות לזכור איך הייתן בקבוצה. אין מה להיבהל
בעיקרון, זה^ פחות או יותר מה שהיה לנו(שנה שעברה), אולי יהיה לכן קצת שונה, אבל אני מאמינה שלא בצורה קריטית, אז זה די אמור לסדר לכן את הדברים.
ולא צריך חולצתנועה.
בהצלחה!!
|מאוכזב|בת של מלך=)
.
בס"ד
אני מגיעה יחידה מחיפה, אשמח לראות עוד בנות כיפיות להיות איתן 
שירה .ל.
שירה .ל.
שני-ציפורהבס"ד
תחפשו אותי- שני קרפ..... אם תכתבו את השם שלכם זה יעזור מלא 
ב"הצלחה ענקיתתת...
עוד 4 ימים.... 
איך היה לך?!?!
שני-ציפורהאחרי שיצאת מהראיון אז דיברת עם מלא אנשים ואחחת מהבם ראלי גם קוראים לה שני היא עמדה ליד הדלת וגם דיברה משו על קומונה בחיפה ועמדו לידה שתי אז הייתי זאת שיותר קרובה אליה
יחסית נמוכה עם סריג אפור
המיונים שלי היו אמרוים להיות היום, אבל אני חולה ולא הגעתי.
הם יתנו לי תאריך חדש?
שירה .ל.תגידי שהיית חולה וזה כמעט בטו שהם יתנו לך
בעזהי"ת
נראה אותם מוותרים עלייך..
[א. בואי לסניף נו"א. אני צ'כה שתהיה להם קומונרית נורמלית.
ב. אם בטעות וזה, מוזמנת לאריאל..
]
(עד עכשיו זה מה שהיה, מה הדאגה?)
בעזהי"ת
אחת ה'צרות' של הסניף שלי, זה הקומונרית של הסניף הזה.
ונגיד, אם נעמה תהיה שם- זה יהיה מטורף, כי אני אוכל לדבריתה והיא גם תקשיב, אני כבר מנוסה בלעשות איתה דיונים בנושא. [אחח, געגועיי..]
הכיוון שלי אפילו לא מתקרב לאיזור שלך.. 
וב"ה דחו לי את המיונים למחר.
אם את תהיי בשירות מחייב בשנה הבאה, מה יהיה הקשר שלך עם הסניף שלך?
תפקיד שדורש לא מעט התמדדויות...
אך הסיפוק שווה את זה, מניסיון.
בהצלחה רבה! 
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..