סתם שיתוף קליל, כי אני משועשעת מעצמי ביותר, וכיף לי והחיים שלי יפים (סתם, ה2 האחרונים לא קשורים...
)
אז ככה, החלפתי מס' (לצורך העניין, 0558787878) ושלחתי מייל למשפחה המורחבת מצד אמא לעדכן אותם. ישלנו קבוצה של המשפחה בג'ימייל בגלל שעשינו בסוף שנ"ש יומולדת 60 לסבא וסבתא שלי מאותו צד.. 
קיצור, שלחתי ת'אימייל ודודי הגאון והיהיר (לא באמת..
) ענה לי כך (-אני לומדת בבהר"ן, למי שלא יודע, וזה בגדרה...
)
"אביב אחייניתי היקרה,
רושמני, שחוויותיך באולפן הנשים אשר בגדרה נועמות לך וכי את רווה נחת משאר בנות כיתתך.
שמחה זו הינה שמחת זקנתי, אני ודודתך ממש יצאנו מגדרנו בקבלת מכתבך זה.
מס' הטלגרף שצירפת הינו מספר נאה ומתקבל, אך ביושבנו משך שעות סביב שולחן העץ העגול וכוסות התה עשויות החימר והמהבילות ריח קינמון תאילנדי - חקרנו חזור וסבוב את סודו של מספרך זה ומדוע סופו הינו 612 בלבד ומהי המצווה ה- 613 היוצאת לחוץ והיא כבת בלי יעל - בקופסת השימורים נטולת החוט. ללא ספק שגם בשאלה זו יגל לבנו במתיקות תשובתך שתגיענו בשהחיינו וקיימנו.
אביב יקרה שלנו:
עת כתוב ועת לשחוק,
עט טוב זו עת למחוק.
באהבה,
***, ואשתי ***"
כמובן, כל מילה פה הומריסטית להחריד. 
אז עניתי לו כך (ולפני שתקראו, שתדעו מס' דברים לא מידי חשובים: א. אני יענו גאון (-לא באמת..
), ואני לומדת בתוכנית של בראילן שלומדים בו מתמטיקה מהר יותר וגומרים 5 יחידות בכיתה י'. אבל זה לא כזה מדהים כמו שזה נשמע, שזה יגרום לכם להחזיק ממני יותר מידי.. ;) ב. אני אחת הידועה ככופרת, אבל אל תקחו ברצינות את מה שכתבתי שם..
ג. אני לא ממש מחוצ'קנת...
ד. אני אנטי ללכת עם הזרם.. ה. אני לומדת עכשיו על סדרות, ימח שמם לנצח.. ו. אוזניו של דודי אינן שעירות כלל וכלל ז. משפחתי היא משפחת גאונים מוטרפת, בסוף סעודת שבת פותרים חידות...
ח. אני כותבת - שירים, סיפורים וכו' וכו'..
עכשיו אל תבהלו ותקראו את הכל...
):
"חח... בואנה אתה לא תפסיק להפציץ...
כפרה עליך, באמת התגעגעתי לאימיילים שלך. חבל שסבא וסבתא לא מגיעים כל יום לגיל 60... ;)
קיצור, אינלי יומרות להתחרות איתך בכתיבה ואענה לך בפשטות שזהו רמז לכך שדוסים שואפים להתקדם כל הזמן ולעולם הם לא יגיעו לשלמות
(-פסדר, גם אני לא... P;) וכמובן מפמפמים את זה באוזני יום יום, ערב ערב, כל שעה ושעה. וכיוון שאני מתבגרת מחוצ'קנת למדי רצוני הוא להיבלע היטב בהמון הדוסי הנזכר לעיל ולהתאים עצמי לסביבתי כפי שאמר פלוני אלמוני הדגול מכל אדם: "ברומא נהג כצבר" (-שימו לב, יש כאן חרוז נסתר ביותר) ודרשו על דבריו שרצה לאמור לנו הנחותים שעלינו למצוא את כבודנו ואז ללכת ולהשתלב עם ההמון הפחות ולשמור עליו (-הכבוד האבוד) שזהו בעצם סוד האיזון הנצחי. וכאן במקרה ספציפי זה האיזון הוא מס' בעל חוקיות נסתרת (0558787878,מגניב שאני זוכרת) וידוע שאני גאון כזו ולומדת כעת על סדרות ולכן העובדה שיש כאן מעיין חוקיות מיוחדת, משהו נסתר (-כ"כ נסתר שעוד לא עליתי עליו וכנראה לא אעלה עליו לעולם) באה לבטא את הייחודיות שלי וגם לעזור לי בשרבוט תשובה מחורטטת שבאה מפיו של אלוהים הישר לאוזניך השעירות.
לאב יו, או לפחות משתדלת
בחוסר כבוד עמוק ביותר
וברגשות תוססים,
אחייניתך היקרה שכישרונה היחיד בא לידי ביטוי עלוב ביותר במכתב זה."
איך אני?
אמא שלי נשפכה מצחוק, זה היה ממש כיף..
קיצר, סתם לשתף אתכם בברברת שלי.. 
כי זה משעשע אותי ביותר...

מתגעגעת, שנים לא הייתי פה!!.... *:
שבוע נהדר חברים וחברות יקרים ויקרות,
בהצלחה לכולכם!!
אביב