שאלה אמיתית!להלה!

אל תקפצו עלי כולם ותתעצבנו! תענו באמת!

מה הבעיה שיהיה חבר\חברה\ידיד\ידידה - איך תכירו אחרי זה לקראת החתונה?

תגיעי לפגישה עם בן פעם ראשונה ולא תדעי איך מדברים - מה מדברים - וכו וכו'...

אם כל הכבוד, אולי, רק אולי - שחנ"ש זה גרוע, אבל סתם לדבר?! בנים בשבט איתך, להתעלם מהם?

ועוד שאלה לא קשורה, אני לא מבינה איך אפשר לכתוב בפורום הסגור לבנות בלבד!? אני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת את זה!

חז"ל אמרו "אין אפוטרופוס לעריות"-משה ר-

אם תכירי משהו בבני עקיבא.... זה יתחיל בשחנשי"ם ואז בללוות אותך לבית ואז הדרך לחטוא קצרה מאד......

צריך להכיר למטרת נישואין בלבד ובגיל 16 סביר להניח שזה לא, לכן זה בעייתי.

אין בעיה.דאץאחרונה

סתם.

שבי לבד ותחשי יתרונות וחסרונות, וכמה שזה יכול להוסיף לך יר"ש. ותחליטי לבד.

תראי...נועוש=]]!!

בס"ד

את חושבת שבשביל לדעת איך להתנהג בדייט צריך שיהיה חברר??? ברצינות.... בשביל זה צריך להרוס  ת'לב שלך , לשבור אותו, להשתגע, להתעסק בזבל, להדרדר.. בשביל זה?

כןן.. את צכה לשמור אותך לבעלך.. את לא יכולה שיהיה לך חבר שתפתחי כלפיו רגשות ובסוף תפרדו כי זה היה סתם בקטע של חבר,, או שחבר שיהיה לכם קצת בעיה עם נגיעה וכ'ו ותדרדרו..

כמה גדברים יכולים לקרות מזה.. וואו!

אחותי..מרים*

פתאום חשבתי על איזה רעיון...ידוע שכתוב..הבנים יוכלו לצטט לי איפה זה כתוב..בטח קידושין.."זכו שכינה ביניהםלא זכו אש אוכלתם.." לא יודעת למה זה עלה לי בראש...אבל בחברות לעומת נישואין אין שכינה..אז כתוב מה קורה כשאין שכינה...אז חכי שתזכי שתהיה שכינה..ואז השכינה תהיה איתכם...שנזכה..

דרש ר' עקיבא:"איש ואישה-זכו שכינה בינהם לא זכו אש-משה ר-

אוכלתם" (סוטה יז')

תודה..מרים*
תשמעי אני גם בעצמי לא מצליחה להבין את זהאורי החמודה

יש לי  חברה שיש לי ידיד והם כל הזמן ביחד ומתנהגים כמו חברים ואני לא מבינה באמת איך הם מתכחשים לזה שהם חברים.

ובקשר למה שאמרת למה לא לעשות שיחות נפש עם בנים בשבט-ברור שזה מותר אבל עדיף שלא תגעי בנושאים שלא מתאימים וגם לא אל פנים מול פנים זה מחרפן אותם.

וגם אותי בעיקר בזמן האחרון השאלה הזאת עלתה לי לראש?.

מה רע בחבר-גם לי היו הרבה יחסית ידידים אבל היה מישהו שקצת ניסה לדבר איתי בקיץ האחרון(אני לא בטוחה שהבנתי נכון,איך הוא הרגיש כלפי)אבל הבנתי לגבי שאני לא רוצה את המשחקים האלו כי אני יודעת בסופו של דבר הוא ימצא חן בעייני ואני בעיניו.

ואני חושבת שאולי גם הוא מרגישש בגלל זה הוא גם קצת הפסיק לדבר איתי כמו פעם ברגע שמתחילים להגיע לגיל ההתבגרות הכול משתנה,בנים מתחרפנים שהם רואים בנות שהם מחבבים.

וגם אני שאני רואה מישהו שמוצא חן בעייני אני מסמיקה כמו עגבניה אני לא יכולה להתנהג נורמלי  וגם זה יכול להגיע למצבים לא  נעימים תאמיני לי כמו שקרה לי.

אם את רוצה לשמוע את הסיפור המלא דברי איתי בפרטי.

נ.ב:מותר לדבר עם בנים אבל לא הרבה(שיחות  קלות ולא קולחות)פשוט  גם להיזהר לא להגיע למצבים מביכים ולא למשוך את החוט יותר מדי,לבנים זה מאוד קשה להתעלם לבנות שהם מחבבים ברגע שבת משתפת פעולה הבן נגרר(מישהו סיפר לי).

את ל א צריכה לעצור את עצמך טבע האדם להימשך אליהם.

לעוד דברים דברי בפרטי אשמח לשמוע.

תשובה אמיתית!geula1000

"לצערי הרב הרבה בנות בדור הזה פשוט הולכות לאיבוד, הולכות שולל אחר תאוות ליבן , מכירות בנים, יוצאות איתם , חושבות שזה זה הן מאושרות ומהר מאוד הן מבינות שהן היו בסך הכל "כלי חד פעמי" לספק תאווה של גבר שבכלל לא תכנן להתחתן אלא רק להעביר את הזמן , לכן בנות יקרות אם אתן יודעות בוודאות שהגבר שלכן לא ממש מחפש "חתונה" אל תבזבזו זמן יקר , תתחילו לחשוב על החיים שלכן , על העתיד שלכן , על משמעות החיים ותתחילו לעשות כל מה שאתן רק יכולות כדי לזכות להקים בית אמיתי ואיכותי , על אדני התורה והמצוות , בית עם שלום בית ולא בית שמבוסס על תאוות וגשמיות !"           (הרב רביד נגר)

שיהיה לך בהצלחה נשמהה..

צודקת בטחאורי החמודה

לא  בגילאים כאלו.

תשובה..הסטלן הקטן

לגבי הבעיתיות הרחיבו פה כ"כ הרבה.

"תגיעי לפגישה עם בן פעם ראשונה ולא תדעי איך מדברים - מה מדברים - וכו וכו'..."(ציטוט)-חארטה...כל בן אדם הוא שונה ומדברים איתו אחרת ועל דברים שונים.וחוץ מזה שמעתי סיפור על איזה אחד זיצא עם מישי והשקיע וקבע ויזם וכזה.בסוף היא חתכה כי היא אמרה שהיא לא רוצה מישו שכל הזמן לוחץ ויוזם ועושה דברים...ההוא המשיך הלאה בחיים ויצא עם מישי אחרת אבל הוא זכר את מה שהיה עם הקודמת והחליט ללמוד מנסיון העבר ולכן הוא היה פסיבי ולא השקיע ולא יזם כלום אז היא חתכה אותו כי היא אמרה שהיא רוצה מישו יותר משקיע...מסקנה-כל אדם הוא שונה...לדעתי אין בעיה לדבר בנים ובנות כל עוד זה בא ממקום נורמלי ועמוק...כן,כן,אפילו שחנ"שים אל תוך הלילה רק צריך לשים לב שזה במקום ציבורי....(כי כבר אמרו חז"לינו-אין אפוטרופוס לעריות...)

להלה - רוצה להבין באמת?צעיר רענן

כנסי לפה, כל ישראל אחים, אז הה"אח.." הזה דאג לנו שנים רבות, עוד לפני שהכרת אותנו

http://www.inn.co.il/Forum/lmf_Profile.aspx/18847

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך