צריכה עזרה.. אשמח לייעוץ!!רוש לילה.

יש לי חברה מאד טובה ושמה רוני. (שם בדוי.) רשמית אנחנו לא החברות הכי טובות, לפחות לא בעיניה, אבל בתכל'ס כן. מצד אחר, יש לי חברה אחרת שקוראים לה שחר. (שם בדוי.) שחר מאד רוצה להיות החברה הכי טובה של רוני. היא מתחנפת אליה, יורדת עליי, מסכימה לכל מה שהיא אומרת.. וזה קשה לי. כשאני רואה אותן יחד אני מקנאה. דיברתי על זה עם רוני, היא הרגיעה אותי ואמרה שאני מדהימה וששחר חיה באשליות, אבל זה לא עזר. יש למישהו פיתרון מה לעשות עם זה?

וואהוו אני גם תקועה במצב כזה...שירונת 2
מאיזה צד?!רוש לילה.
זה ממש מעצבן...כנרית על הגג=)

אבל לא הבנתי... אתן חברות או לא? ואי אפשר להיות חברה של כמה בנות?

אני ורוני החברות הכי טובות, אוקיי??רוש לילה.

אבל שחר רוצה גם את רוני. ולפעמים היא גם יורדת עליי בשביל זה.. את מבינה שזה לא אפשרי בדיוק.. אנחנו חברות, אבל בזמן האחרון המצב בינינו מאד מתוח..

זה תלוי בגיל ... אם הייתן ביחד הרבה שנים או סוגשירונת 2

שנתיים??

רוני רוצה להיות חברה של שחר?כנרית על הגג=)

כי אם לא אז אפשר פשוט להתעלם...

הודיה אל תחפרי...לוקסוס

זה נראה כמו הסיפורים של ילדים מספרים על עצמם..חח...

נו ואז?זכותה המלאההללי נפשי

ואני מזה מבינה אותך

אין לי מה להציע .. אבל אל תרגישי לבד..שירס
תשמעו אני תקועה במצב די דומה אולי תעזרו לי?אנונימי (פותח)
המשך.. אז ככה:אנונימי (פותח)

מכיתה ה' יש לי מישהי שרשמית היינו חברות הכי טובות אבל היא ילדה מסובכת כזו אז כל פעם היא לא שמה עלי, צוחקת לי מאחורי הגב, מרכלת עלי, מתעלמת, לא מדברת איתי כמה ימים, אני שואלת אותה מה עובר, והיא יע'נו לא מבינה על מה אני מדברת, אז אני אומרת לה "לוידעת כבר כמה ימים לא דיברת איתי ", "מה אני לויודעת על מה את מדברת זה בלי כוונה"וכו' וכו' ,וכל פעם היא מוצאת לה מישי אחרת במקומי, אז אני מתחילה להשתקם עם חברות טובות אחרות, ואז היא אומת לי פתאום שככה אני עוזבת אותה, וזה לא יפה,והחלפתי אותה בבנות אחרות, אז אני מסבירה לה, והיא אומרת שהחברה החדשה שלה בכלל לא במקומי, ושתמיד היא הכי אוהבת אותי בעולם... יאללה יאללה שתלך, י'צבועה! הקטע שאין לי אומץ להגיד לה את זה כבר בפרצוף.

מבולבל  ה' תעזור לי!!!!!!!!!!!

רוני לא רוצה, אבל זה ממש לא עוזר...רוש לילה.אחרונה

כי שחר עשתה ביסודי משו נורא שבגללו כמעט העיפו את רוני מביצפר.. ואגב, בכיתה ה' בערך התחלנו להתקרב.. כאילו בכיתה א' היינו גם חברות, יש לי תמונה של שתינו, ונראלי שהיינו חברת טובות אבל זה נעלם עם הזמן וחזר שוב..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך