בע"ה
מישהי שמעה על זה ויכולה להסביר קצת יותר?
תודה רבה! 
בע"ה
מישהי שמעה על זה ויכולה להסביר קצת יותר?
תודה רבה! 
יעל =)בע"ה
השאלה היא אם יש אח"י שמעבירים בו יהדות רק לבנות חילוניות, ולא גם לבנים..?
בס"ד
ארגון אח"י מפעיל בנות שירות בתיכונים חילונים.
עבודת הבנות מתחלקת לארבעה תחומים:
-העברת שיעורי יהדות לחצי כיתה ממערכי אח"י מוכנים.
-סיוע לימודי לתלמידים בהכנה לבגרויות.
-פעילות חברתית.
-גרעין משימתי אחה"צ.
הבנות נמצאות בעיקר בתיכונים ברמה סומיואקונומית נמוכה בהם הסיוע הלימודי חיוני מאוד להצלחת התלמידים בהמשך דרכם, ישנם מספר תיכונים ברמה סוציואקונומית גבוהה בהם הדגשהוא בעיקר על הפן של הוראת היהדות.
באופן כללי בכל תיכון יש דגש רב יותר על אחד משלושת התחומים והבנות המתמיינות לאח"י יקבלו סיוע בבחירת התיכון המתאים להן.
התיכונים פזורים ברחבי הארץ- ירושלים, גוש דן, קריות, אשדוד ועוד..
בנות אח"י במרכז הארץ מקבלות פעמיים בשבוע מדרשה חינם.
אח"י מתאים לבנות שמסוגלות לעמוד מול כיתה שאינן חוששות מהתמודדויות עם שאלות ביהדות, ושמחפשות שנה אינטנסיבית מלאה בעשייה ביותר מתחום אחד.
אם חסר לך עדיין מידע כלשהוא את מוזמנת לשאול בשמחה.
יעל =)בע"ה
ממש עזרת!
יש לי עוד שאלה -
יש אח"י שמעבירים את הפעילות רק לבנות, בלי בנים?
יש לאח"י באתר שלהם ( achy.org.il ) מדור שנקרא "יש לי שאלה", וראיתי שם שהם ענו שכמעט כל התקנים זה עם בנים ובנות מעורב, אבל יש מספר מצומצם של תקנים שהם רק עם בנות (לא נראה לי חילוניות).
בע"ה
ממש אשמח אם מישהי שהיתה שם פעם במיונים תגיד בדיוק מה קורה..
וגם יש לי עוד שאלה -
נכון אמורים לעשות פעילות? אז בכל המערכי-פעולות שם כתוב 'לעשות דיון עם התלמידים וכו'..', ועוד דברים שצריך לעשות עם התלמידים.
אבל איך אני יכולה לעשות את זה אם במיונים אינלי תלמידים?..
תודה רבה!! 
-הבנות מתחלקות לקבוצות
-היכרות בקבוצה.
-כל בת מעבירה את השיעור שלה, בין כל שלושה שיעורים יש פעילות של סיטואציות מהשטח.
-ראיון
-סיכום יום אישי עם הממינת- הזדמנות להגיד איך היה לך היום ולומר אם הרגשת שהראיון היה לא טוב ולא משקף אותך.
ולשאלתך השניה-
כשכתוב לעשות דיון עם התלמידים- את מעבירה את השיעור מול המתמיינות- הן כאילו התלמידים שלך ואיתן את מעבירה את הדיון.
אל תחששי, אומרים שיש במיונים של אח"י אווירה מאוד טובה.
בהצלחה רבה
בס"ד
יש שני גרעינים אח"י שיש בהם תיכון שבו מעבירים רק לבנות
-גרעין חיפה (מתחבר לתקן אח"י באולפנית שח"ם-) אולפנית שבעצם הרבה מהבנות שם לא דתיות, בנות שירות מאוד נהנות שם.
גרעין במרכז הארץ- מתחבר לתיכון ספציפי שאפשר לעבוד בו עם בנות בלבד..
רחל שטיין מאח"י תשמח לתת לך את כל המידע המדוייק והפרטני-
052-4767204
יעל =)בע"ה
כבר הייתי במיונים, לא נראלי שהתקבלתי..
אבל היה דווקא נחמד, באמת יש שם אווירה טובה 
שני-ציפורהאחרונהאני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..