גיליתי, שאותה הדוסית שהמ'ח שלי הסתובב בגללה
היא הבת של אחד הרבנים בישיבה! 
עכשיו קשה לי להסתכל לו בפנים! וזה בעיה - הוא אחד הרמי"ם האהובים עלי!
מחומםגיליתי, שאותה הדוסית שהמ'ח שלי הסתובב בגללה
היא הבת של אחד הרבנים בישיבה! 
עכשיו קשה לי להסתכל לו בפנים! וזה בעיה - הוא אחד הרמי"ם האהובים עלי!
הסנה-בוערזה מביך אותך מהר"מ בישיבה?
אז מה עם אבא שבשמיים? 
מה עם עצמך?
מחומםונראה לי שכבר אמרתי את זה מהניק הזה...
גם לי היה דבר כזה רק הפוך... אני לא יכולה לתאר יותר טוב ממה שתארת...
אני השתגעתי מהעניין, זה עשה לי כ"כ לא טוב! הייתי מרוכזת בבחור במקום בחיים וזה היה נורא!!!!!!!!
אבל אחת המשימות הקשות היא להחניק את ההתאהבות הזאת, כן אני יודעת זה להתאהב בפנימיות ולא רק בגלל מראה חיצוני, אבל זה עדיין נאר בגדר הידלקות, כי לא באמת מדברים, לא באמת נותנים אחד לשניה (על זה נבנית אהבה אמיתית).
אצלי הבעיה היתה שהוא שכן שלי ואחותו היתה איתי בכיתה... כתבתי לעצמי יומן ובו הכנסתי את כל הרגשות שלי...
בסוף זה עבר מעצמו, אבל אני עדין זוכרת את התקופה הזו כתקופה חמה ומעניינת ויחד עם זאת קשה עד כאב...
בהצלחה!
אתה נבוך ממנו כי אתה אוהב את הבת שלו? אתה רוצה להיות חבר שלה אבל לא יכול? (למה?) מה זה משנה אם היא הבת של הרב? רק זה שזה מביך? (שוב-למה?) אבל אתה בקשר טוב איתו, אז למה זה כ"כ נורא? סליחה על חוסר ההבנה והשתתפות, באמת לא הבנתי איפה פה הבעיה... אם אתה יכול להיות חבר שלה- לך על זה. בהצלחה. אם לא- חכה, תגדל, ואם עדיין תרצה תסדר לך אותה.. סליחה על איך שזה נשמע, פשוט באמת שלא הצלחתי להבין את הבעיה שלך.
לא כיף לקרוא את זה...
כי אני מפחד, ממנו - בגללה. היא כל הזמן העסיקה לי את הראש - ופתאום - זה הבת של הרב!! שיט! 
איך אני יכול לעמוד לו מול הפנים ולדבר איתו, כשאני יודע שאני שומר סוד אפל כלפיו?
להיות חבר שלה? לא בקטע הזה בכלל... 
ולמה כל השרשור הזה נראה לי מוזר מתחילתו ועד סופו?
![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים