קודם כל, אני יציג את עצמי, כי מידי פעם כשקופצים לי שירשורים אני קוראת... אבל אף פעם אני לא מגיבה... כך שאתם לא מכירים אותי..
אז רציתי לומר לך, שאני ילדה בכתה ח'...
וב"ה כשהייתי ילדה לאחר שניגמלתי לא היו לי הרטבות לילה....
אבל אז הן התחילו לחזור כל הזמן בתקופות, מידי פעם הן היו חוזרות לאיזה שבועיים, ואז המצב היה חוזר לקדמותו...
וזה בהחלט הציק לי, כי הרגשתי מבויישת גם מעצמי- אחרי הכל אני כבר ילדה גדולה... לא מדובר פה על ילדה בת 3 או 6... ודבר שני- התביישתי כמובן גם מאחיי הרבים.... כי כשזה קורה קשה מאוד להסתיר את זה כך שאף אחד לא ישים לב מלבד אימי המסכנה שנאלצה לכבס את כמויות הפיג'מות והמצעים...
או בקיצור- זה ממש הציק לי ולא ידעתי איך לצאת מזה.. (שלא נדבר גם על התירוצים למה לא ללכת לישון אצל חברות)
אז- מה שעשינו, זה שלפני משהו כמו חצי שנה אמא שלי לקחה אותי לרופאת- ילדים, סיפרנו לה שיש לי את הבעיה הזאתי (חייבת לומר שלקח לאמא שלי זמן לשכנע אותי... כי עדיין התביישתי ממנה למרות שהיא לא מכירה אותי.... אבל מאוד רציתי גם להיפטר מזה), והיא בדקה אותי קצת בחנה את הבטן שלי וכו'... ולבסוף הורתה לנו ללכת לבדיקות- דם.. ואכן הלכנו, ובבדיקות התברר שיש לי איזשהו "חידק" (לא יודעת מה זה בדיוק אז לא יודעת איך להגדיר את זה..) , בכל אופן- הביאו לי מרשם לתרופה שהיה עלי לקחת אותה במשך שבוע שלוש פעמים ביום... אני לקחתי אותה בצורת כדורים, אך אני יודעת שיש אותה גם בצורת סירופ כי הציעו לי לקחת סירופ כי לא ממש ידעתי לבלוע כדורים..
לאחר שבוע הלכנו שוב לבדיקות, ואכן ה"חיידק" הזה נעלם, ואיתו גם ההרטבות....
אז אני חושבת בסה"כ שזה היה שווה את זה.
ממש מצטערת שחפרתי כ"כ..... ולא יודעת אם זה בכלל עוזר לך כי באמת יכול להיות שכמו שכתבת עוד לא מטפלים בגיל כזה בקופ"ח...
אבל שתדעי- שמעתי שיש שיטה, אומנם יקרה מאוד, אבל שמעתי שהיא עוזרת...
הולכים למישהו ימיוחד, אומרים לו על הבעיה, הוא מביא לך סוג של פעמון, ששמים ליד המיטה. וברגע שהפעמון מזהה טיפת רטיבות הוא מצלצל ומעיר.... אולי גם השיטה הזאתי לא עוזרת לך אבל גם סוג של טיפול...
וו- ניזכרתי שהרופאה בקופ"ח ביקשה ממני גם שכשאני תוך כדי שינה חולמת על מים שאני מהר יכריח את עצמי להתעורר.... ומצאתי שזה די עובד. זה יכול לעזור לך אולי...
נגיד שפתאום אני רואה בחלום נהר, אז אני מכריחה את עצמיל להתעורר, לפעמים מצאתי שאכן הייתי צריכה לשרותים באותו הרגע... תנסי.
ב"הצלחה! ממש מצטערת על כל החפירות האלה... מעריצה אותך אם קראת הכל.. =]