למישו יש קטע על סופגניות????????
יכול להיות רציני/מצחיק/לא משנה מה...
העיקר שיהיה קשור לסופגניות...
תזכו למצוות!!!!!
מבשרת.
למישו יש קטע על סופגניות????????
יכול להיות רציני/מצחיק/לא משנה מה...
העיקר שיהיה קשור לסופגניות...
תזכו למצוות!!!!!
מבשרת.
1.סופגניה סבבה לגמרי עם כ"כ הרבה ריבה שאתה הוכל אותה מצד אחדת והכל נשפך מהחור השני.
2.סופגניה של קמצנים:א. ממש קצת ריבה בפנים באיזה פינה(אחרי שאתה מחפש שעותת אתה מוצא איזה משהוא
אדום ורוד)
ב.קמצנים ששמים את הריבה בנקודה יפה ומפתה מעל הסופגניהת ובפנים אין כלום.
3.סופגניה לא מוכנה:מקרה שקרה לדודה שלי-פעם היא אכלה סופגניה וחצתה אותה בידיה לשתי חצאים וגילתה שהחצאים לא נפרדים. בפנים היה גוש בצק מגעיל ולא אפוי.
א. גם אתם מאלה שמתפדחים לאכול סופגניה בפורום רחב, אז אתם בעדינות מחפשים את הנקודה עם הכי פחות אבקת סוכר ומתקרבים כזה לתת ביס ו.. הופ אתם מחוסים מהאף ומעלה באבקה לבנבנה החודרת לנחייריים. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני בדיוק ככה.
ב. ונוגסים ונוגסים ונוגסים עד שמגיעים לריבה, אבל מה נותנים עוד נגיסה אחת תאוותנית במקצת והופ היד למטה שאוחזת בסופגנייה החולצה והחצאית במקרה הרע מטפטפים ריבה. מאיפה הגיעה כ"כ ריבה אין לי מושג כי בתוך הסופגניה לא היה מאום.
ג. אכלנו ושבענו האוכל היה טעים עכשיו..לוקחים עוד סופגנייה וחוזר חלילה. כך חולפים להם 7 ימים ולו היה ונעיף במט בראי נתפלץ במקום על הפנים פצעי שומן (לא עלי) החולצה צמודה החצאית לוחצת, ואני כנראה כבר לא אראה בזמן הקרוב מתלוצצת..
ד. מקווה שעזרתי לך ככה בשלוף של רגע קט סגנני את זה איך שבא לך.
ה. בהצלחה.. ובתאבון...=][=
שזה יעזור גם לכם:
כל חג יהודי אפשר לסכם במשפט אחד:
הם ניסו להרוג אותנו, הם פישלו,
בואו נאכל...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים