אם אתם לא מעודכנים הרב חיים אמסלם הוא חבר כנסת מטעם ש"ס שלאחרונה התראיין בכמה מקומות וטען שהמבנה התורני הקיים היום בקרב ה"ש"סניקים" הוא מבנה ליטאי שאין בינו לבין עדות המזרח מאומה, הוא טוען שצריך להתגייס לצבא הוא חושב שלימודי ליבה הם דבר הכרחי על מנת שמי שלא מתאים לו ללמוד תורה כמו אברך אז יתרום לחברה משהו הוא בעד שיהיו ה"ש"סניקים" רואי חשבון מנהלים רופאים עורכי דין וכו' יחד עם השקפת עולם של יראת שמיים ושמירת תורה ומצוות [נשמע מוכר...] ובקיצור הש"סניקים נלחצו עד מוות ובעיקר אותו האלי ישי [אני לא יודע האם לכתוב המושחת כי אני מפחד שיורידו לי את השרשור הזה] שמבין שהקרקע מתחתיו נשמטת והם גייסו את כל הרבנים ואמרו להם הוא כופר והוא נגד לומדי תורה וכו' ולא הביאו לאמסלם להשמיע את דעותיו ובקיצור חגיגה אחת גדולה הוא גם טוען שש"ס לא רק שהיא לא פועלת לצמצום הפערים העדתיים אלא גורמת להיפך ומעודדת עוני ובורות ובעצם זה מנסה להנציח את הפערים הללו מכיוון שהם כח אלקטוראלי [מנדטים] לש"ס ואלה שיושבים בכסאות רוצים להישאר שם לעד ולכן הם מעודדים את העוני על מנת שעוד ועוד אנשי מצוקה יצטרפו להם והם לעד יהנו ממנעמי הכנסת, בקיצור סיפור עצוב ומכאיב חבל שרק אחרי כ"כ הרבה שנים מישהו שפוי קם שם ומבין שש"ס היא בעצם 'יהדות התורה' במסווה של ספרדים עאלק