אחים יקרים! תחשבו למה באים כל הצרות על עמי?? האם יש להם פיתרון??
אני חושבת ממה שאני רואה מההיסטוריה של עמ"י שהשתעבדנו לעם זר(היום ארה"ב") אז ניהיה תקופה קשה לעמ"י...
שעמ"י לא היה מאוחד או לא היה מנהיגות טובה היה רק רע לעמ"י... קיצר למה אנחנו לא לומדים מטעויות(מהסטוריה שלנו)?? למה אנחנו חוזרים כל הזמן על אותם טעויות?? איך הגענו למצב שהמשטרה רודפת סתם אחרי מתנחלים במקום לטפל בכל החולי הנפש שהורגים את ילדהם או נשותיהם על לא עוול בכפם! איך יכול להיות שהמדינה שלי תוציא אותי מהבית ולאחר 5 שנים לא תדאג לי לבית ולפרנסה ואילו לערבים כל בית שיהודי הורס יבנו לו בית חדש וגם אם הוא רוצח ידאגו שהוא יוציא תואר בכלא?? איך יכול להיות שאני 10 חודשים לא יבנה בתים בא"י כי הממשלה שלי לא מרשה והערבים ימשיכו לבנות כרגיל??(יש עוד הרבה שאלות אבל אני יפסיק לחפור) אז איך אנחנו כנוער יכולים לעשות משו כדי לשפר את המצב של עמ"י ולהכין לנו ולילדנו עתיד טוב יותר?? אני אשמח לרעיונות וגם שנתחיל לפעול כנוער בארץ(כי אנחנו נוער חזק ואנחנו יכולים לשנות הרבה), לא משנה דתי חילוני או חרדי העיקר שנעבוד כולם ביחד למטרה אחת לקרב את הגאולה ולאחד את כל עמ"י.. שנשמע רק בשורות טובות חג שמייח לכולם!!