כאילו כל הדברים שקורים בעמ''י עכשיו הם באשמתי..
אוף.אני לא מתפללת מספיק,לא לומדת מספיק,לא מתנהגת מספיק טוב,לא עושה מה שה' רוצה ממני...
אני מרגישה אחריות עצומה ו..אמא'לה..אולי באמת הכל באשמתי?
כאילו כל הדברים שקורים בעמ''י עכשיו הם באשמתי..
אוף.אני לא מתפללת מספיק,לא לומדת מספיק,לא מתנהגת מספיק טוב,לא עושה מה שה' רוצה ממני...
אני מרגישה אחריות עצומה ו..אמא'לה..אולי באמת הכל באשמתי?
ואחריות - בודאי שטוב.
לא כדאי לתפוס שיתוק מהתקף אחריות, אם הוא כבר בא (וזה לא ברור מאליו) תנצלי אותו עד הסוף.
תראי, אמרו ש"צדיק ורע לו" לא? אז אם רע לך יש מצב שאת צדיקה ! 
בכלופן, מה שרציתי להגיד זה: אם מישהו עושה משהו שלילי, והתגובה של הניזוקים תהיה חיובית כלפיו-הוא ימשיך עם המעשים השליליים. למה אני אומרת את זה? כי ראבק, אם אלוהים עושה לי רע ואז אני מנסה להתשתפר הוא יראה שזה הצליח ויעשה לי שוב רע! קיצור...אני בעד להקפיד על לשון הרע (כל אחד מדבר לשון הרע לפחות שעה ביום), משתדלים לא לברך להתפלל וכו (ואם בטעות מברכים להגיד "ברוך... שם כבודו ומלכותו לעולם ועד") מה דעתכם?
(בנתיים לא נראה שהצומות שלכם עזרו לגשמים, אולי כדאי לשנות טקטיקה |מרגיש כמו היצר הרע|)
אנחנו לא יודעים חשבונות שמיים.
[וטוב שככה..]
אבל כנראה זה בגלל חטאים של כל עמ"י, ולכן כל אחד צריך לקחת על עצמו תיקון במשהו שהוא שם לב שדרוש תיקון. ואמרתי לך כבר -- מה שאת מרגישה שדפקט אצלך- תתקני אותו. תעשי ההפך ממה שאת עושה עכשיו, ובס"ד יהיה לכולנו טוב בזכות התיקונים שלך, שלי ושל כל עמ"י.
בס"ד
זה בידיוק ההבדל בין הקב"ה לאנשים רגילים...
אנשים עושים מעשים שליליים כדיי לעצבן... להעיק!!! - וזה כייף להם!
הקב"ה שולח ייסורים כדיי לתקן, כדיי לעזור... וזה הכי לא כייף לו בעולם!!!!
הוא אבא שלנו!! למה את חושבת שזה כייף לו!?!? קיצור... אי אפשר להשוות בכלל 
מהעניין אבל ידוע ששרפה באה בגלל חילול שבת!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים