נורא. פשוט נורא...
תחשבו מה זה- אומרים לכם להתפנות מהבית, בלי שאתם יודעים אם תחזרו אליו מתישהו...

(
(

ימח שממםםם שללל ההעעערבביייםם ההחחאארוותת האאלהה שהצייתווווו!!!!!!!! שישרפווווווווווווו שימותו שיחנקווו שיכחדוווווו
נורא. פשוט נורא...
תחשבו מה זה- אומרים לכם להתפנות מהבית, בלי שאתם יודעים אם תחזרו אליו מתישהו...

(
(

ימח שממםםם שללל ההעעערבביייםם ההחחאארוותת האאלהה שהצייתווווו!!!!!!!! שישרפווווווווווווו שימותו שיחנקווו שיכחדוווווו
בס"ד
2 נערים שהציתו בלי כוונה...
אם זה היה מתנחלים?!
"המתנחלים הציתו את האש בכוונה, אורגן מראש, הם ידעו את ההשלכות ורצו לפגוע בערבים חסרי ישע!!!"
אני מתה מזה!!!מתה!!!!
ועוד אומרים שאמא שלהם, אוי, כמה שהיא מסכנה!!! איכס!!!ישבתי מול הטלוויזיה ורציתי להקיא!!!פשוט להקיא!!!
איזה צביעות!!!איזה גועל!!!!
ביקשו עזרה מטורקיה!!!תראו איזה מדינה עיוורת יש לנו!!!מטורקיה!!!איזה אומללות!!! אנחנו מבקשים עזרה מהאויבים שלנו!!!! תראו איזה תהום העם שלנו נמצא!!!! אם אנחנו כבר בחנוכה!!!! בא לי לצרוח ת-ת-ע-ר-ר-ו!!!!
הנה, כל שבוע אנחנו שומעים על עוד הרוגים ועל עוד הרוגים!!! הקב"ה אומר לנו שוב ושוב!!!חברה!!!להתעורר!!! וזה לא עוזר!ולא עוזר! ואף אחד לא שם על זה! אז מזילים עוד דמעה, נאנחים מכאב ליד עוד קבר! אבל אף אחד לא באמת עושה עם זה משהו!!!! 43 אנשים!!! אנשים, זה לא צחוק!!! 43 אנשים שפשוט עשו... "מרכבת אש השמיימה"
הם הלכו להציל חיים של אחרים והם מצאו את מותם! זה לא בן אדם אחד שהקב"ה אומר לנו "אני רוצה אותו!דווקא אותו! אתם יכולים להמשיך לצרוח ולכעוס ולהגיד שאני לוקח לכם את זכות הבחירה אבל אני רוצה אותו!!!" זה 43 אנשים שהקב"ה אומר לנו "אני צריך את כולם, 43 איש, אצלי, להם אין כבר מה לחפש ברפש הזה!!!"
נער בן 16, נשים, וגברים!!!! הם עשו שליחות!!! והם נשרפו חיים!!! אין משפט אחר להגדיר את האסון הזה!!!
אבל אתם יודעים משהו?! גם אם נגיע למדרגת ה49 של טומאה!!! העם הזה לא יתעורר!!! חותמת לכם פה! הוא ישן, ישן מזה טוב, אתם לא מבינים איך הוא ישן טוב, אז גם ישפכו עליו מים, וגם יצרחו לו בתוך האוזן, וגם אם ינערו אותו, יפילו אותו מהמיטה שלו, זה לא יעזור!!!! כי הוא ישן!!!בתרדמת!!! הוא הכניס את עצמו לתרדמת הזאת והוא לא רוצה להתעורר!!!! אז הקב"ה לוקח לנו את כל הטובים! את כול עושי החסד ההלו!!! כדאי בכוח להכניס אותו ל49 מעלות טומאה!!! וזה לא יעזור!!!!!
ד"ר אריק, ישמצב שככה זה המצב כיום, כמו שאת אומרת- שהממשלה והאנשים שעומדים בראש המדינה שלנו אוהבים את הערבים ושונאים את המתנחלים, ושהעם שלנו ישן, וכבר לא שם לב מה הדברים באים לאותת לו, ושהוא אף פעם לא יתעורר ותמיד הוא ישאר רדום, ודברים לא מזיזים לו, וכו'.
אבל, לא יודעת...
תחשבי על זה שעכשיו זו שעה קשה לעמ"י, האש עדיין לא דעכה לגמרי... (ישמצב שכן, אני לא מעודכנת לגמרי...)
המון בתים נשרפו, יישובים שלמים הלכו... המון משפחות איבדו בפתאומיות את הילדים, הורים, אחים, אחיינים, דודים שלהם. ולהרבה משפחות אין בית לחזור אליו... אין, זה מצב אומלל וקשה לגמרי.
אז דווקא בשעה הזאת, אני חושבת שלהפך, אנחנו צריכים להרבות באהבת חינם, לסנגר על עמ"י! עזבי את זה שהעם ישן... שהממשלה הזאת רקובה... בואי רק נסנגר ונרבה טוב! עמ"י צריך עכשיו הרבה רחמים וסיעתא דשמיא כדי לקום כל המצב הזה, אז בואי נהיה אנחנו אלה שגורמים לזה.
ובעז"ה הלוואי שרק יהיה עוד טוב!
אני חושבת שהנוער הוא זה שצריך לפעול בשביל שיהיה לו ולילדיו עתיד טוב יותר!!
אני חושבת שאנחנו צריכים להתאחד כל הנוער דתי,חרדי,חילוני ושנעבוד ביחד נתאחד ונכיר אחד את השני ואז יהיה לכולנו עתיד יותר טוב!! אני אשמח לעשות משהו ולפעול הבעיה שאין לי איך אז אם יש לך תשובה אני אשמח...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים