(אני יודעת שזה נראה קצת ארוך.. אבל חשוב לי שתקראו.. ואם לא אז לפחות חצי.. |מרגיש חוצפן|
)
וואי חבר'ה – לא יודעת מה איתכם – אבל, לראות פה את כל השרשורים על השריפה, כאילו עושה טוב על הלב.
(אוי זה לא נשמע נחמד.. תמשיכו לקרוא ותבינו
)
לא שמתם לב? פתאום אנשים פה יותר מתקרבים, זה אומר תהילים, זאתי מושכת ת'חצאית שתכסה ת'ברכיים, אלא מקבלים על עצמם משו קטן להתחזק בו..
לודעת כאילו – אם ה' הביא לנו מכה כואבת ממש כדי שנתקרב קצת אחד לשני ואליו – נראלי דיי הלך לו..
פתאום אתה באמת רואה אחדות אמיתית..
כמו שהיה בעופרת יצוקה..
לודעת – השבוע הזה היה כאילו בדוגרי עמ"י. ממש ככה.
ופה אני כבר לא מדברת על הרגשה אישית – דיברתי עם הרבה אנשים וכולם אמרו לי שהם הרגישו קירוב כזה ואחדות שאפפם לא הרגישו לפני..
מה אומרים? מסכימים? לא?..
ואם כבר אנחנו כאן – בואו נתחזק קצת..
כל אחד יכול במשו אישי.. אבל משו קטן.. להתחזק, לשפר..
אני יודעת שזה נושא חפור לכל הבנות שביננו אבל – צניעות...
וואלה, זה כ"כ כ"כ כ"כ חשוב!
אז לא, אני לא אומרת לזרוק את כל החצאיות בארון ולהציא 500 שקל על חצאיות ארוכות אבל..
תלבשו ת'חצאית הכי ארוכה שיש לכן.. תמשכו קצת למטה.. תנסו לא ללבוש ת'חצאית הקצרה הזאת ששם..
אז כן, אני יודעת שזה קשה!! ואני חס וחלילה לא באה להוכיח או משו כזה, כן?
אבל יאללה- עוד 5 ס"מ לבירכיים..
במקום ללכת עם חולצה פתוחה קצת – שימו חולצה מתחת..
לא, אז בסדר – לא אמרתי כזאתי שתחנוק, אבל קצת יותר סגורה..
ואין תירוץ שחם – כי לא חם. גם לא קפוא, אבל אפשר בכיף ללכת עם עוד חולצה...
ואז גם זה יפתור ת'בעיה של המרפקים..
שוב – אני יודעת שזה קשה, כי תכלס – גם אני בת (כן כן
) אבל - יאללה..
ה' מנער אותנו קורא לנו לבוא אליו, לחזור בתשובה!
אז למה לא?!
למה ללכת ראש בקיר?!
הוא רוצה מה שטוב לנו. באמת.
אז למה הוא מביא כאלה צרות?!
זה כבר חישובים שלו ואנחנו לא יכולים להבין מה עומד מאחורי כל זה.. אבל תהיו בטוחים – שאם היה לו נמאס ממנו – כבר היינו נכחדים. וממזמן.
אז הוא רוצה שנתקרב כי זה מה שעושה לנו טוב גם אם אנחנו לא כ"כ יודעים את זה.. ובשביל זה הוא צריך לתת מכות לפעמים. כן, כואב. מאוד.
אז בואו חברים – קצת, להתחזק פה, שם..
שמירת נגיעה..
כן, גם זה חפור מוות ולכולכם נמאס לשמוע מזה – ותאמינו לי שגם לי נמאס..
אבל..
זה כ"כ נכון וחשוב!
זאת המצווה/האיסור היחיד בערך שאני מבינה ת'הגיון שעומד מאחורי זה.. לא אתם?!
זה גם קשה, אני יודעת.. אבל אפשרי..
אז הוא לא יגע בך ואת לא בו.. כן קשה, אבל זה סיפוק אדיר כשמתגברים על זה..
אז בסדר – תדברו אחת עם השני – אבל תשמרו נגיעה.. קצת.. לפחות תנסו..
ואם לא זה – אז משו אחר, אישי.. כל מה שיש לכם בראש..
לשמור קצת יותר על מה שיוצא מהפה.. אז לא להתחיל לסנן מילים כמו "שיט" אבל לודעת.. קצת.. ואם כן – אז מעולה!
לשון הרע.. – אז אתה לא תגיד לחבר שלך מה הדביל השני עשה.. לא נורא.. זה לא ישנה כלום.. אבל אם כן תגיד – זה ישנה. ולא, לא טובה. תחשוב אם אתה היית רוצה שיגידו עליך דברים כאלה..
תפילה – גם לי קשה, ולפעמים אני מוצאת את עצמי עומדת בשמע ישראל (טוב אולי קצת הגזמתי;)) אבל.. להתחזק באיזה קטע קטן..
או ליטול ידיים לפני האוכל, ברכת המזון, אשר יצר.. משו קטן..
גם אם אתם לא מבינים מה רוצים ממכם בכלל בנטילת ידיים הזאת.. תכלס – לא נראלי שמישו כן מבין.. אבל בכולזאת..
אז כן אחים שלי – אני יודעת שאני נשמעת כאילו אני מוכיחה – אבל אני לא כי גם לי יש קשיים כאלה או אחרים ושלא תחשבו לרגע שאני לא נלחמת ביצר הרע הזה..
ואני יודעת שקל לדבר ולהגיד לשמור נגיעה וצניעות ודיבור.. אבל.. בכולזאת..
פשוט כ"כ כואב לי..
אני הולכת ברחוב – וכואב לי..
(ות'אמת - |לוחש| - לפעמים בא לי להקיא בגלל זה.. בשרשור שלי ממזמן סגרנו על זה שרגשות משפיעים על הגוף.. והנה – עובדה.. אז אני לא מקיאה, אבל זה עושה לי כאבי בטן ודברים אחרים.. אבל זה כבר לא קשור אליכם
)
אז אחים שלי – אני אוהבת אתכם! באמת!
וגם זה שיושב שם למעלה.. מביא מכות – אבל אוהב אותנו..
ובגלל זה אכפת לו כ"כ..
אז—שנזכה!!
ושנמע בשורות טובות!
באהבת ישראל אמיתית –
מיטל.