יש השנה לסבתא שלי יומולדת 80....
ולכן אני צריכה רעיונות..
אז יאללה שפכו...
תודה..
יש השנה לסבתא שלי יומולדת 80....
ולכן אני צריכה רעיונות..
אז יאללה שפכו...
תודה..
אני צכה:
קטע על לפתוח דף חדש..
קטע על כניסה להדרכה...
חנוכה שמח..
ותודה...
80 ברכות מכל הנכדים,
סרט תמונות משפחתי,
תעצבו לה משהו ענק ותכתבו בגדול - מזל טוב לגיל גבורות!
למשפחות קרועות:
תעשו שיר משפחתי עם משפטים מצחיקים(עם מנגינה של שיר שהיא אהובת)![]()
הצגה עם כל הנכדים - נושא העלילה הוא דברים בתוך המשפחה(אני מאמינה שבכל משפחה יש יציאות..) 
"כל שנה זורחת השמש.
ובכל שנה פורחים הפרחים.
אך כל שנה שונה מהשנה הקודמת..
כי את השנים אנחנו עושים.."
ואפשר לומר שהשנה תלוייה בנו והיא יכולה להיות שונה מדהימה ומשמעותית אך זה תלוי אך ורק בנו כי אנחנו "עושים" ת'שנה..
לסבא שלי היה יומולדת 80 לפני כמעט שנתיים, ועשינו שבת משפחתית במלון מעלה החמישה.
במהלך השבת היו כל מיני פעילויות שעשינו.
כל משפחה עשתה פעילות שונה.לדוג'- אנחנו עשינו כל מיני הצגות קצרות ומצחיקות על דברים שאיפיינו את סבא שלי.
דודים שלי עשו פעילות עם שאלות על סבא שלי מכל התקופות בחיים שלו.וזה היה תחרות בין קבוצות....
במוצ"ש היה גם שיר שכל הבני דודים הקטנים שרו..היו ממש חמוד!
אבא שלי ועוד 2 אחים שלו הלחינו שיר ושרו אותו במוצ"ש.
אחותי ביקשה מכל הבני דודים ודודים לכתוב ברכה לסבא שלי והיא עיצבה את זה ממש יפה בתוך אלבום עם תמונות.
בקיצור היה סה"כ ממש מוצלח!
לסבא שלי היה השנה יומולדת 85 אז דבר ראשון עשינו שבת במלון-לא חובה!! חח..
אממ-עשיתי לוגו-של סבא סבבה 85 ושמנו את הלוגו על: כובעים,ספלים.שוקולדים ,וזה היה בניסן אז עשינו גם הגדות לכל נכד.. כילו זה היה ממש השקעה...
ביום שישי של השבת יצאנו לפיקניק בנחל אלכסנדר-ושם חילקנו את הכובעים..
חוץ מזה-עשינו עיתון חמוד על כל מיני דברים במשפחה.. ומשחקים כאלו לכל השבת: סולמות וחבלים עם שאלות על סבא, רבעיות ממש חמודות(למשל עשינו קטגוריה של כדורים שהוא לוקח וזה היה ממש מצחיק.. יעני לזרוםם הוא ממש לא נעלבב!!@).. אממ-טאבו וכאלה!!?. בקיצר-מזל טובב!!!..
נ.ב. אם לא הבנת- כל נכד,ילד,נין, יצא עם ספל שעליו מודפס לוגו, עם כוסע שעליו מודפס לוגו, עם חבילת שוקולד שעליו הדבקנו דף עם הלוגן והגדה של פסח על הלוגו.. הבתושש??
@@סוף חפירהה@@
ביומולדת 80 של סבא שלי סבתא שלי הזמינה את כל המשפחה למסעדה חלבית שווה,עשינו מצגת על כל החיים שלו (ולא תאמיני כמה דברים הם הצליחו להכניס בחיים..),ובזמן שהילדים ראו סרט המבוגרים דיברו על החיים שלו,סבא שלי סיפר ואבא שלי אמר ד"ת על "גיל שמונים לגבורות"..
מזל טוב וב"הצלחה!
אבל אני לא יודעת מה..
וכוולם תמשיכו להגיב..
תודה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים