זה נראה כאילו אין לכם רגשות! אתם לא מתאהבים! אתם רואים בת מסמיקה מולכם ואתם כולכם כאילו אתם לא קולטים תמסר!
בנים בכלל מתאהבים? חוץ מיצר להסתכל אתם גם מתאהבים לפעמים?
זה נראה כאילו אין לכם רגשות! אתם לא מתאהבים! אתם רואים בת מסמיקה מולכם ואתם כולכם כאילו אתם לא קולטים תמסר!
בנים בכלל מתאהבים? חוץ מיצר להסתכל אתם גם מתאהבים לפעמים?
(החדשה כנראה)
היה שרשורפלצת בדיוק על הנושא הזה - וגם אחד על הנושא ההפוך (כשממחליפים את הבנים בבנות). אם תוכלי לחפש אותו אי שם בתהום הנשיה של הפורום, מוטב.
ברכה והצלחה.
אלעזר
אכן מסכימה עם מי שמעלי, בואו ונפסיק לחפור על דברים מטומטמים וטפשיים כמו זה סבבה?! סבבה.
..שחושבים להפך על בנות..
!!........
הם לא באמת מתאהבים הם "נדלקים" כל פעם בא להם על בחורה אחרת..אלא אפ כן הם בוגרים ומוצאים באמת מישי אכותית שהם מרגישים שהיא ה"אחת"...
בנות רגישות קל להן להתאהב ובגלל זה זה גם יותר מתבטא אצלן...
לדעתי,גם אם בנים חושבים שהם יתאהבו במישי לא נראלי שהם באמת יכולים לחשוב עליה בכמויות שבה הבת תחשוב עליהם..
צעיר רענןלא, אתן לא חייבות לנסות לבהות בכל בן!!
נסעתי אתמול בערב לדודים, ואז האוטו שלנו היה צמוד לאוטו אחר, ואז המבט שלי נפגש עם איזה ילדה שישבה מאחורה, ורגע הסתכלתי עליה, עשיתי לה פרצוף קשוח, ואז היא התחילה לבהות בי כאילו היא מנסה להתחיל איתי.
יאא פעם ראשונה שהפסדתי במלחמת עיניים \:
איזה חי בסרט...
להתחיל עם כל בת?!
סימן שאתה מכיר ת'בנות הלא נכונות...
בנות איכותיות הן מה"מייבשות" בנים..ובטח לא מתחילות עם אחד שהן רואות דרך חלון באוטו....
אם תחשוב בהיגיון תגיע למסקנה שבנות שמכבדות את עצמן לא "יתאהבו" בכל אחד כי לא כל אחד שווה אותן..
לבן איכותי, מה זה קשור? זה תלוי בבן אדם! לא משנה אם הוא בן או היא בת...! כל אחד לפי הרמה הרוחנית שלו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים