בס"ד
אני גם שביעיסטית. לא לומדת..
סתם.. בדיוק תפסתי ת'צמי בידיים.. אז הנה כמה עצות:
להתחיל להשתלט עכשיו על כל החומר זה לא ריאלי.
אבל גם אל תמשיכי עם ציונים נמוכים. תעודת בגרות זה כן חשוב. (לא יותר מהדרכה, אבל זה חשוב.)
קודם כל- תעשי רשימה של כל המקצועות. כל מקצוע זה סיפור בפני עצמו. סבבה?
כל המקצועות שלא לבגרות השנה- לעזאזל! (ספורט ואזרחות אצלי במערכת הם שיעורים חופשיים.
)
עכשיו, שימי ת'אצבע על הנק' הבעייתית. את לא נכנסת לשיעורים? את לא לומדת למבחנים? את לא מבינה ת'חומר? תבדקי מה הבעיה. זה ממש חשוב.
וגם תבדקי איך הכי טוב לך ללמוד. (זה יכול להשתנות ממקצוע למקצוע.) לבד? עם חברות? מספיק לך רק להיות בשיעורים? את לא צריכה בכלל ת'שיעורים ומספיק לך רק לתרגל לבד?
סדרי לך את המקצועות בסדר עדיפויות. (יש בגרות במתמט' עוד חודש וחצי.. וכדו'..)
ותתחילי להכין לך תוכנית לימודים בכל מקצוע.
לדוג': מחשבת- מספיק ללמוד לפני המבחן מסיכומים מצולמים. לשון- לקחת 4 שיעורים פרטיים, אנגלית- לעשות אנסין בשבוע..
אם את צריכה להשלים חומר, תקבעי לך תאריכים לכל מקצוע. (מומלץ להתאים ללוח מבחנים..
)
תזכרי לא להעמיס על עצמך יותר מידי!! להיות עם רגליים על הקרקע!! "תפסת מרובה- לא תפסת!!"
אוקיי?
ועכשיו, אם זה אפשרי תסכמי את הדברים עם המורים עצמם.
תבואי למורה ותגידי לו "עד התאריך הזה והזה, אני משלימה את כל החומר. עד אז תתעלם ממני. טוב?" לא יודעת איך המורים אצלכם, אבל לי כל המורים פשוט פירגנו ומורה אחת צעקה עליי שחסר לי אם אני מתפדחת לבקש ממנה עזרה..
חמודים..
אולי אפילו אם את רוצה תשיגי לעצמך פטור משיעורים ספציפים. אם תוכיחי שאת מצליחה בלעדיהם. 
ועוד משו חשוב לזכור: "אין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים" תעזרי באחרים!! מורים פרטיים, חברות, הורים, מורים.. אני בטוחה שכולם ישמחו לעזור.
סליחה על האורך.. ואם את צריכה עזרה- באמת בכיף ובשמחה מוזמנת לפנות באישי!