אוף תקשיבו ,עצוב לי!!חתלתולה

יש לי לאנטה דברים לעשות! ואני לא עושה כלום!

אני לא לומדת וכל הציונים שלי 20!!

ועכשיו ההורים שלי אמרו שאם אני לא משקיעה בלימדים אני עוזבת ת'הדרכה בסניף. וזה בכלל לא קשור לזה!

וזה באמת שזה מפריע לי שכל הציונים שלי ברצפה ואני יכולה להרבה יותר

אבל אין לי כוח פתאום לקום ולהתחיל ללמוד..

וכל המורות מדברות איתי על זה שאני חייבת להתחיל ללמוד ואני לא יודעת מאיפה להתחיל!!

כאילו ,כל המקצעות חשובים,ואני באמת לא יודעת איך לעשות את זה !

בבקשה תעזרו לי!

בסדר.. אז הציונים ברצפה..אז מה?..שמחה ואמונה

זה לא אמור להלחיץ אותך.. כי לימודים זה באמת לא כל החיים גם תקבלי בהכל 0 את עדין תתחתני  ותקימי בית ותוכלי לעבוד וכו' וכו'!

אז קודם תרגעי באמת!!

דבר שני, פשוט קחי  את כל המקצועות שיש לך ותחלקי לך אותם בצורה שווה ל6 ימים וכל יום תשבי ותשלימי חומר, בואי נגיד שעה לכל מקצוע! מעכשיו בשיעורים תתחילי להקשיב ואם את יכולה גם לסכם,למבחנים תלמדי עם חברות,ואל תחשבי בכלל על כל מה שהמורות אומרות או חושבות כי באמת זה סתם..זה ממשפ שוט ולא בעיה..

נכון?.

מקפיצה ואני הולכת לפתוח איתך ש''א..ניגונים
וואי !אתן חמוודת!חתלתולה

איזה כיף שאתן עוזרות לי!

אוף אתם חייבים לעזור לי!!חתלתולה

היום אחותי באה הבייתה וראתה ת'ציונים המכפירים שלי והיא שעות צעקה עלי שאני לא נורמאלית!

ושאני הורסת לעצמי ת'חיים

וכמה היא מתחרטת על זה שהיא לא למדה יותר..

וכאילו היא חושבת שאני לא עצובה מזה..

אבל אני יאנו משחקת אותה שלא אכפת לי ובעצם זה מפריע לי!! מאוד!!

תעזרו לי!אני חצי בוכה!!

תלמדי רק מה שאת צ'כה בשביל שלא יעיפו אותך...אני שמח סתם!

אז מה אם הציונים ברצפה....

איזה כיתה את?צעיר רענן
קדימה ללמוד!!אחריות רצינות והשקעה.. אם צריך- שיעורנועוש=]]!!

בס"ד

פרטי...

גמאני בעד להתחיל לקחת ברצינות בלי לשים לה למה שהםכפרעלייך!!=)

אומרים!!!!!!!

יאללה! תתחילי להשלים חומר, בשיעורים זה ממש עוזר לכתוב סיכום בסוף השיעור של מה שלמדת, ואז לא שוכחים חומר למבחן! זה מה שאני עושה!

תשלימי חומר או לבד או בעזרת חברות... אם אי-אפשר או להיעזר במשפחה או במורה פרטי..

יאללה! תתחילי דף חדש ותראי לכולם למה את באמת מסוגלת!!!!!!

והכי חשוב- לא להתייאש!

לוקח זמן עד שההשקעה מראה פירות...

וואי מוכרר!!מרב.

גם לי כל הציונים מעפנים.

למדתי ממש טוב לאיזה מבחן בהלכה עם אבא שלי, וקיבלתי 40 עגול ולא יפה.

הייתי מזה בשוק. באמת שאין לי מושג מה עבר.

וככה זה בכל המקצועות. ואצלי זה בטוח לא קשור לסניף, כי אני רכזת חב"ב, שזה לא מתנגש בנעל עם הלימודים.

אני אחרי חנוכה יושבת עם המורה שלי על בניית לוח זמנים מסודר והיא פשוט עוזרת לי להצליח.. תנסי גם לדבר עם המחנכת שתעזור לך לתכנן ת'דברים.

יודעת מה זה תל"א/תח"י..?? זה איזה משו של מורות. זה ראשי תיבות של תוכנית לימודים אישית/תכנית משו.. [אמא שלי עושה תל"א..]

קיצור-- זה ממש עוזר. זה פשוט נותן מטרות. אינלי מושג אם יש גישה לטפסי תל"א למי שלא מורה, אבל אפשר לבדוק.. תנסי באתר של מתי"א. קיצור-- אני עובדת עם תל"א [למרות שזה ליסודי ולכיתות תקדמות. זה טוב גם לתיכון ולכיתה רגילה. מניסיון!!] וזה יחסית עוזר לי.. זה טבלה שאת צריכה לכתוב בה מטרה כללית, מטרה ספציפית, איך את הוכלת לעשות את זה ומי יעזור לך בזה. אם את לא מוצאת את זה- תנסי לבנות לעצמך טבלה כזאת לבד, ואני אנסה להביא לך כזה [אם את רוצה..]

סליחה על החפירה(=

בהצלחה!!!

מתוקה,פגזניקית גאה!

דבר ראשון אני איתך ממש. מבינה ומכירה.

אני די לא מסכימה עם מה שאמרו לך פה. המורים סה"כ רוצים את טובתך ואין להם עניין סתם להלחיץ אותך. כנ"ל משפחה והורים.

תעשי בנחת את ההשתדלות. אבל אל תסבני את עצמך. את מסוגלת להרבה- אז תתני הרבה.

תראי בסופו של דבר שזה גם יספק אותך ברמה של מיצוי יכולת שיכלית. וגם סתם, שאת לא טיפשה חלילה, ואת מצליחה לשלב כמה דברים שחשובים לך.

עם כל הכבוד, אחרי הכל, זה העתיד שלך. לא ברמה קיצונית אבל כן, זה משפיע.

תני פוש, כנסי לעניינים בצורה מסודרת. ובנחת. זה המפתח. שלווה נפשית.

שיהיה לך טוב, והצלחות

רעיונותטובי =][=

אני הייתי במצב הזה עד ליפני שנתיים .

כל התעודות שלי היו 0 ,והייתי בהקבצות הכי נמוכות בכל המקצעות ... (היום אני בהכי גבוהות)

עד שאמרתי לעצמי, דיי ! אני לוקחת את עצמי בידיים !

ומה שעזר לי, זה לישאול שאלות לחפור עד שהמורה תיתן לי תשובה ...

יש מצבים שזה ניראה שיעור פרטי ,אני והמורה  מיתפלספות על הנושא =]]]

וככה גם המורות אוהבות אותי קורץ

וגם אם הציונים במיבחן לא טוב הם נותנו לי ציון טוב בתעודה בייגלל השיעור ...

בקיצור אני נחשבת לאחת החננות =] והכל מכח רצון !!!

בעז"ה תצליחי ! ואם בא לך באישי ...

אוף אבל אני שבעיסטית ואין לי סיכויחתלתולה

להשלים עכשיו הכל ואני פוחדת שאני אתחיל בשיא המרץ ללמוד ואז אני לא אצליח ואתיאש!

אף פעם לא מאוחר ללמוד.אביה...

תתחילי, ברור שבהתחלה לא יהיה קל, הציונים עדיין לא יהיו פרפקט,

אבל התקדמת. השגת עוד 5 נקודות יותר. 

והסיפוק שלך יהיה שבאמת למדת. שלא סתם העתקת (חס"ו)\יצא לך בפוקס.

ולאט לאט זה יגיע.

לומר את האמת, גם לי היה את זה במקצוע מסויים...

ובאמת התחלתי להשקיע בו יותר...והצלחתי טיפה יותר, ויותר, ויותר....

יאלה! פשוט לפני כל מבחן תלמד בלי לחשוב מה יש אח"כלחיות באמת

אני בעד שתצלמי חומר ותלמדי ממנו למבחנים כי להשלים זה סיוט! אבל את יכולה מעכשיו לתפוס את עצמך בידיים ולהתחיל גם לסכם בשיעורים. כמה שאנחנו נדבר זה לא יעזור, זאת את שתצטרכי לקום ולעשות, אז יאלה תחליטי להתחיל ללמוד ועם משמעת עצמית תצליחי!

אתם מתוקים!!!תודה!חתלתולה
נשמה.. אם את צריכה עזרה אני אשמח לעזור..כפ"ד בנשמה
רבינו צעק בקול גדול: 'אין שום יאוש בעולם כלל'!!!!כנרית על הגג=)
אממ..יעל =)

בע"ה

לדעתי, הכי הכי חשוב זה קודם כל להאמין בעצמך שאת יכולה.
כי זה לא שלמדת ואת מקבלת ציונים גרועים - זה שאפילו לא ניסית.
אז זה אומר שיש לך את הפוטנציאל יכול להיות

ועכשיו - פשוט תתחילי להשקיע במקצועות שיש לך בהם בגרות השנה, כי זה הכי חשוב כרגע.
אז בגלל שאינמצב שתתחילי להעתיק עכשיו את כל החומר בכל המקצועות - תצלמי חומר מחברות.

שימי לב שיש כל מיני שיטות ללמוד למבחנים - יש כאלה שיותר נוח להם ללמוד עם חברים, ויש כאלה שיותר נוח להם ללמוד לבד. יש כאלה שצריכים להקריא בקול את החומר ורק ככה הם זוכרים, ושי כאלה שזוכרים רק אם הם קוראים את החומר בעיניים, בשקט שלהם. אז תבדקי איך את לומדת הכי טוב - ותלמדי לכל מבחן משהו כמו חמישה ימים לפני.
ואז תראי שבע"ה אחרי שתקבלי ציון טוב אחד - זה כבר יראה לך שאת מסוגלת, וככה תרגישי שיש לך יותר כוח להשקיע בעוד מקצועות.

מלא ב"הצלחה!!

מקפיצהרננה =]
כי באמת ממש מעניין אותי התגובות פה!רננה =]

תהילה-

אנחנו נעזור לך

אבל תמשיכו להביא עיצות!!

זה מעניין!

נכון!!באמת שזה כיף לקרוא!חתלתולה

ולדעת שבאמת אכפת לכם ממני!!

אתם מתוקים!!

תביאו עוד עיצותרננה =]
תביאו עוד עיצותרננה =]
אופס קפץ לי התגובהרננה =]
די.. מה יש לו??רננה =]

אני לא מצליחה לכתוב, זה כל שניה קופץ לי..

טוב, אז אני יפיק, סליחה מכולם!רננה =]
*יפסיק..רננה =]
אבאלה!רנצ'!התחלקת על השכל?חתלתולה

ניסיון להקפצה..

קפץ.. רוצה לעשות איתי תחרות?אחת מהשומרוןאחרונה

בס"ד

אני גם שביעיסטית. לא לומדת..

סתם.. בדיוק תפסתי ת'צמי בידיים.. אז הנה כמה עצות:

להתחיל להשתלט עכשיו על כל החומר זה לא ריאלי.

אבל גם אל תמשיכי עם ציונים נמוכים. תעודת בגרות זה כן חשוב. (לא יותר מהדרכה, אבל זה חשוב.)

קודם כל- תעשי רשימה של כל המקצועות. כל מקצוע זה סיפור בפני עצמו. סבבה?

כל המקצועות שלא לבגרות השנה- לעזאזל! (ספורט ואזרחות אצלי במערכת הם שיעורים חופשיים.)

עכשיו, שימי ת'אצבע על הנק' הבעייתית.  את לא נכנסת לשיעורים? את לא לומדת למבחנים? את לא מבינה ת'חומר? תבדקי מה הבעיה. זה ממש חשוב.

וגם תבדקי איך הכי טוב לך ללמוד. (זה יכול להשתנות ממקצוע למקצוע.) לבד? עם חברות? מספיק לך רק להיות בשיעורים? את לא צריכה בכלל ת'שיעורים ומספיק לך רק לתרגל לבד?

סדרי לך את המקצועות בסדר עדיפויות. (יש בגרות במתמט' עוד חודש וחצי.. וכדו'..)

ותתחילי להכין לך תוכנית לימודים בכל מקצוע.

לדוג': מחשבת- מספיק ללמוד לפני המבחן מסיכומים מצולמים. לשון- לקחת 4 שיעורים פרטיים, אנגלית- לעשות אנסין בשבוע..

אם את צריכה להשלים חומר, תקבעי לך תאריכים לכל מקצוע. (מומלץ להתאים ללוח מבחנים..)

תזכרי לא להעמיס על עצמך יותר מידי!! להיות עם רגליים על הקרקע!! "תפסת מרובה- לא תפסת!!"

אוקיי?

ועכשיו, אם זה אפשרי תסכמי את הדברים עם המורים עצמם.

תבואי למורה ותגידי לו "עד התאריך הזה והזה, אני משלימה את כל החומר. עד אז תתעלם ממני. טוב?" לא יודעת איך המורים אצלכם, אבל לי כל המורים פשוט פירגנו ומורה אחת צעקה עליי שחסר לי אם אני מתפדחת לבקש ממנה עזרה.. חמודים..

אולי אפילו אם את רוצה תשיגי לעצמך פטור משיעורים ספציפים. אם תוכיחי שאת מצליחה בלעדיהם.

ועוד משו חשוב לזכור: "אין חבוש מתיר עצמו מבית האסורים" תעזרי באחרים!! מורים פרטיים, חברות, הורים, מורים.. אני בטוחה שכולם ישמחו לעזור.

סליחה על האורך.. ואם את צריכה עזרה- באמת בכיף ובשמחה מוזמנת לפנות באישי!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך