היום חידון התנ"ך למבוגרים,
ומי שרואה ישים לב שיש שם מתמודד אחד בשם "איתי לוי"
הוא בן דוד שלי!!
ואני ועוד בני דודים הולכים לבניני האומה כדי לעודד אותו!!
זה הולך להיות אחד ה-דברים !!!

חסיד ה'היום חידון התנ"ך למבוגרים,
ומי שרואה ישים לב שיש שם מתמודד אחד בשם "איתי לוי"
הוא בן דוד שלי!!
ואני ועוד בני דודים הולכים לבניני האומה כדי לעודד אותו!!
זה הולך להיות אחד ה-דברים !!!

....תמסור לו בהצלחה!(=א.ש=)מישהו יודע אם משדרים אתזה בטלויזיה?
בהצלחה!!
את השמים ואת הארץ ואת הַגָּ----פֶן 
אני חולה על חידוני תנ"ך!
מעפר אני באה
חסיד ה'הוגן מה שעשו לו...
והוא כזה תמים....
יואווווווו =/
וההוא מחיל הים- היה שלב שהיה צריך ללחוץ אץ התשובה במחשב תוך 10 שניות והוא לחץבדיוק כשנגמר הזמן אז לא קיבלו את התשובה שלו. ובגלל זה הוא לא עלה שלב.
אבל הכי יפה היה הקטע עם הכפיים לכבאים..
נתנאל ענקי
וחצי מהדברים שם היו לא הוגנים!באג2000לא הוגן שלא העלו את ההוא חיל הים בגלל פספוס של חצי שניה, לא הוגן שלא העלו את איתי לוי בגלל פספוס של שבריר (מאית?אלפית?מליונית?) שניה, לא הוגן שלא העלו את נתנאל ענקי בגלל הגרלה ולא כי הוא לא ידע...
זה היה נראה כאילו הם הביאו לשם אנשים שיודעים שהם פחות או יותר שווים ברמה שלהם, אבל בגלל שאין להם דרך לגרום שאחד יגיע לגמר,אז מעיפים את כל מי שאפשר בדרכים מוזרות (ולא הוגנות! כי זה ממש לא היה קשור לידע!) וככה ישאר אחד...
ואין מה לעשות חלק מהכללים של חידון הם שיש זוכה וכשכולם יודעים את התשובה משחקים על מי יודע הכי מהר, ככה זה.
שירה =)היה שייא היפה.
והיו פוול דברים לא הוגנים!
זה היה שיא המצחיק..
עמדנו בתור לכניסה ואז כשנכנסנו בדיוק נכנסו משפחה של אחד המשתתפים,ואז שאלו אותנומה אנחנו אז אבא שלי אמר שאנחנו משפחה (כאילו שזה הקשר בינינו..) ואז הם חשבו שאנחנו מהמשפחה של המשתתף הזה אז הכניסו אותנו בכבוד כזה לגלאי מתכות ריק (לא היינו צריכים לעמוד בתור..
..) והתייחסו אלינו כאילו אנחנו אנשים מכובדים..
ווווואייי כמעט התפוצצתי מצחוק
...
אה.. ושלקחו אותנו למקום שבודקים אם יש נשק (שוטרת הובילה אותנו..
) אז עמדו שם שני אנשים מהיישוב שלי ואז הם הסתכלו עלינו כזה- מה עובר?! ואני כזה עושה להם מבט כזה של לא יודעת... חחח... זה היה מצחיק...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים