היום חידון התנ"ך למבוגרים,
ומי שרואה ישים לב שיש שם מתמודד אחד בשם "איתי לוי"
הוא בן דוד שלי!!
ואני ועוד בני דודים הולכים לבניני האומה כדי לעודד אותו!!
זה הולך להיות אחד ה-דברים !!!

חסיד ה'היום חידון התנ"ך למבוגרים,
ומי שרואה ישים לב שיש שם מתמודד אחד בשם "איתי לוי"
הוא בן דוד שלי!!
ואני ועוד בני דודים הולכים לבניני האומה כדי לעודד אותו!!
זה הולך להיות אחד ה-דברים !!!

....תמסור לו בהצלחה!(=א.ש=)מישהו יודע אם משדרים אתזה בטלויזיה?
בהצלחה!!
את השמים ואת הארץ ואת הַגָּ----פֶן 
אני חולה על חידוני תנ"ך!
מעפר אני באה
חסיד ה'הוגן מה שעשו לו...
והוא כזה תמים....
יואווווווו =/
וההוא מחיל הים- היה שלב שהיה צריך ללחוץ אץ התשובה במחשב תוך 10 שניות והוא לחץבדיוק כשנגמר הזמן אז לא קיבלו את התשובה שלו. ובגלל זה הוא לא עלה שלב.
אבל הכי יפה היה הקטע עם הכפיים לכבאים..
נתנאל ענקי
וחצי מהדברים שם היו לא הוגנים!באג2000לא הוגן שלא העלו את ההוא חיל הים בגלל פספוס של חצי שניה, לא הוגן שלא העלו את איתי לוי בגלל פספוס של שבריר (מאית?אלפית?מליונית?) שניה, לא הוגן שלא העלו את נתנאל ענקי בגלל הגרלה ולא כי הוא לא ידע...
זה היה נראה כאילו הם הביאו לשם אנשים שיודעים שהם פחות או יותר שווים ברמה שלהם, אבל בגלל שאין להם דרך לגרום שאחד יגיע לגמר,אז מעיפים את כל מי שאפשר בדרכים מוזרות (ולא הוגנות! כי זה ממש לא היה קשור לידע!) וככה ישאר אחד...
ואין מה לעשות חלק מהכללים של חידון הם שיש זוכה וכשכולם יודעים את התשובה משחקים על מי יודע הכי מהר, ככה זה.
שירה =)היה שייא היפה.
והיו פוול דברים לא הוגנים!
זה היה שיא המצחיק..
עמדנו בתור לכניסה ואז כשנכנסנו בדיוק נכנסו משפחה של אחד המשתתפים,ואז שאלו אותנומה אנחנו אז אבא שלי אמר שאנחנו משפחה (כאילו שזה הקשר בינינו..) ואז הם חשבו שאנחנו מהמשפחה של המשתתף הזה אז הכניסו אותנו בכבוד כזה לגלאי מתכות ריק (לא היינו צריכים לעמוד בתור..
..) והתייחסו אלינו כאילו אנחנו אנשים מכובדים..
ווווואייי כמעט התפוצצתי מצחוק
...
אה.. ושלקחו אותנו למקום שבודקים אם יש נשק (שוטרת הובילה אותנו..
) אז עמדו שם שני אנשים מהיישוב שלי ואז הם הסתכלו עלינו כזה- מה עובר?! ואני כזה עושה להם מבט כזה של לא יודעת... חחח... זה היה מצחיק...
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!