לא ידעתי איזה פורום לבחור... עזרהאנונימי (פותח)

עזרה  אני בשירות לאומי.. והתאהבתי.. זתומרת, אין לי מושג אם התאהבתי אבל יש שם מישהו שאני תמיד חושבת\מסתכלת\מחפשת אותו ורוצה לדבר\להיות איתו

ה' ישמור.. בחיים לא הייתי כזאת אובססיבית. הוא לא דתי. והוא לא צעיר. בערך בשנות ה30. לא יודעת מה עובר עליי.

אני עובדת איתו. זתומרת בשירות הוא שם לפחות פעמיים ביום.. ואני די צריכה לתקשר איתו..

לעזוב את השירות?

מה לעשות?!

אני אוהבת את השירות שלי

אחותי...שני-ציפורה

בס"ד

לדעתי הקטנה,

זה מסובך... מבינה אותך לגמרי..

אבל תשמעי,את צריכה פשוט להבין מה זאת אומרת העניין הזה של "להתאהב" במישהו

או "לאהוב" מישהו.

אז בואי נתחיל מההתחלה.

ל"התאהב" זה סתם... תמיד תמיד, לכל מקום שאליו תלכי... יהיו מצבים שבהן תראי איזה מישהו אחד חמוד

ותחשבי שאולי הוא מתאים לך או שנדלקת עליו וכו וכו'(כל אחת לפי המחשבות הרצות שלה).

ל"אהוב" בנאדם משמעו, בתכלס, לקלוט שאת חצי נשמה שהופרדה לפני שנבראת בעולם הזה מהחצי השני שלך...

כל מסע החיפושים שלך עכשיו הוא אחר אותה חצי נשמה שתשלים אותך ותהיו לנשמה אחת.

ובכדי לזכות להגיע לרמה של אותה נשמה שלמה שהייתם לפני שנפרדתם וירדתם לעולם הגשמי הזה את צריכה להתחזק וגם הוא ורק כך, כשתהיו שניכם מוכנים, בע"ה במהרה תפגשו.

ה' מכוון הכל משמים, תאמיני לי שה' רוצה שתתחתני, עכשיו הרוב תלוי בך ובו...תשתדלי לקיים מצוות,תשתדלי לעשות מעשים טובים ולהתפלל שתמצאי את החצי נשמה שלך בלבד ואז פתאום תגלי שזה בן ה30 שבכלל לא דתי אולי הוא לא בדיוק החצי נשמה שלך.

(ואני בכלל לא מזלזלת בו!יכולות להיות לו אלפי תכונות טובות...)

בקיצור... תלכי לפי הנוסח המפורסם! מח(שכל) ---> לב (רגשות)--->כליות(מעשים)

שזאת אומרת- אל תתני לרגשות של ההדלקות בבנאדם להשפיע עליך ולרצות לוותר על הערכים שלך רק בגלל רגש מסוים,

אלא תני קודם כל לשכל לשלוט: תשאלי את עצמך: "האם הוא מתאים לי?", "האם הייתי יכולה לחיות איתו במשך כל חיי"? , "האם הוא בן תורה?!" ... וכו וכו' לפי מה שאת חושבת לנכון.

ומשם תמשכי לרגש: במידה והוא נראה לך מבחינה שכלית הבחור הכי נכון ואמיתי בשבילך אז תבדקי אם יש לך רגש אליו,אם כן את על הדרך הנכונה

ובסוף-הכליות-המעשים.

תתחילו להפגש,דייטים עניינים, ותבדקי אם זה באמת האחד האמיתי לך ורק לך!

ותזכרי!! אחרי הכל!

מישהו מחכה לך שם כבר הרבה שנים ומתגעגע אליך וכנ"ל את אליו... את לא היית רוצה לתת לרגשות מטעות להרוס לך את החיים ולצאת עם סתם אנשים נכון?

שיהיה לך המון ב"הצלחה בהמשך ואם את רוצה עוד מידע תדברי איתי בכיף!

תודה!!!אנונימי (פותח)אחרונה

עזרת לי מאוד, אני אשתדל ליישם!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך