הרהורים על נוג"ה...צעיר רענן

בבקשה לקרוא הכל, כדאי שיהיה מובן - לא סתם להגיב בלי לקרוא הכל!

בזמן האחרון - או יותר נכון בעשרים שנה האחרונות, פורום נוער וגיל ההתבגרות - נהפך לפורום הכול כלול!

כל דבר לא משנה מה שואלים פה! גם דברים שיש להם פורומים...

למה? כי זה המקום[הפורום] הכי פעיל!

זה אומר שצריך להמשיך כך?! זה צריך להיות המקום שבו הכל כתוב? אתן פה מספר דוגמאות, באמת שאין לי כוח להתחיל להיכנס לעבור רק ב8 דפים אחרונים - כמה דברים נוספים יש, כולם מכירים את זה!

אקטואליה - או לפחות לעשות מזה דיון אמיתי ולא סתם להעתיק כתבה מאינטרנט, אנחנו גם יודעים להיכנס לע שבע! http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t337305#4157858

ספרים וסופרים - http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t338596#4169818

מוסיקה -  (מזל שנפתח שירשור מסכם - אם לא זה היה ממשיך שכל אחד מבקש וכולם עונים לו...! )

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t332123

בעיקרון אין פורום סרטים לכן כמה שירשורים על סרטים - מוצדקים, אבל חבל שאין! דוג'(http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t338790#4171568) - אגב למה המשתמש פתח בתור השם של כולם?(אולי אני אדבר על זה אחרי זה!...)

פרויקט השטו"ת - http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t134294#1275438

כתיבת שירים - אין לי כרגע זמין<2 דפים אחרונים אחד....> אבל גם, גם אחרי שפתחתו את אשירה לה', עדיין כותבים פה שירים! אולי במקום זה אפשר פשוט לפתוח את אשירה לכל הציבור!

^אני באמת לא מבין,עד לפני שפתחו אותו בממוצע היה שלוש שירים בדף בערך, למה עכשיו אין שם??!

אז אני מבין  -

שיש הרבה דברים, שיאללה בלי הגזמות, קצת לשחרר מהלחץ של גיל הנעורים..! 

שיתופים כמו סיפורים שקראו, נולד\התחתן\יום הולדת וכד'... איזה עצוב,  וכד' וכד'! וממש לא צריך להיות רק דיונים כבדים, בכלל לא רק דיונים! אפשר להביא דברים חמודים מדי פעם!(אבל סתם לזרוק פה ו... לעשות מזה דיון קטן או משהו...!)

אבל צריך שיהיה קשר לפורום, למען מה הוא נועד! הדוגמאות שהבאתי זה רק קמצוץ מכל השירשורים! וחבל זה פשוט מעלים שירשורים שיש להם פוטנציאל להיות עם 40 תגובות ומעלה, כי מה לעשות - לא תמיד אנשים נכנסים לדף 2 ומעלה, וזה נעלם! חבל חבל חבל!!!!

אולי במקום לשאול שאלות פה על דברים לא קשורים אפשר להחיות את הפורמים האחרים שלא פעילים! אנחנו לא רשומים לפורום נוג"ה, אנחנו רשומים לפורמים ערוץ שבע! אפשר לגרום לכולם לגדול!

השם של כולם!

למה כותבים במשתמש הזה כל דבר? אני באמת לא מבין! אנשים עונים בו, שואלים בו דברים רגילים...

הוא נועד - כדי דברים שאנשים מתפדחים לכתוב במשתמש שמכירים בהם לכתוב בו, וזה מובן! אפילו אני משתמש בו פעם בה.... אבל כל דבר? למה?

^כהערת אגב, נא להשתדל לא לכתוב דברים אישים במשתמש הזה! זה לכולם לא נעים לי לראות שאנשים אחרים משחנשי"ם בו, לפעמים גם עולים על מי זה... אם רוצים אפשר ליצור משתמש בשביל השיחה הקטנה הזאת - וכך גם הוא לא ידע!

בצייפה להבנה!

שכל אחד יכתוב את דעתו!

אני איתך לגמרי!!!....אביב

במיוחד בקשר ל"השם של כולם!"... באמת חבל שכל שרשור דבילי ולא פדחני נפחת בשמו..

עובדה, אני שרדתי בלעדיו עד עכשיו!!

ולמה לפניו כל דיכאוני כתב בניק המקורי שלו ופתאום כולם מסתתרים? חבל!!....

ברמה העקרונית אתה צודק.. אבל..משהו טוב

זה לא תמיד נכון.. זה ממש יפה שיש פורום פעיל לבני נוער!! (שירים, סרטים וגם בדיחות הם דברים שנוער רוהב ומתענין.. [גם אם לא כולם]) עדיף שיהיה פורום שתמיד יהיה אפשר לשאול, לברר ולא רק לכתוב בעיות.. לא חיבים שכל הפורומים יהיו פעילים.. יש פורום אחד שתמיד תמיד פעיל וזה ממש יפה.. וזה גם לא נראה שלחברה זה מפריע, עובדה שמשתפים פעולה.. ועושים את זה גם.. (בזה אני לא בטוח כ"כ..)  בהצלחה!!

נ.ב: השם של כולם..משהו טוב

כל מה שכתבת לגביו נכון לגמרי!

מסכימה לגמרי!משקפופרית

אבל..

אני לא בטוחה כמה ברור מה מתאים לפה ומה לא. זה מה שכתוב במכתב שבראש הדף: 

רוב החבר'ה פה כותבים בעיות, סיפורים, התמודדויות שקרו להם, ונתקלו איתם בבעיות, ושאר החברים מנסים לעזור.
או שאפשר גם לספר מקרה שקרה, והתחזקת ממנו, כן? [לא הכל שחווררר...]
אפשר נושאים לדיון, ועוד דברים שמעניינים ת'נוער של היום

מטרת הפורום, להחליף דעות, להפתח לסגנונות חשיבה שונים, ולא ישר לשלול מה שלא כמוך.

זהו.

מה זה אומר "דברים שמעניינים ת'נוער"?

אולי זה אומר אקטואליה? אולי זה ספרים? מוזיקה? וכו'...

אולי עדיף להגדיר את עצמינו קצת יותר?

בנוסף,אם לי יש שאלה דחופה בנושא שיש לו פורום ייעודי אבל אני יודעת ששם יגיבו לי עוד כמה זמן ברור שאני מעדיפה לכתוב את זה בנוג"ה ולקבל תשובה מיידית.

בקשר ל"השם של כולם"-מסכימה ב100%,זה ממש לא נעים שאנשים פותחים שרשורים (לפעמים עם כל מיני קביעות מעניינות) ו"נעלמים",אין,אי אפשר למצוא ואתם עכשיו כי הם לא בניק של עצמם!.

אז סבבה,בשביל בעיות אמיתיות זה באמת טוב ואפילו מועיל אבל בשביל סתם- אנא,תחסכו את זה ממנו.

וכל הכבוד למי שהגיע עד לפה .

|מקפיצה|..כל מילה נכונה..אנשים -קחו לתשומת ליבכם!אולרייט
כל מילה נכונה!!!הללי נפשי

אוסיף שלא לכעוס על אנשים שמקפיצים שירשורים עם סיבה מוצדקת,כי באמת סתם חבל לפתוח שירשור חדש.

וולא לנעוץ פשוט להגיב,לאנשים יש נטיה לדלג על שירשורים נעוצים..

אינלי כח להגיב... סורייכפרעלייך!!=)
מוסיפה..מישי' מאפושו'

באותה מידה יש נטיה לרפרף רק בשרשורים בעמוד הראשון- שני גג ולא להמשיך, ולכן חשוב "למיין" את העניינים לפורומים השונים כי אחרת הם נדחפים ונעלמים..

משהו טוב ומשקפוקרית- הפורום פתוח בעיקר לעניינים של "גיל ההתבגרות" שאין להם מקום בפורומים אחרים.. אם חלק מ"גיל ההתבגרות" זה להפיג את השעמום ע"י סקרים למינהם, בדיחות חמודות או תמונות עם קריצה, יש את "צעיר בראש" ואת "בראש צעיר" אם רוצים לשפר את קישורי החפירה על נושאים קצת יותר מעניינים ובכל זאת מעלי חיוך- יש את פרוייקט השטו"ת (שאגב, כשאני נכנסתי היה אחד הפורומים הפעילים והנחמדים, וחבל שהוא כבר לא...) חיפוש פעולות ורעיונות להפעלות, יש פורומים לתנועות הנוער (אריאל, בנ"ע, עזרא [סדר אלפבתי...]), שם זה המקום...

ובקשר לשרשורים שפה מקומם... גם לזה כדאי להקדיש קצת צ"ל... ח'ברה, אין סיבה לדלג על כל שרשור "כבד" ולתת לו לגלוש אחורה על גבי דפי ההסטוריה.. מותר להגיב. לפתוח דיונים. אנשים שואלים פה שאלות והרבה פעמים תשובה יכולה ממש לעזור...

מאז שאני נכנסתי האוכלוסיה פה התחלפה ברובה... וח'ברה, הרמה יורדת. ובגדול.. יש פה אנשים עוד יותר ותיקים ממני שיכולים להגיד את זה.. אין סיבה שזה יקרה. תשתדלו לשמור על "מסגרת" של פורום, לשאול ולהגיב בהקשר... אז נכון שבהתחלה השרשורים בפורומים האחרים יתייבשו קשות... אבל לאט לאט, נרגיל את עצמינו לעשות "סיבוב פורומים" ולא להיכנס רק לנוג"ה...  (איזה נוסטלגי "סיבוב פורומים"... זה אשכרה להיתחבר ולראות מה חדש בפורומים.. ד"א, הרבה יותר מעניין....)

. למחשבה....

מסכימה עם הכל, לגמרי.מרב14
מסכיםאבגדה
מה שאתה אומר נכון, אבל אנ'לא מסכים..דאץ

בסופו של דבר לא רק נוער גולשים בפורומים פה, ובשאר הפורומים גולשים רובם המבוגרים.

כאן זה המקום לנוער להכל- כל מה שצריך.

אם מישהו רוצה דעה מקצועית באמת, שילך לשאר הפורומים.

יותר נחמד עם הנוער וגיל ההבגרות שלו

מסכימה עם דאץ>>אספרנזה

כאילו, תכלס אתה דיי צודק, אבל זה כל הכיף (בשבילי לפחות..) שהפורום תוסס מכל מיני בחינות..

זה נחמד לראות פה שרשור בדיחות, ספרים, סרטים, שטויות גם מדי פעם!

לודעת, מוסיף יותר נפח כזה או אנערף מה..

כאילו -צא מנק' הנחה (וואי מה נסגר עם הפלצנות שלי היום?..) שאנשים כותבים פה הכל כי זה הפורום שהכי הרבה נכנסים אליו והכי הרבה נוער אז.. יותר נחמד ככה

אבל בקשר לשם של כולם -- צודק, ולגמרי מסכימה!

למה? למה בשאר הפורום גולשים מבוגריםמישי' מאפושו'

והנוער נתקע הפורום אחד??

וזה שכל הנושאים מתרכזים פה הופך את זה לפחות "נחמד עם הנוער וגיל ההתבגרות שלו" כי הכל נדחף ונשכח ויורד לשאול תחתיות... תגובה משעה 16:30 יכולה להיות בסוף עמוד 2 אם לא כבר ב3 בשעה 20:00... ככה לא יתפתח דיון טוב.. (יש יוצאי דופן, אז יש דיון טוב פעם בשבוע.. כמה פורה.. <צ>)

נכון, אם מישו' יפרסם שיר ב"סופרים וספרים" הוא יקבל תגובה מקצועית, אבל אם אנחנו (=נוגהיסטי"ם...) נהייה שם את הוא יקבל גם את ה"מדהים" "אהבתי" "מרגש" המפרגנים...

רק עוד נקודה אחת.. חיובית לשם שינוי... ממש השתפרנו מאז החופש! כבר אין פה סתם 'ספאם' ויותר מידי שטויות שטותיות באמת... שכוייח ענק. רק באמת מומלץ למיינן עוד יותר...

(ל'ספאם' יש את נסיו"פ, ולמשחקים את צעיר בראש =), באמת שיש פורום להכל... וזה הייתרות העיקרי של מערכת פורומים. נרשמנו בשביל אחד- נרשמנו להכל. אז למה לא לנצל את זה?)

תכל'ס זה ממש נכון..סולמנדרה

הקטע של הרמה של הפורום..

נכון אתם צודקים כולם..

כי באמת נהיה קטע כזה שכל אחד פותח שרשור על האם יורד גשם, ואלה פה באמת הגזמת, תסתכל מהחלון או צא החוצה, ותבדוק.. לא קשה...

אבל מצד שני באמת יש דברים ממש חמודים וקלילים שקצת מקלים מהכובד...

לפי דעתי פשוט צריך להחליט מה הגבול..

ובקשר להשם של כולם, אני ממש מסכימה...

במיוחד שנתקלתי בתגובות שבנינו לא ניראה לי שיש בעיה שכולם יראו מי כתב אותם..

אז קחו לצומת לבכם..

שבוע טוב..

לא כ"כ מסכימה!!נטע=]

לגבי השם של כולם...אני לא כ"כ מסכימה. כי כל אחד מפדח אותו משו אחר וכל אחד יכול לכתוב מה שמפדח אותו..(גם אם אותך ספיציפית זה לא היה מפדח...) לא שאני כותבת שם אבל.. בואו נכנס לפעמים לראש של אנשים כאלה.. ואני מבטיחה לכם שאם הוא לא היה מתפדח הוא לא היה כותב משם!! תם טקס חפירה מקווה שהובנתי!!

אהה.. ומה אכפת לכםנטע=]

שאנשים מעלים פה שאלות שיש להם פורום בשביל זה?? זה פורום לנוער(!) וכל מה שמעניין את הנוער צריך להיות פה!! אהה וממש אבתי ת'רעיון של השירשור של השירים.. זה נגיד משו שאפשר לעשות(כי הוא מצא כל הזמן למעלה אבל גם לא כ"כ מפריע לכל שאר השירשורים..) ד"א אפשר לנעוץ אותו

אתה צודק שלא להשתמש בשם של כולם אבל מה לעשותסיזר22

שהפורום הזה הכי פעיל.?!!!!!!

אבל בקשר לשירים וכו' לא יודעת כאילו זה נחמד דווקא שכולם מוסיפים פה שירים ושרשורי ספרים וסרטים!!!

עלוב. באמת שזה תרוץ עלוב.מישי' מאפושו'

ברור שפה הכי פעיל. וזאת הנקודה. למה?? למה עזבנו את כל האחרים ואנחנו סתם מעמיסים פה??

וזה לא פורום לנוער. השם של הפורום זה לו-דווקא השם הכולל לגולשים בו.. זה יותר נושא. הנושא הוא נוער וגיל ההתבגרות. זה הפורום הרציני. התמודדויות, סיפורים, פריקות.

כשאני נרשמתי לפורומים בקושי נכנסתי אליו, כי הוא היה עמוק ודי דקאוני... אבל זה מה שהוא! אז נכון, אין סיבה לחזור למצב שכול השירשור שזה זה אני רוצה להיתאבד. או איך הכי נח לרצוח. אבל בכל זאת, זה לא הפורום להעברת הזמן בנעימים. זה המקום לפרוק בעילום שם. (טוב נו, פורום של דתיים.. לך תישאר עלום שם...) אבל זה המקום שאנחנו לא "כולנו משפחה" ולא "כולנו באותה סירת משוטים רעועה ואין מה לעשות" פה אז "כולנו בסירה, אבל לי יש משוט עודף, אני ישאיל לך" פה זה "כולנו ממשפחה, אבל אצלנו זה הולך ככה, ולא אחרת. תנסו את זה" פה זה המקום לפרוק בלי לקבל מבטים של "לא מתאים לך" ו"אתה יודע יותר טוב מזה".

אז אנחנו לא לגמרי קבוצת תמיכה. אבל בכל זאת זה לא המקום למשחקייה...

אוייש זה כבר יצא דיון אידיאליסטי של "בואו נציל אתדאץ

שאר הפורומים בערוץ שבע".

אני לא חושב ששאר הפורומים פה ממש צריכים עזרה, ונראה לי שהמנהלים מעדיפים שכל החבר'ההצעירים יתרכזו כאן.

מישי, חבל מאוד שאנשים פה דיכאוניים מידי ~

"אידיאליסטי" נראלי קצת הגזמה...מישי' מאפושו'

ואם כבר, אז העניין הוא להציל את נוג"ה... הדרך הטובה ביותר היא ע"י הפורומים האחרים.. ונראלי שאם המנהלים היו מעדיפים שנתדכז ביחד, הם לא היו פותחים את "אולפניסטיות" "צעיר בראש" "בראש צעיר" את הפורומים של התנועות נוער, ועד רבים(?..) וטובים (???...)...

אני לא חושב תשהבעיה היא שאנשים פה "דיכאוניים מידי" אלא שאנשים "מפה" שזה המקום שלהם. ואני מצטטת חברה (תסלחי לי שלא ביקשתי רשות..) "אני רוצה לפרסם בנוג"ה, זה ה"בית" שלי". אני מבינה את העניין שמרגישים הכי מחוברים לפה. במיוחד עכשיו שפה הכי פעיל... אני לא אומרת שצריך להפוך את נוג"ה לפורום דיכאוני בהגדרה. אבל כן, נראלי שזה הפורום הרציני לנוער. זה לא המקום לשטויות של גיל ההתבגרות... זה המקום לקשיים..

מסכימה, אבל >במבלולואחרונה

אווקי, אני מסכימה איתך לגמרי, באמת חבל שכל הפורום הזה נהייה מין פייס כזה, שרשורים לא ברמה והכל.

אבל  -

אני חושבת שזה קצת באשמתנו - כולנו, אוקי?

כשמנכנסתי לפורום, באמת שכמעט כל אחד היה בעילום שם - עילום שם - ז"א שלא יודעים מי זה,

ובעקבות כל המפגשים, האנשים החדשים שבאו וכו' - כבר כולם מכירים את כולם.. במצכ כזה כבר אוטומטית יורדת הרמה, כי אנשים מסתתרים מאחורי הניק של ה - 'ה' של כולם', שהופך הכל למבולבל והכל.

עכשיו, כל האנשים החדשים שנכנסים, זה המצב שהם קולטים! למקום הזה הם נכנסים, של צחוקים, שרשורים סתמיים והכל.. האופי של הפורום הוא לא מה שהיה פעם. וחבל, אבל לא יודעת אם יש כבר כ"כ מה לעשות. ><

אני מסכימה בעיקרון....אבל-כנרית על הגג=)

תחשבו על זה רגע- אם הכל יהיה דיונים, שפיכויות וחיזוקים אז יהיה קצת פחות מעניין כי ת'כלס כל השרשורים נראים בערך אותו דבר עם שינויים קלים בנוסח....

בגלל זה לפעמים אחרי שאתה קורא צרות של אנשים ודברים מסעירים או שמעלים לך ת'פיוזים ממש בא במקום איזה סקר חביב או בדיחה נחמדה....

הכל צריך להיות בפרופורציות ואפשר גם להקפיץ לפעמים דברים חשובים וזה לא שלא מקפיצים....

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך