שאלה שמטרידה אותי...ד"ר אריק

בס"ד

מכירות את זה שבנים "מתחילים" איתך?!

לא רוצה להכליל בכלל, אבל בדרך כלל זה הערסים, או סתם החסרי חיים שמחפשים צומי...

אז מה לעזאזל אני אמורה לענות לבן כזה?!

"הי את!!!את!!!זאת עם השחור, איך קוראים לך? מאיזה סניף את?"

מה?! באמת מה?!

אני עד עכשיו התעלמתי, אבל חברות שלי אמרו לי שזה לא טוב כי הם יחשבו שאני סנובה או אני לא יודעת מה, מצדי, שיחשבו מה שהם רוצים!

אבל באמת, מה לעשות? להמשיך להתעלם? לענות?ואם כן, איזה מן תשובה?!

תודה רבה!והמשך חורף גשום=]=]

עונים רגוע וממשיכים ללכת.ש7*ת!ש

סמנריון הדרכה אה?

חחח=]

ההשלכות, ההשלכות=]=]ד"ר אריק
---ניגונים

לא עונים, שיחשבו שאת סנובית. אז?! את רוצה קשר איתם שאת פוחדת ממה שהם יחשבו?! אין לזה אפילו הגיון.

זה מה שאני עושה, חוץ מפעם אחת שזה היה נורא מתסכל.. הייתה חבורת בנים שאשכרה הקיפה אותי, והתחילה לשאול אותי בת כמה אני איפה אני גרה ועוד כלמיני כאלה.. הקיצר, עניתי ורצתי כמו משוגעת.

ל "ד"ר אריק" ??geula1000

כדאי שתדעי שאם פנו אליך סימן ששידרת להם בצורה כזו או אחרת שאפשר לפנות אליך, כי יש בנות יראות שמים שאף גבר לא יעיז לפנות אליהן כי הוא יודע מלכתחילה שהן יתעלמו ממנו ויבוזו לו. אבל מי שמחייכת הרבה ומביטה לכל עבר, רואים עליה שמזמינה ניסיונות...

בהצלחה בהמשךך

גאולה1000- שטויות במיץ עגבניות!!באג2000

משהו אחד צריך להיות ברור לאנשים- אין שום קשר בין איך שבת לבושה לזה שמתחילים איתה! הם התחליו איתה כי הם חיפשו מישהי והיא הכי נראתה להם, וממש לא משנה למה, זה יכול להיות כי יש לה שיער שחור או בלונדיני,חצאית קצרה או ארוכה,שרוולים ארוכים או גופייה בלי שרוולים בכלל, ג'לביה, רעלה,  או כל דבר אחר! זה פשוט לא משנה! 'גאולה1000'- את לוקחת על אחריותך את זה שמישהי יושבת עכשיו וקוראת את הדברים שלך, ואם אח"כ מישהו ח"ו יעשה לה משהו היא תאשים את עצמה?!? זו הטעות הכי גדולה שיכולה להיות! אם מישהו פוגע במישהי, זה לא כי היא היתה חשופה, גם לא כי היא היתה צנועה, לא כי שום דבר! רק כי הוא בנאדם עם בעיה!!! 

אם יש בת שמישהו הטריד אותה/התחיל איתה/עשה לה משהו יותר גרוע- הדבר הכי חשוב שהיא צריכה לדעת- זה לא קשור אליה! זה לא בגללה,וממש לא משנה איך היא התלבשה!

זה כי *הוא* ד-פ-ו-ק!

עונים בנחמדות, אפשר גם קצת לעקוץאבדתי.
ממ.. אז זה די לא נכון, בנים לא שמים על יראת שמיםניגונים

ואני לא מביטה לכל עבר, במיוחד לא בחברת בנים. ופנו אלי, אז?!

geula1000-זה לא תמיד נכוןרעותיי

יש כמו שהיא אמרה ערסים או צומיסטים שלא דופקים חשבון מי את וכמה את דוסית הםעושים את זה לכל בת שנייה שהם רואים!

למה את עונה?למה את מתפאדחת?צעיר רענן

הם המפגרים פה, הם צריכים להתפאדח! את הכי טובה פה! רק תדאגי כמו שאמרו שלא ירצו להתקרב אליך! הם מפחדים, מפחדים מדוסים! תיהיה דוסית! זה גם פחות ימשוך אותם, וגם הם לא יעזו!!!

וגם אם כן, מה את חייבת להם משהו? הם הרי לא ירביצו לך או משהו נכון?!(אם כן טלפני ל - 100 - בנוגע להטרדה)

לא ירביצו לך, את לא חייבת להם כלום - תתעלמי! שילמדו!

מצטערת, לא מדברת עם בנים!!!!!געש
----אני#

לא לענות! להמשיך באדישות כאילו לא שמעת בכלל. או שפשוט להסתכל עליהם במבט כזה של:" מה אתה רוצה צומי?" ולהמשיך ללכת.

אפשר גם להוסיף את ה *חומה*....tompak
בד"כ שמתעלמים... אזסיזר22

לבנים יש אופי שהם ינג'זו עד שיענו להם.. אז תעני משהו כזה חזק שישתיק אותם לכל החיים.!!

תגידי להם שאת לא בגיל שלהם.. אז שיפסיקו עם השטויות שלהם ותגידי את זה בקול מאיים...חח

חחח אצלי זה תלוי במצברוח...כפרעלייך!!=)

יש פעמים שסתם עונים תשובות מהירות (לפעמים גם מתחמקות) ובורחים מפחד-

ויש פעמים שפשוט מתעלמים בסנוביות.... זאתי השיטה הכי כייפית חחחחח חושף שיניים [שונאת ת'סמיילי הזה]

אבל תכל'ס אצלי זה מהזה תלוי במצברוח......

..calvin

בנים כאלה הם בושה לבנים הנורמאליים ואני משתגע על אנשים כאלה..את חייבת או להתעלם או לתת לו את המבט הכי מזלזל והכימתנשא בעולםשל האא..מי אתה בכלל??ילד כאות מאיזה סניף שכוח אל..וזה יעבוד..הוא פשוט יאבד בטחון עצמי ויעוף..כנראה..ויש בנים שימשיכו אז פשוט תעני שאת לא בגילו וכו' כמו שאמרו.. 

ויש בנות שעושות דברים כאלה גם..תתפלאו..

>>>חמודית

אמ... ישלי חברות שמסוגלות להגיד לבן בפנים הכי קשוחות שלהן: מי אתה שאני אדבר איתך בכלל, תעוף מכאן...

אבל אם את לא כזאתי - עדיף שתשתקי/תברחי... נראלי!!

חחח אמרתי לכם איך זה אצלי...כפרעלייך!!=)

אם זה לא במצברוח שלי אני יכולה מהזה לגמגם ולברוח....

אז חמודית- אולי באמת עדיף שאני פשוט ישתוק/ויברח במקום להסתכן..

וקאלווין- לא מתפלאת- זה ידוע שיש גם בנות כאלו........

פשוט תתעלמי!מעפר אני באה

הם רוצים צומי נכון??

אל תתני להם אותו!!

גאולה 1000-כנסי...ד"ר אריק

בס"ד

נגיד ששידרתי את זה סבבה, צריך להיות ממש מטומטם כדאי להתחיל עם מישי כזאת...את לא חושבת?

לכל המתנגדים למיניהםgeula1000

ישנו אתר לנוער שנקרא: "אור לנוער"

http://www.orlanoar.com/

ושם אתם/אתן יכולות לשאול שאלות בכל נושא שתרצו..

נ.ב לקחתי את התשובה שכתבתי לכם משם...

להתעלםרות014
אז צר לי מאוד,באג2000

אבל אם זאת התשובה שהיתה שם,אז כנראה שכותבים שם גם שטויות לפעמים.

לבאג באגgeula1000

כל עוד לא נכנסת את לא יכולה להגיד נגד ..

כי האתר הזה החזיר המון בני נוער לאמת!

תמשיכי להתעלם.דוסית גאה!
דבר ראשון נכנסתי,כשהבאת קישורבאג2000

ובכל מקרה,אני יכולה לחלוק עליהם,אם אני רואה מה הם כותבים.

ויכול להיות שאנשים חזרו בגלל האתר הזה, זה לא אומר שהם לא טועים לפעמים,או שאסור לי לחלוק עליהם.

ובנושא הספציפי הזה,היה לי ממש חשוב להגיב בחריפות,דווקא כי זה דבר ממש קריטי, ומה שכתבת,(או שהם כתבו,זה באמת לא משנה לי מי המקור) הוא פשוט טעות נוראה!

תעני בטון של ילדה קטנה מתנשאת:מתו"ש

בס"ד

"קוראים לי רבקהלה הנשמה ואני בשבט נבטים כבודדד ואמא אמרה לי לא לדבר עם בנים אז בייי" (אפשר להעיף תשיער אחורה להשלמת האפקט) הם בטוח יעזבו אותך אחרי זה

חח רחלי.. כפרעליך... אביב

אממ...

אם זה מפריע לך, תעשי את כל הנאמר לעיל..

אבל סתם שאלה, למה כואב לכם שמתחילים אתכם?....

איתי פשוט כל האידיוטים מתחילים, לכן זה מפריע...מתו"ש

בס"ד

(למרות שהאנושות בפני עצמה היא דבר אידיוטי אז מעטים יהיו אלה שלא אגיד עלהם שהם אידיוטים...)

(שבוע שעבר מישו זרק לי יציאה חמודה (אבל הוא היה מבוגר אז זה לא נחשב), עברתי לידו ואז הוא אמר לי "כן, דיברת אלי?" אז אמרתי לו "לא.." אז הוא חייך אלי חיוך ענק ואמר "ההפסד כולו שלי"

כי זה מחרפן ת'שכל!!!ד"ר אריק

בס"ד

מה הקטע שלכם לעזאל?!=]

תודה לכל העונים...

אה.. שמעי..אנונימי (פותח)אחרונה

אם את לא מדברת עם בנים זה משהו אחר...

אבל אם את כן.., פשוט תעני לו על השאלה עם חיוך ותמשיכי ללכת כרגיל,

אבל אל תוציאי את עצמך טיפשה כגון לעשות *חומה* - ולגבי המשפט הנ"ל :

"מצטערת לא מדברת עם בנים" תחשבי על הנימה שאת עושה לפני שאת עונה..

לפעמים הנימה לא כל כך נעימה וגורמת לאחרים לחשוב רע כעלייך וזה סתם חבל =\

מקווה שעזרתי

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך