פריקה-שאלה-התיעצות-עזרה-אנונימי (פותח)

איך שלא תקראו לזה.

אז ככה. בערך מאז שאני זוכרת תצמי היה לי סוג של חלום- להיכנס להדרכה.. באמת, מאז שאני נבטים בערך..

ועכשיו, אני בכיתה ט',שבט נעלה, שם חדש, סופסוףף.. בסופשנה אני אמרוה להיכנס, אמורה.. כי איכשהו עכשיו, אני פשוט יודעתת שאינמצב שהמדריכה שלי מכניסה אותי להדרכה..

למה? ככה. כי התקלקלתי. כי פעם, אפילו לפני חצי שנה- הייתי דוסית כזאתי אריאלניקית חמודה חמודהה.. וועכשיו? פוו.. התקלקלתי, אבל ממש.. אני לא מתפללת בכלל.. בתפילת מנחה שיש בסניף בשבתת- אני בחוץ, היחידה מהשבט ובערך היחידה מהסניף, אני מצפצפת על ההורים שלי (חור שני,נזם,פייסבוק) אני מעשנתת...

הקשר שלי עם המדריכה שלי מעולה, אבל ממש, אני משחנש"ת איתה כל פעם שרע לי, היא יודעתת הכלל.. על הכלל.. ועכשיו אני פשוט יודעתת שהיא לא תכניס אותי. כי ככה. הדרכה זה שליחות. זה בניה של החניכות. ומה? איזה דוגמא אישית אני? אני אשכרה רק יקלקל אותםם..

אזז.. מה לעשות? לוותר? להרים ידיים? לשכוח מהחלום שלי שאני מחכה לו כבר 6 שנים?

אפשר להגיד שהרסת לעצמיך את החלום במו ידייך...הסטלן הקטן

מצטער,אבל זה נכון.אם את לא מוותרת עליו אז כדאי שתחזרי בתשובה...בהצלחה נשמה...

יש לי מה להגיד בנושא... אם את רוצה תפני באישי..אבדתי.
חמודה..שני-ציפורה

בס"ד

את באמת חמודה. רואים שאכפת לך וזה כבר משהו!

תשמעי,

כמו שברור לך שלהיות מדריכה עם נזם ועישון וכל הדברים שאמרת שאת עושה זה לא לעניין אז זה באמת לא לעניין.

אם את באמת באמת,( אבל ממש באמת!) רוצה להיות מדריכה בסניף שלך, לגרום לשינוי אצל חניכות שלך(לטובה,להתקדם) אז את חייבת גם לעשות שינוי אצלך!

תוכיחי לכולם שלמרות שהתקלקלת אז אפשר גם לעשות תשובה ולהפוך מהילדה המעשנת עם הנזם לילדה הכי דוסה שנראתה אי פעם בסביבה שלהם- עם אותו חיוך ואותם האנרגיות!!

רק שהפעם תנתבי את האנרגיות ואת כל כולך בשביל החניכות! תראי למדריכה שלך שזה היעוד שלך, שזאת הדרך שאת בוחרת לך לחיים!

אל תוותרי אף פעם על מה שחשוב לך! "אין דבר העומד בפני הרצון" שכחת? ;)

וכשכולם מסביבך יראו את הבטחון שלך ואת האמונה בדרך שבחרת לעצמך- אני משוכנעת שאם יש לך את מה שצריך כדי להדריך אז יכניסו אותך ואפילו בשמחה גדולה!!

שיהיה ב"הצלחה ענקית!

החלום לא ברח עדיין! כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן!כנרית על הגג=)

את צריכה לבחור מה את מעדיפה....

ב"הצלחה בכל מה שתעשי...(לטובה....) חיוך

וואי לא יודעת מה להגיד אבל כל כך מזדהה!!גולי =]

נשמה קבלי חיבוק ענק של הזדהות אני בדיוק במצב כמו שלך  ווסורי אין לי עצה בשבילך אם את רוצה אני יכולה לעודד באישי..אני מחובר כמעט 24 שעות ביממה

אפשר שאלה?אביב

זה אחלה חלום, גם לי היה חלום כזה וכו'..

ועכשיו כשאני חושבת על הדרכה אני אומרת אינמצב!! פשוט כי זה ממש מוזר.. מה אני אגיד לחניכות? אני אעביר להן פעולה על צניעות כשאני נוגעת בבנים חופשי? אני אעביר להם פעולה על תפילה כשאני בעצמי לא נכנסת לתפילות?

ומילא זה,

אני גם לא ממש מאמינה בכל הדברים האלה, אז בכלל...

קיצר,

תחשבי על זה אם תכל'ס החלום הזה מתאים לך.

אולי את סתם מייסרת את עצמך לרצות משהו שלא יתאים לך.

הכל עוד פתוח , את עוד יכולה להשתנות !שיראל:)

אני כאן, בשבילך !

תנסי לראות את הצד השני...שירה =)

בתור מדריכה של ה-שבט [נעלה כבודמלך]

תנסי לראות גם את הצד השני... דוגרי יש פה חניכות בסניף קטנות גדולות לא משנה מה..

הם צריכות חינוך!אמיתי!מה שהתנועה דוגלת... מה שההורים חושבים

אני לא יכולה להכניס מדריכה שאולי לה זה יעשה הכי טוב..

היא לפחות תתפלל ליד חניכות...תחשוב על המסרים שהיא מעבירה... [כן כן..אפילו מחוסר ברירה או מצפון..]

אבל!לא אני לא יכולה לקחת אחריות שזה מה שיקרה...

ואם לא?

אם היא תמשיך להתקלקל מול החניכות?

והחניכות אפילו לא יזיזו לה??

הא?

תהיי דוגרית שניה עם עצמך,בתור אמא לילדה בשבט נבטים היית שמחה בזה שזאת תהיה המדריכה של הבת שלך?שזאת הבנדם!!הדוגמה אישית שלה?? [מחניכות מעריצות מדריכה!קטנות במיוחד]

אז...תחשבי שוב

ו..כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן!

בהצלחה נשמה

בחירה טובה

**נכתב בלשון נקבה אך מיועד לבנים ובנות כאחד....

ברור שאפשר...<יוני>

למה את לא יכולה??  ברור שאת יכולה להיות מדריכה.. את חושבת שכל שמדריכים והמדריכות הם דוסים??

לא תמיד אפשר, אתה לא יכול לחנך את החניכים למשהוכנרית על הגג=)

ואחרי זה לעשות את זה בעצמך... וגם אי אפשר להגיד שבגלל זה גם לא לחנך בכלל....

תקשיבי טוב ! -סתם אחת

אני בשבט להבה, לפני שנה, לא היה מצב בעולם שאני יכנס להדרכה , ונחשי מה ..

אני מדריכה כבר חודשיים וחצי !!! 

אין לך מושג כמה אפשר להשתנות בשנה .. אם רק רוצים ..

בהצלחה נשמה (: ... 

קפיץץ...אנונימי (פותח)

עוד מישוו אוליי???

בבקשה זה ממש חשובב ליי...:/

תגובתי תבוא בהמשך...

אם תראי כיוון רציני של שינויצחקן

בע"ה.

(בעיקר - להפסיק עם הפייסבוק (ועם בנים בכלל!)  ולהפסיק לעשן , לחזור להתפלל ושזה יהיה אמיתי (שהרי זה מה שאת לפי מה שאת כותבת!)

ב"הצלחה.

[רגע, את התנועתנו הקדושה -אריאל?]

מצטרף לשירה ומוסיףבן של מלך

ב"ה

דבר ראשון כמו ששירה אמרה את סוג של זורקת את החלום הזה בעצמך,

אם את רוצה את זה את צריכה להתאפס על עצמך.

דבר שני , אולי קדאי לחשוב על הדרכת חוץ?

לא הרסת כלוםאנונימי (פותח)

אם טוב לך אם המצב שלך וותרי על ההדרכה

קושקוש, ישלך שתי אפשרויות.מרב.

הראשונה- לוותר. פשוט לזרוק את החלום דרך החלון. [אהה צימוד שונה אות.. (שירת ימי הביניים, שם, שם)]

השניה- לקחת את עצמך בידיים, לחזור בתשובה, לתקן ת'צמך, ובעז"ה אם לא תדריכי בסניף שלך- תוכלי לצאת ועזור לתקן בסניף אחר. יש הרבה סניפי חוץ שצריכים מדריכות [גם מדריכות שהיו מקולקלות וחזרו לעצמן..]

ב"הצלחה(=

לא רוצים אותך בסניף? יש הרבה סניפים שישמחו לעוד מדאורח בעולם

מדריכי חוץ.

יש לך עוד שנה שלמה!!!אביה =)אחרונה

קחי תצמך בידיים!! עוד לא מאוחרר!!!!

מוזמנת באישי..

פשוט!מרווין42

דברי עם המדריכה שלך על זה בדוגרי, ותשאלי מה את צריכה לעשות כדי להיכנס להדרכה!

והכל כמובן תלוי מה יותר חשוב לך: מרד נעורים טיפשי עם תוצאות לוואי מרירות- או הדרכה.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך