צריכה את עזרכתכם דחוף.
אני מסיימת עוד שבועיים חופשת לידה וכיוון שאין לי אפשרות להמשיך לעבוד בחברה בה עבדתי, הודעתי להם שבתום החופשה אני אעזוב את החברה (או במילים אחרות אתפטר). עוד שבועיים גם זהו שנתיים להיותי בחברה.
בעבודה אמרו שבסדר גמור רק אני צריכה לחתום על טופס טיולים. כיוון שהיום היה לי נוח ואני לא אוכל עוד שבועיים אז באתי היום להשלים את הבירוקרטיה והטפסים במטרה שהתאריך עזיבה יהיה התאריך בו נגמרת לי חופשת הלידה.
היום בבוקר כשהגעתי שאלתי מישהי מחטיבת 'משאבי אנוש' זו שהיתה אחראית על התהליך וביקשתי ממנה שהתאריך עזיבה יהיה התאריך של סיום חופשת הלידה ולא של היום. הבחורה אמרה שלדעתה זה בסדר רק היא צריכה לשאול את מנהלת 'משאבי אנוש'. אחרי טירטורים ורדיפה אחרי המנהלת, כשסיימתי הכל מלבד החתימה הסופית שלי על תאריך העזיבה, רק אז כשהגעתי בצהרים, הנציגה שטיפלה בי אמרה שהיא תפסה את המנהלת וזו אמרה שכיוון שבאתי היום זהו תאריך ההתפטרות ואני לא יכולה לומר שבא לי תאריך אחר. ומכיוון שלא היה לי כח מהיום הזה חתמתי על היום כתאריך ההתפטרות.
עכשיו השאלה שלי, האם זה הגיוני מה שהמנהלת אמרה? כאילו, למה נראה למישהו שאני אוותר על מה שיש לי ועל התוספת בשכר שיש לזה? ובכלל האם יש לי עכשיו מה לעשות כדי כן לקבל את השכר על השבועיים האלה של סוף חופשת הלידה וותק של שנתיים ולא שנה ו 11 חודשים?
ותודה למי שקרא עד עכשיו ולא נשבר באמצע.