חייבת עזרה=\אנונימי (פותח)

אני בת 16..יש לי חבר.. אנחנו חברים כבר 3 חודשים..כדי שבינו את הבעיה אני יציין שהוא מאוד מאוד אוהב אותי ברמה כזאת שאפילו שאני פוגעת בו ממש הוא סולח לי.כי הוא פוחד לאבד אותי.

הבעיה היא שהוא חסר ביטחון הוא לא מאמין בעצמו. האמונה שלו באלוקים לא כל כך חזקה והוא לא מאמין שהכל לטובה,ההסתכלות שלו לעלום היא ממש פסימית-הוא חושב כל דבר כמה הוא רע ומה רע בו.ואני בדיוק ההפך אני מאוד מאמינה שהכל לטוובה,יש לי אמונה חזקה באלוקים,ועכשיו אני מאוד מאוד רוצה להתחזק יותר גם מבחינת נגיעה.

אני יודעת שאני לא מרגישה אליו את מה שהוא מרגיש אליי ואני חשבת להיפרד ממנו.הבעיה שבגלל שהתסכלות שלו על העלום פסימית אז אם אני יפרד ממנן זה יכול לדרדר אותו ממש.הוא יכול להיכנס לדכאון מידי,זה יוריד לו את הביטחון, ויש מצב גדול גם א האמונה בהשם!(הוא חושב שאני הדבר היחיד שטוב החיים שלו)

אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרוו לי.

אני לא רוצה לפגוע בו ואני לא רוצה שהוא ידרדר בגללי=\

צדיקה אני מחכה לך באישי בע"הדניאלה .ד.

שבת שלום..

נירא לי כדאי שתשאלי רב...סיזר22
מה זאת אומרת?אבודה!

ברור שלא תחתוך! את יכולה לעזור לו יותר מכולם!!ואם את ההפך אז עוד יותרר

אם הוא במצב טוב רק בגללך- זה לא בריא.אחת מהשומרון

בס"ד

לדוג': אם הוא מאמין בהשי"ת רק בגלל שאת משכנעת אותו- זה ממש לא טוב.

הייתי מציעה שתדברי עם חבר טוב מאוד שלו שישמור עליו. שיתפוס אותו כשצריך.

ותזכרי תמיד שאדם לא יכול להטיל את האחריות על מעשיו על אחרים. אם הוא ירצה הוא יהיה טוב ויתפוס את עצמו ויתחזק. ואם לא- לא.

אבל עכשיו זה לא התפקיד שלך לחזק אותו. כי הוא אוהב אותך ואתם עוד צעירים. עכשיו הוא צריך לבנות את עצמו לבד. הוא יכול להעזר במבוגרים, בחברים.. אבל לא במישי שהוא אוהב. (ובכללי לא בבנות..) 

ובאמת כדאי אולי להתייעץ עם מישו שמכיר אותו יותר מקרוב, או כמו שרוני אמרה- עם רב.

אמ...נמ...נמ...ד"ר אריק

בס"ד

אולי אני יהיה מגעילה אבל...

מה הוא עשה 16 שנה פחות שלוש חודשיים?!

לא, אני רצינית! עכשיו זה יהיה קשה וכואב לשתיכם, למי יותר, ולמי פחות...אבל אתם הבאתם את זה על עצמכם! ותאמיני לי כמה שאני מבינה אותך!!!

אבל זה באמת לא יהיה שווה את זה!באמת, באמת שלא!!!! ועזבי אותך מדוסיות עכשיו, תחשבי על עצמך!!! תחשבי עליו!

אם את לא רוצה לפגוע בו, תחתכי!!!! יהיה קשה בהתחלה, זה לא כיף חיים, זה ממש לא שמח, זה באמת יהיה קשה!

אבל מה עדיף?!

אההה...וכמובן, שיש דרך לכל דבר...גם על זה צריך לחשוב איך עושים, וכמה שפחות לפגוע...אבל בתכלאס, הוא יפגע, ועם זה אין מה לעשות, נקודה.

ב"הצלחה...

..תגובתי...רעותייאחרונה

בגיל הזה כל בן נוער ובת נוער צריכים לבנות את עצמם לבד...

'ההתקדמות' לכאורה ביחד הויא מוטעית...

כי כמו שאת אמרת ברגע שתיפרדו הוא יתדרדר...... אם כל התחזקות שלו תהיה בשבילך בשביל לרצות אותך ולהמשיך להיות חבר שלך-אז זה לא אמיתי וזה לא יחזיק..

וגם את רואה שהקשר הזה מזיק לך אז יש עניין למרות שזה יפגע בו כן לחתוך כי את לא יכולה למכור את עצמך בשביל משהו שהורס אותך...את עכשיו צריכה להתמקד בעצמך ולבנות את עצמך וזה לא אגואיסטי

כיי לא צריך לרוץלהציל אחרים לפני שאתה מספיק חזק בשביל זה....

זו דעתי.... בהצלחה צדיקה!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך