חייבת עזרה=\אנונימי (פותח)

אני בת 16..יש לי חבר.. אנחנו חברים כבר 3 חודשים..כדי שבינו את הבעיה אני יציין שהוא מאוד מאוד אוהב אותי ברמה כזאת שאפילו שאני פוגעת בו ממש הוא סולח לי.כי הוא פוחד לאבד אותי.

הבעיה היא שהוא חסר ביטחון הוא לא מאמין בעצמו. האמונה שלו באלוקים לא כל כך חזקה והוא לא מאמין שהכל לטובה,ההסתכלות שלו לעלום היא ממש פסימית-הוא חושב כל דבר כמה הוא רע ומה רע בו.ואני בדיוק ההפך אני מאוד מאמינה שהכל לטוובה,יש לי אמונה חזקה באלוקים,ועכשיו אני מאוד מאוד רוצה להתחזק יותר גם מבחינת נגיעה.

אני יודעת שאני לא מרגישה אליו את מה שהוא מרגיש אליי ואני חשבת להיפרד ממנו.הבעיה שבגלל שהתסכלות שלו על העלום פסימית אז אם אני יפרד ממנן זה יכול לדרדר אותו ממש.הוא יכול להיכנס לדכאון מידי,זה יוריד לו את הביטחון, ויש מצב גדול גם א האמונה בהשם!(הוא חושב שאני הדבר היחיד שטוב החיים שלו)

אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרוו לי.

אני לא רוצה לפגוע בו ואני לא רוצה שהוא ידרדר בגללי=\

צדיקה אני מחכה לך באישי בע"הדניאלה .ד.

שבת שלום..

נירא לי כדאי שתשאלי רב...סיזר22
מה זאת אומרת?אבודה!

ברור שלא תחתוך! את יכולה לעזור לו יותר מכולם!!ואם את ההפך אז עוד יותרר

אם הוא במצב טוב רק בגללך- זה לא בריא.אחת מהשומרון

בס"ד

לדוג': אם הוא מאמין בהשי"ת רק בגלל שאת משכנעת אותו- זה ממש לא טוב.

הייתי מציעה שתדברי עם חבר טוב מאוד שלו שישמור עליו. שיתפוס אותו כשצריך.

ותזכרי תמיד שאדם לא יכול להטיל את האחריות על מעשיו על אחרים. אם הוא ירצה הוא יהיה טוב ויתפוס את עצמו ויתחזק. ואם לא- לא.

אבל עכשיו זה לא התפקיד שלך לחזק אותו. כי הוא אוהב אותך ואתם עוד צעירים. עכשיו הוא צריך לבנות את עצמו לבד. הוא יכול להעזר במבוגרים, בחברים.. אבל לא במישי שהוא אוהב. (ובכללי לא בבנות..) 

ובאמת כדאי אולי להתייעץ עם מישו שמכיר אותו יותר מקרוב, או כמו שרוני אמרה- עם רב.

אמ...נמ...נמ...ד"ר אריק

בס"ד

אולי אני יהיה מגעילה אבל...

מה הוא עשה 16 שנה פחות שלוש חודשיים?!

לא, אני רצינית! עכשיו זה יהיה קשה וכואב לשתיכם, למי יותר, ולמי פחות...אבל אתם הבאתם את זה על עצמכם! ותאמיני לי כמה שאני מבינה אותך!!!

אבל זה באמת לא יהיה שווה את זה!באמת, באמת שלא!!!! ועזבי אותך מדוסיות עכשיו, תחשבי על עצמך!!! תחשבי עליו!

אם את לא רוצה לפגוע בו, תחתכי!!!! יהיה קשה בהתחלה, זה לא כיף חיים, זה ממש לא שמח, זה באמת יהיה קשה!

אבל מה עדיף?!

אההה...וכמובן, שיש דרך לכל דבר...גם על זה צריך לחשוב איך עושים, וכמה שפחות לפגוע...אבל בתכלאס, הוא יפגע, ועם זה אין מה לעשות, נקודה.

ב"הצלחה...

..תגובתי...רעותייאחרונה

בגיל הזה כל בן נוער ובת נוער צריכים לבנות את עצמם לבד...

'ההתקדמות' לכאורה ביחד הויא מוטעית...

כי כמו שאת אמרת ברגע שתיפרדו הוא יתדרדר...... אם כל התחזקות שלו תהיה בשבילך בשביל לרצות אותך ולהמשיך להיות חבר שלך-אז זה לא אמיתי וזה לא יחזיק..

וגם את רואה שהקשר הזה מזיק לך אז יש עניין למרות שזה יפגע בו כן לחתוך כי את לא יכולה למכור את עצמך בשביל משהו שהורס אותך...את עכשיו צריכה להתמקד בעצמך ולבנות את עצמך וזה לא אגואיסטי

כיי לא צריך לרוץלהציל אחרים לפני שאתה מספיק חזק בשביל זה....

זו דעתי.... בהצלחה צדיקה!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך