ובא לי גרעין.
אבל איך בוחרים גרעין?? יש כ''כ הרבה!! עצות יתקבלו בברכה...
ובא לי גרעין.
אבל איך בוחרים גרעין?? יש כ''כ הרבה!! עצות יתקבלו בברכה...
ועוד דברים..
כל כמה זמן את רוצה להשאר שבת,עיר מועדפת,רכזת..דברים רגילים(:
חוץ מהגרעין במקום שאני גרה בו
(אהה ועוד חוץ מ-2 ששמעתי עליהם דברים טובים
)
שבת- לא אכפת לי...
עיר מועדפת- אין לי...
רכזת- זה לא נראה לי כ''כ עניין של בחירה...
אוףף...
אבל עכשיו את צריכה לחשוב איזה תקן בוקר את רוצה-ולבדוק איזה גרעינים משלבים את התקן בוקר שאת רוצה..
זה נרה לי מאוד יקל עלייך...
ואחרי זה תשאלי מי מכירה את הגרעינים האלה והאלה..
בעיקרון בגרעין שלנו יש בבוקר תקנים של חינוך/בי"ח/והדרת
ואחרי הצהריים יש מועודנית, חוגים לילי השכונה,
קבלת שבת בימי חמישי, שבת גרעין פעם בחודש בערך וגם משפחות מאמצות....
הרכזת שלנו מדהימה ממש ואין מממש כיייף לעבוד בגרעין הזה...
המיוחד בו זה שהבנות שיבואו בשנה הבאה יהיו סה"כ השנה השניה של הגרעין בנות שרות,
{ששמו בישראל צופיה} אז ממש יש מקום לכל יוזמה של כל בת....
יש מדרשה פעמיים בשבוע עם אנשים ממש מענינים וישיבת גרעין פעם בשבוע...
אנחנו מחכות ללללללכולכן....
באמת אין על הגרעין שלנו!!!!
מי שרוצה עוד פרטים מוזמנת בכיף.....
תחשבי אם את אוהבת צפון, דרום, ים, קור, חום, שומרון, בנות מהסוג הזה או בנות מהסוג הזה, הרכזת הזאת או השניה, לא אכפת לך לנסוע רחוק במיליון אוטובוסים או אין לך כח ובא לך קרוב.. ולפי תקנים כמובן..
=)חושבת(=עזרתם!
לפי התקן- אני יכולה להגיד לך שאצלי זה הוריד חצי מהמקומות כי הייתי בררנית..
אבל יש בנות שהגרעין יותר חשוב להם.
לפי הגרעין- איזה סוג אוכלוסיה את רוצה- אתיופיות, ספרדיות, משפחות מצוקה, תל אביבים..
ומה מטרתו...לחזק יהדות,לחזק בקטע סוצואקונומי..
בקיצור לבחון מה עושים בגרעין והאם זה מתאים לי..
וגם כמו שאמרו מרחק.. אני יכולה להגיד לך שחברה שלי עשתה חישוב שגרעין אילת זה מה שהיא רוצה.. ומוכנה להתפשר על הנסיעות..
לעומתה הייתה אחרת שהלכה ומצאה את גרעין קטמונים בירושלים כי זה יותר קרוב..
תסתכלי באתרים של האגודות ובכיף עם את צריכה תשאלי פה על גרעינים ואני יעזור לך לפי הידע שלי..
ובטוחה שיש פה עוד בנות שישמחו לעזור..
lumanaאני אשמח לספר לך על גרעין טבריה המהולל 
בת עמי שלישלום לך "חושבת, יקרה,
את מוזמנת להיכנס לקישור המצ"ב ולקרוא על גרעיני בת עמי. בכל גרעין מופיעות האופציות לתקנים בגרעין, תיאור אופי הגרעין, המיקום, וכו'...
בקיצור, הפרטים המלאים.
במידה ואת מעוניינת בעוד פרטים לגבי מקום ספציפי... יש כמובן גם את מספרי הטלפון של הרכזות!
וכמובן, את מוזמנת לחזור אלי גם במסר"ש.
בהצלחה והחלטה טובה!
גרעין חדש בן שנה בלבד!!
אפשר באישי..
בהצלחה!
(אני ממש מתענינת..) תודה!
פשוטת העםרמלה-עיר מעורבת [כן, יהודים וערבים
] ועם אוכלוסיות מצוקה, עולים חדשים ובכלל שכבות חלשות ברובה.
הגרעין מתמקד בעיקר בתחומי החינוך והרווחה שבעיר, ז"א שיש תקני בוקר בבתי"ס יסודיים [ממ"דים], תיכונים [חילוניים ודתי!] , גני חנ"מ, בי"ס חנ"מ, תקני עמידר, שח"ם ומרכז להעמקת היהדות וכמובן-תקן קומונה של בנ"ע [סניף מדהים!!!!!!!!!!!].
אחה"צ יש 3 פעמים בשבוע מועדונית עמידר לילדים ממשפחות עמידר שזקוקים לסיעו בלימודים. המועדוניות מקדמות את הילדים ברמה האישית והסיפוק א-ד-י-ר!
חוץ מזה יש פרוייקט אישי לכל בת פעם בשבוע, ואת יכולה לבחור בין התנדבות בסניף, הדרכה בעוז, מועדון ש"ב לנערות, מקלט לנערות וככל העולה על רוח ומה שאת מוצאת שדורש עשייה בעיר.
מדי פעם יש פרוייקט שיא שהוא פונה לאוכלוסיה קצת יותר רחבה [למשל, כשאני הייתי ברמלה הרמנו בין השאר פעילות בשוק ארבעת המינים בעיר, הפנינג חנוכה, היינו בבית אבות ובמוסד לאנשים עם פיגור והכל היה ממש מדהים
].
הגרעין של בנו"ש הוא משלים לגרעין המשפחות, ז"א שלוקחים בחשבון שלגרעין המשפחות אין הרבה זמן להשקיע כמו שיש לבנו"ש, אבל כמובן שאפשר לראות איזו חשיבות יש בזה שהם גרים ברמלה...
יש משפחות מאמצות מהגרעין, וגם משפחות שלא מאמצות-מוכנות לעזור בכל דבר.
בקיצ, שווה.
טלפון של הרכזת, קרן: 052-5665069
ואם את מתפחדת לדבר איתה, את מוזמנת למסרש לי שאלות ואני אענה בכיף. 
בהצלחה!!!
אני יחשוב על זה ואם יהיו לי שאלות- אני יתקשר אליך או לרכזת.. תודה שוב!!
בהצלחה לכולנו!!
פשוטת העם
פשוטת העםיש המלצות? שפכו...על המקום,הבנות,האווירה וכו'...
תודה![]()
אפושבס"ד
על גרעין תורני "אופק" בצפון ת"א!...
הבנות שירות קודם כל נמצאות בתקנים ממש מגניבים כמו : מו"ח-לימוד יהדות בבתי ספר,תקן הבת של הרב-מרכזת פרוייקטים תורניים ומלווה מקרים קשים בה"ח איכילוב(ראש גדול,את מייצרת את העבודה,ואת קובעת שעות...),
גן דו לשוני,חינוך מיוחד,תקן גרעין-בגרעין עצמו מנהלת הפרוייקטים , ועוד ועוד...
המשפחות פשוט מדהימות!,יש גב רוחני, פרוייקט בת מצווה-העמקת הקשר בין האם לבת עם חילוניות,פרוייקט "חמישי בנמל" -יוצאים לנמל ת"א (לאיזור הפאבים) ומדברים יהדות עם צעירים תל אביבים,פרוייקט גני שעשועים-פעילות בגני שעשועים ויצרת קשרים עם משפחות צעירות תל אביביות, חברותות-לימוד חברותות עם צעירים חילוניים ועוד ועוד..סביב מעגל השנה...("מדליקים את ת"T,סעודת אמנים,מסיבות ועוד..)
בתור בת שירות שם (לא כמו כל הרכזות כאן שמדברות איתכן מעל לשטח) אני פשוט ממליצה--זו חוויה עצומה!
לכל בקשה/שאלה/הארה- בשמחה רבה-
אפרת 050-6747525
http://jewishtelaviv.org/he/default.asp
זה הכתובת של אתר האנטרנט-מוזמנות להציץ..
שלום לכולן.
האמת שאני כבר הרבה אחרי שרות-לאומי אבל במקרה נתקלתי בפורום הזה וזה נשמע לי מעניין..
ולעינייננו : אני תושבת נתיבות מלידה . יש פה גרעין תורני מדהים עם אנשים מקסימים שלא פוגשים בכל מקום בשם "מגשימים ביחד". הגרעין עובד בשיתוף עם גרעין הבנו שרות. בתור תושבת העיר אני מרגישה ששני הגרענים תורמים המון לעיר ותושבים.
נשמח לבנות שרות מלאות מרץ ומוטיבציה.
שיהיה לכולכן בהצלחה!
אזור בארץ - את מעדיפה קרוב לבית או רחוק? כמה שעות את מוכנה לנסוע בשביל להגיע הביתה?
תקני בוקר - מה היית מעדיפה? איפה יש את זה ואיפה אין?
מה עושים בגרעין? עם איזו גישה את מזדהה?
כמה בנות יש, וכמה את רוצה שיהיו?
תפקיד מוגדר, או "ראש גדול"?
איך הקשר עם המשפחות בגרעין? מה מכל זה מתאים לך?
שבתות - כמה את רוצה לחזור הביתה?
תבררי על גרעינים, דברי עם אנשים - כל מי שאת יכולה
ובסוף ישארו לך כמה שתצטרכי ללכת לבדוק ולהחליט בע"ה.... ב"הצלחה!!
בס"ד
ולהאמין שהקב"ה מכוון אותנו (כמה שזה נשמע פלצני..) תשמעי גם אני בתקופה הזאת שנה שעברה הייתי מ-ב-ו-ל-ב-ל-ת אבל כדאי שתשבי עם עצמך ותחשבי-- אני רוצה גרעין עם משפחות תומכות ומעורבות בעשיה/א גרעין שאני רוצה עבודה של הבנות שירות נטו?
אני רוצה גרעין גדול/קן?
אני רוצה בישוב/בעיר?
איזה אוכלוסייה אני רוצה? עבודה עם חילונים-אשכנזים?ספרדים? עבודה עם מסורתיים? עבודה עם דתיים?
וכו...
אם תרצי אני תמיד פה בשביל לייעץ..(ואני עושה את זה רק משום שאני מבינה כמה בלבול יש בתקופה הזאת...)
אפרת-
כרגע עושה בצפון ת"א-"קהילת אופק"
את מוזמנת לפרט מעט על הכיוון של הגרעין שאת רוצה ואמקד אותך לגרעינים ספציפיים מומלצים
בעזהי"ת
חשבתי עליו ועל תקן בוקר באולפנית שם. מישי? פרטים כלשהם?
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..