#איך יודעים כשמישהו אוהב אותך אם זה אמיתי או לא???
תודה ויומקסים...
#איך יודעים כשמישהו אוהב אותך אם זה אמיתי או לא???
תודה ויומקסים...
סורי...
אממ..אף פעם לא נתקלתי באהבה אז אני מייעצת אבל אני לא מומחת..אממ..תשמעי אם את מרגישה שאת מכירה אותו מספיק...ותראי אם הוא גם בקטע..אז אם יש אהבה אז היא תתגלה מעצמה פשוט תני לחיים לזרום החיים בסופו של דבר מסדרים הכל..!==))
איך יודעים אם מש'ו אוהב אותך אם זה אמיתי או לא, הכוונהה לחברים בניהם וחברות בניהם... לא חבר וחברה... איך יודעים שאתה לא תלותי במיש'ו...???דוג' שתי חברות -איך יודעים עם זאת חברות אמיתית???
ת'אמת-אפילו אם את חושת שהיא חברה באמת שלך את לא תגלי שזה לא נכון עד שיהיה משהו שיסבך את העינינים... ציך חוכמת חיים... בלה בלה בלה בלה.. אני יכולה לח]פור לך פה שעות אבל בתכל'ס -זה מה שאת מרגישה בלב....
קודם כל, מי שכתב/ה תחת השם של כולם, זה אדיוטי וחסר טעם, תסלח/י לי שאני אומרת. זה מ-מ-ש מסוג הדברים שמורידים כאן ת'רמה.
דבר שני,
באמת חלאס להקפיץ שרשורים ישנים.
לא חסרים לנו חדשים.. ;)
ולמי שכתבה ת'הודעה הראשונה - צריך לשים לב לאיך שמתנהגים ביחד בחיי היומיום, אם אחת רואה שהיא ממש ממש נכנעת לחברה שלה ומלא פעמים עושה את מה שההיא אומרת אפילו שהיא לא ממש רוצה, זו תלות וזו בעיה.
את יכולה לפרט קצת יותר לגבי מה את שואלת? יותר קל לענות ככה... 
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים