ילדת פוזות.אנונימי (פותח)

בס"ד

אני ילדת פוזות

שעובדת על כולם

בחיוך כ"כ רגוע

מתנשא על העולם

אני ילדת פוזות

שמשחקת משחקים

ו'לא מבינה איך זה

שכולם מעריצים'

אני ילדת פוזות

שמבחוץ נראת כ"כ מושלמת

אך בפנים מרגישה כ"כ אחרת.

אני ילדת פוזות

שנשבר לה מהדוואין

אנ ילדת  פוזות

שנשבר לה ממשחקים

~~

אבל לא לשחק  משחקים

זה אומר ,לא להראות מושלמים

ולהיות לא מוצלחת ומושכת, לא מאפשרת לעצמי.

אז אשאר לתמיד, ילדת פוזות

שקרנית

שעובדת על כולם, שיש בה מה להעריץ.

אוקי- זה לא נרשם כשיר אומנותי,[לכל מי שיפנה אתי לפורום שירים או אנערף מה, פשוט היה לי קל להגדיר את הקושי שלי בשיר. ]

אני מפחדת להיות אני האמיתית.

אני מפחדת, שברגע שאני אהייה אני, החסרונות יבלטו. עכשו אני מנסה לחפות עליהם, כל דבר שמבליט אצלי חסרון אצלי גורם לי לדיכאון ואני כועסת על עצמי שאני לא מצליחה.

אני מודעת לזה  שאדם לא מושלם [ולא צריך להיות מושלם] , אבל בכ"ז משאילה מסכות מאנשים אחרים, ולא מרוצה מהלא מושלמות שצריכה להיות בי.

יכול להיות שיש פה כאלו שלא יבינו אותי נכון.. אבל אני בכ"ז שולחת כי אני רוצה כ"כ  להשתנות,ומקווה שיהיו כאלו שכן יבינו!

[ובבקשה, בלי תגובות פוגעות. אני במצב פגיע בזמן האחרון.. ]

תודה.

...ב.ש.

כל אחד יכול להיות משהו - רק אם הוא יהיה מה שהוא...

יפה ואמיתי מהלבשירס
מכיר את זה...tompak

אני גם עברתי את זה שכל פעם שהיתי ליד בנות הייתי עושה פוזות ולוידע מה... והצלחתי להשתחרר מזה

ב"ה היה חשוב לי החיים ולא האגו אז אמרתי לחברים כל פעם שאני עושה פוזות תעירו לךי וככה הפסקתי לאט לאט... 

וואו! איך שזה קשה...צוויג^^

הפרפקציוניזם..

הרצון החזק לא לאכזב.,בייחוד לא את עצמי..

להיות הכי טובה בשביל החברה...

באמת שזה קשה..

אבל- ברגע שמצליחים לצאת מזה- אפילו בקצת, זה כ"כ כ"כ מרגיש טוב שזה מדרבן הלאה!

תנסי ממש למצוא משהו שיהיה לך הכי קל לשנות, להיות עצמך ,עם החסרונות שלך (נגיד איזה סיטואציה מסוימת..) ולעבוד על זה חזק ,בלי להתייאש... לשנן לעצמך כל הזמן שמה שיעריכו הכי הכי זה אותך האמיתית, שזה שווה את זה..  שאת שווה את זה!!

בטוח שיש לך המוון לתת לעולם..

ודווקא לך....עם החסרונות שלך..

לכל האנשים הכי גדולים והכי מוערכים היו חסרונות בולטים..זה חלק ממך..

ולאו דווקא החלק הרע ..

ברור שהמטרה הסופית היא לעבוד על החסרונות ,אבל זה בלתי אפשרי עד שמשלימים איתם ומקבלים אותם כחלק ממני..

תאמיני שימשיכו להעריךאותך (ואפילו יותר) גם אם לא תציגי מושלמת- וזה נכון!!

מנסיון!!!

בהצלחה!  |חיבוק -באמת!|

מוזמנת באישי תמיד (אם אני מחוברת)...

ד"א- השיר ממש חזק..  ;)

ילדת פוזותאנונימי (פותח)

בס''ד

אם אני מכירה אותך??? הלואי ונדבר באישיחיוך

את מושלמת?אנונימי (פותח)

מאיפה לך שככה חושבים עליך? אנשים אומרים לך שהם מעריצים אותך? לא חושבת.. הכל בראש, תביני שהמסכה לא עוזרת לך להיות מושלמת אז אין בעיה להיות את כי בשניהם לא תהיי מושלמת ואם תהיי את יקבלו את החסרונות שלך 

. אז אל תתיאשי ותנסי להיות את בעצמך רק ככה יעריכו אותך באמת

...אביהש

בנאדם (הנשמה שלו..)נוצר הכי טהור הכי טוב ...(גם אם חלק לא מסכימים איתי ...) בנאדם נוצר מושלם ....!!!

ברגע שהוא נולד זה התכסה בכול מיני דברים שנקראים תאוות וחסרונות ...  וחלק מהתפקיד שלנו בעולם הזה זה להגיע למושלמות הזאת להוריד את כל הדברים שחוסמים אותו... לכן לא צריך לפחד להוריד את מה שאת גורמת לעצמך להתכסות בו אלא להוריד  אותו ולנסות להוריד גם את שאר הדברים שאת לא אוהבת בך ....אבל לא לשנות את עצמך אלא לקחת את מה שקוראים להן 'חסרונות' למקום טוב ....

פעם מישי אמרה לי משו ממש חזק

אביה יש לך כישרון בלהציק נצלי אותו לטוב !

זה נשמע קצת מצחיק אבל את יכולה לקחת את הדברים שנשמעים הכי רעים להוציא מהם את הטוב ולנצל אותם ...

אין לך מה לפחד להראות את עצמך כי יש בך המון דברים טובים ...

(מה זה המון דברים טובים....את טובה !!!!! כולך!!!!!)

בהצלחה !

אף אחד לא מושלם! לכל חד יש תדפקט שלורחליOס
לא רק דפקט..אביב

זו טעות לומר שכולנו נולדנו מושלמים.

בדיוק היה לנו אתמול דיון על זה, ואני חושבת (והרבה חשבו לפני!) שבכל אדם תכונה בסיסית שמתפצלת לחלק טוב וחלק רע (חז"ליכם מכנים את זה "יצר" ). חוץ מזה, האדם הוא חלק מהטבע, ולכן יש לו גם אינסטינקטים של כל יצור חי, כולל כאלה של הישרדות שהם לא הכי "תרבותיים" ונאורים שיש... ובכל אדם גם יש את החלק הפראי והצמא להרג. הוא מוסתר, אצל רובנו, למרבה המזל, אבל הוא קיים (הרבה גם לא יודעים שהוא קיים אצלם! אבל הוא קיים.. זה דבר ידוע אני חושבת..)

בכל אופן, לא נכון לקבוע בצורה גורפת שכולנו נולדנו מושלמים. אנחנו יכולים לבחור לעבוד בשביל להתקרב לשלמות (והשאלה היא מהי שלמות בעיני? אבל זה עניין אחר..), ובכל אופן החיים הם בסופו של דבר מאבק מתמיד בין הנטיות התרבותיות והבריאות שבנו ובין הנטיות החולניות והרעות. (ובכלל זה נכנסים גם הדחף לשקר, לגנוב (??) וכו'..)

מקווה שהבנתם בערך מה ניסיתי לומר..

אהבתי תשיר ע*נ2!ש
תודה לכולם על התגובות!אנונימי (פותח)אחרונה

למי ששאל אם מעריצים אותי, אז - יש הרבה אנשים שבטוחים בגלל המסכות  וכל מה שאני משאילה מאחרים שאני טובה מהם, שאני ממש מעליהם. [מושלמת היה רק כדי לחדד את מה שרציתי להגיד.]

תודה רבה על התשובות!

בעז"ה שנצליח להשתחרר מכל(!) המסכות.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך