אז..שמעתם על מבצע 2 השבתות?שיראל.

מה אתם חושבים על זה?

לענ"ד-

לא טוב.בכלל.

מכמה סיבות:

א.מאוד לא אוהבת את כל ה'קיצורים' האלו.כשהגאולה תצטרך להגיע - היא תגיע.אין טעם לשמור 2 שבתות,יבוא המשיח והעם יהיה במצב כזה..

קיצורי דרך לא מחזיקים מעמד,בדר"כ.

ב.שמעתם למה דווקא ב2 השבתות האלו? בגלל שלנוצרים יש חגים שיוצאים עליהן,אז כל החנויות יהיו סגורות ואז גם יהודים שלא שומרים תו"מ יאלצו לא לעבוד בשבת..(לא משנה שזה טפשי מאוד לדעתי כי גם ככה הם יחללו שבת -בנסיעות,בים,בדיסקוטקים ומועדונים ובכל שלל האפשרויות שהם יוכלו לעשות כשיש להם חופש מהעבודה..אבל זה במאמר מוסגר.)

זה לא נשמע לכם מחריד? "לתפוס טרמפ" על חגים נוצריים כדי להביא בעזרתם את הגאולה? אבסורד מוחלט.

ג.אין סיכוי שזה ילך,אפילו אם זה 'רק' רוב היהודים ולא כולם..הרי יש כ"כ הרבה יהודים שזה לא יזיז להם,יש יהודים שלא יודעים בכלל שהם יהודים או שלא מייחסים לכך כל חשיבות ובטח ובטח שרוב רובם המוחלט של היהודים בכלל לא יודעים את הלכות שבת,אם הם בכלל יודעים מה זה שבת..נוסיף לזה את ההתראה הקצרה על השבתות,את הפירסום המועט שנעשה לכך ואת זה שגם הדתיים לא בדיוק שומרים על שבת קלחה כבחמורה והגענו לתוצאה שאם היא לא הייתה עגומה ומצערת היא הייתה משעשעת משהו..הרוב העצום של העם אפילו לא מתקרב לשבת אחת,ליום חול אחד,אז ל2 שבתות מוקפדות? אין מצב.

שיראל.zipush

לפי דעתי מה שאמרת לא ממש נכון...

דבר ראשון- זה לא קיצור יכול להיות שיש אנשים שזה יעשה להם משהו זה שהם ישמרו שבת והם יתחילו לשמור עוד דברים.וחוצמיזה שלא נראה לי שהרבנית אליהו תעשה דברים בתור קיצור זה נראלי משהו שחשבו עליו יותר מיומיים...

והמשיח לא בא לעולם מושלם הוא בא כדי לעזור לנו לתקן את העולם..

דבר שני- יש אנשים שאם היה להם עבודה זה לא היה מזיז להם ולא הינו מצליחים אפילו לא שעוד בנאדם אחד ישמור שבת..

דבר שלישי(זה עוד מעט נגמר..)-לפי מה שכתבת נראה שלא קראת את הכתבה עם הרבנית אליהו בעולם קטן...אז אני יצטט לך חלק חשוב.  "פעם שאלתי את הרב 'מה לעשות?' הוא אמר לי 'צריך לדאוג שרוב עמ"י ישמור שבת.ורוב זה אפילו באדם אחד בודד.אדם יהודי אחד נוסף שישמור שבת יכול להטות את הכף כולה.."

והיה כתוב באותה כתבה שגם אנשים ששומרים שבת "להקפיד על שמירתה טוב יותר!"

לכן אני חושבת שזה רעיון טוב ואני מקווה שהוא יצליח והמשיח יבוא במהרה אמן!!

^^^ מסכימה ממש..!אודי'ה
אז ככה -שיראל.

דבר ראשון - אני יודעת שלא חשבו על זה יומיים,גם אני שמעתי על זה ממזמן,אבל זה אף פעם לא נראה לי מציאותי שיתממש.

ואם ככה אתה אומר על המשיח - הוא כבר היה מגיע..

דבר שני - לא ממש הבנתי מה הקשר. רק כתבתי שלהפך - כשאין עבודה הסבירות שהם יעשו דברים מחללי שבת הרבה יותר גבוהה.

דבר שלישי - דווקא את הקטע שציטטת שמעתי,זה יפה,אבל עובדה שעד עכשיו זה לא קרה,לא?! ואני בטוחה שיש אנשים ששמרו 2 שבתות מושלמות (כדוג' הרב אליהו..).

שיראל אני מסכימה עם ZIPUSH-כפרעלייך!!=)
הגבתי לה כבר,אם את לא מסכימה תגיבי למה שכתבתי לה.שיראל.
ZIPUSH- יש משו שממש הפריע לי:רבקה...

בסה"כ אני די מסכימה עם מה שאמרת אבל הפריע לי שכתבת שאם היה להם עבודה זה לא היה מזיז להם- יכול להיות שזה נכון אצל חלק מהאנשים אבל ממש לא אצל כולם!!! זה פשוט מאד שלאנשים האלה יש נסיון קשה שהם לא מצליחים לעמוד בו. בשבילם לא לעבוד בשבת זה ממש הפסד של העבודה, למשל למי שיש לו חנות- רוב הרווחים שלו הם בשישי-שבת שזה לפני ה'שבת' של הנוצרים והאנשים האלה פשוט לא עומדים בזה ופותחים את החנות בשבת ויכול להיות גם שהשבת מאד חשובה להם!!!

טוב,אביב

כנראה פספסתי - מה, עושים 2 שבתות בשנה שכולם שומרים שבת? אינמצב שזה מצליח. אמא'לה |מצטמרר|

^ דוג' קלאסית לחוסר הפירסום..שיראל.
דבר ראשון אני בת...!zipush

דבר ראשון- אולי המשיח לא בא לעולם מושלם אבל זה לא אומר שהוא בא לעולם מלא ברוע יכול להיות שהעולם צריך להיות בדרגה כלשהי לא מושלם ולא נורא וכנראה עוד לא הגענו לשם..

דבר שני- אני רשמתי את זה כי חשבתי על זה שהם אומרים שאם היה להם עבודה הם היו מפסידים כסף יכול להיות שימים של בילוים יש להם יותר מכסף...

דבר אחרון- לא מדובר על זה שאנשים צדיקים ישמרו שבת אלא אנשים שלא שומרים ישמרו אפילו לא בצורה מושלמת.

מקווה שהובנתי אני בתכל'ס סתם מישי נראלי אפילו יותר קטנה ממך(בגיל)...סורי שלא עניתי לא הייתי בבית...

המשך שבוע מוווווושלם!!נשיקה

שיראל, אף אחד לא חי בסרט שבגלל זה המשיח יבוא.מרב14אחרונה

גם בגלל שבמצב של העם, זה לא  מציאותי.

ה2 שבתות האלו זה בשביל לעורר אנשים.

המצב שבו המשיח יבוא יהיה כבר מצב שכל עמ"י באמת ישמור שבת.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך