אני כל כך מזדהה איתך, וכל כך מבינה את הקושי שלך!
אני אמא לתינוקת בת שנה וכמעט חודשיים ותינוקת בת חודשיים.
מלבד זאת כבר חזרתי לעבודה ואני גם סטודנטית. ו.. כן, זה לא קל!
בהתחלה, הייתי ממש בוכה לבעלי שאני לא מסוגלת, לחזור ללמוד שבועיים אחרי לידה, המבחנים באופק והעבודות כבר צריך להגיש ובעבודה מצפים ממני להיות עשר, הבנות רוצות את אמא רגועה ושלווה והבעל רוצה בית נקי, בגדים נקיים וארוחה חמה, ואני מה??
בסוף היום הייתי נופלת לישון גמורה ורצוצה אבל חוקי מרפי שולטים גם אצלנו והתינוקת שלי מתעוררת מגזים או סתם צומי.. ואלו ימים שנגררים והעייפות נותנת בך את האותות...
אבל יום אחד עצרתי את עצמי והבנתי שאי אפשר להימשך ככה. לקחתי את הגדולה למטפלת, שמתי את הקטנה לידי במיטה שבעה ורגועה וישנתי ארבע שעות רצופות, מי היה מאמין??
קמתי מלאת כוח, והרצתי נקיונות וארוחת צהרים מושקעת וקיבלתי את הגדולה באושר.
כן, גם לך מותר לנשום מעט ולתת לעצמך קרדיט. הטיפול בילדים זה האושר שלנו אבל עדיף אמא בריאה ושמחה מאמא עייפה וממורמרת.
קחי את זה כטיפ, לא תמיד הבעל יכול לעזור או לקום בלילה במקומך, לכן נסי לגרור את ביתך לישון בשעה שהיא כבר שנת לילה לכל הדעות כגון 8 או 9 בלילה. שתאכל קודם ארוחה מזינה ומשביעה כמו דייסת שיבולת שועל. ועדיף שתקלחי אותה לפני השינה ממש וככה הם הולכים ללישון רגועים. וגם אם היא קמה בלילה, תתני לה בקבוק או הנקה תחזירי אותה למיטה עם נשיקה ותסבירי לה שעכשיו הולכים לישון. אצלי זה עבד מצוין. בלילות הראשונים זה היה קשה, אבל היא התרגלה וגם אם היא מתעוררת בלילה היא קוראת לי כדי לקבל נשיקה וחוזרת לישון. 
הכי חשוב, הילדים שלך זה האושר הכי גדול שיש לך! הלימודים זה זוטות לעומתם, הבית המבולגן גם כן, שמרי על עצמך, בעלך ועליהם, זה הנכס האמיתי!
שיהיה בהצלחה!! ונשיקות לעידוד!