בס"ד
כעסתי על חברה שלי, כי הייתי בטוחה שהיא עשתה משהו לא בסדר, וטעיתי, היא לא עשתה שום דבר. אני זאת שלא הייתי בסדר כאן.
אבל...היא זאת שעשתה את הצעד שנשלים.
נגיד...שקוראים לה "צנועה'לה", לצנועה'לה יש חברה שקוראים לה...נגיד..."צדיקה'לה", אני לא מכירה את צדיקה'לה, היא חברה של צנועה'לה שאני לא מכירה.
אז באותו שבוע צדיקה'לה התקשרה אלי ועשתה לי:"שלום, קוראים לי צדיקה'לה, אני חברה של צנועה'לה, ושמתי לב שצנועה'לה בדיכאון, ובלי מצברח, וכ"ו, וכ"ו...ושדיברתי איתה היא אמרה לי שהיא בדיכאון בגלל המריבה הזאת.אז א', היא לא יודעת מהשיחה הזאת, אז אל תגידי לה את זה, ב', רציתי לדבר איתך כדי לנסות לפתור את זה"
דיברנו.אני וצנועה'לה השלמנו.
בהתחלה חשבתי שזה די מוזר, שצדיקה'לה פנתה אלי.אבל אחרי שצנועה'לה הבטיחה לי בפנים שהיא לא תשקר לי אז אמרתי לעצמי שאין מצב שהיא תשקר לי, ועוד בפרצוף.
וכנראה שטעיתי שוב.
היא שיקרה לי, ושיקרה לי בפנים!
אני כל כך נפגעתי ממנה, והייתי בהלם!!!הרי הבטחת לי שלא תשקרי לי יותר, והנה!יום אחרי זה את משקרת לי! ועוד בפנים!!!!
בהתחלה, סיננתי אותה, לא עניתי לה, ניתקתי לה את הפלא', עד שבאיזה שהוא עניתי לה ואמרתי לה את האמת.
שאני לא מסוגלת להאמין לה יותר! לא מסוגלת! קשה לי להאמין לה אחרי שהיא הבטיחה לי שלא תשקר והיא שיקרה לי בפרצוף!
אז עכשיו אנחנו לא מדברות!!!
יופי, ממש טיפשי...
דיברתי עם חברות שלא מכירות את צנועה'לה, ובלי שמות...חלק אמרו לי לסלוח לה, וחלק אמרו לי לשם פס עליה וזהו.
מצד אחד, זה דבר כל כך טיפשי!!! מצד שני...קשה לי לסלוח לה!!!באמת באמת קשה לי לסלוח לה!!! מה לעזאזל אני אמורה לעשות?!
עזרה?!