מריבה די טיפשית...ד"ר אריק

בס"ד

כעסתי על חברה שלי, כי הייתי בטוחה שהיא עשתה משהו לא בסדר, וטעיתי, היא לא עשתה שום דבר. אני זאת שלא הייתי בסדר כאן.

אבל...היא זאת שעשתה את הצעד שנשלים.

נגיד...שקוראים לה "צנועה'לה", לצנועה'לה יש חברה שקוראים לה...נגיד..."צדיקה'לה", אני לא מכירה את צדיקה'לה, היא חברה של צנועה'לה שאני לא מכירה.

אז באותו שבוע צדיקה'לה התקשרה אלי ועשתה לי:"שלום, קוראים לי צדיקה'לה, אני חברה של צנועה'לה, ושמתי לב שצנועה'לה בדיכאון, ובלי מצברח, וכ"ו, וכ"ו...ושדיברתי איתה היא אמרה לי שהיא בדיכאון בגלל המריבה הזאת.אז א', היא לא יודעת מהשיחה הזאת, אז אל תגידי לה את זה, ב', רציתי לדבר איתך כדי לנסות לפתור את זה"

דיברנו.אני וצנועה'לה השלמנו.

בהתחלה חשבתי שזה די מוזר, שצדיקה'לה פנתה אלי.אבל אחרי שצנועה'לה הבטיחה לי בפנים שהיא לא תשקר לי אז אמרתי לעצמי שאין מצב שהיא תשקר לי, ועוד בפרצוף.

וכנראה שטעיתי שוב.

היא שיקרה לי, ושיקרה לי בפנים!

אני כל כך נפגעתי ממנה, והייתי בהלם!!!הרי הבטחת לי שלא תשקרי לי יותר, והנה!יום אחרי זה את משקרת לי! ועוד בפנים!!!!

בהתחלה, סיננתי אותה, לא עניתי לה, ניתקתי לה את הפלא', עד שבאיזה שהוא עניתי לה ואמרתי לה את האמת.

שאני לא מסוגלת להאמין לה יותר! לא מסוגלת! קשה לי להאמין לה אחרי שהיא הבטיחה לי שלא תשקר והיא שיקרה לי בפרצוף!

אז עכשיו אנחנו לא מדברות!!!

יופי, ממש טיפשי...

דיברתי עם חברות שלא מכירות את צנועה'לה, ובלי שמות...חלק אמרו לי לסלוח לה, וחלק אמרו לי לשם פס עליה וזהו.

מצד אחד, זה דבר כל כך טיפשי!!! מצד שני...קשה לי לסלוח לה!!!באמת באמת קשה לי לסלוח לה!!! מה לעזאזל אני אמורה לעשות?!

עזרה?!

אני אענה.. מנסיוני הולך?*#&למה?!*#&

ובכן.. אקדים ואומר שמטבעי אני מזה ילדת פתי תמימה.. וכל פעם שעבדו עליי(הרבה)- זה חתך אותי ואב מאוד..

במיוחד כשמדובר בחברה טובה..

אחרי שחברה שלי עבדה עליי.. הרגשתי שאני כ"כ כועסת עלי.. רציתי פשוט ל-ה-ר-ו-ג אותה.. אח החברה שלי! שאני אוהבת...

כל הפעמים ששיקרו לי בחיים התנקזו לדבר הזה.. והיא בכלל לא הבינה.. סתם התבדחה.. מה עשיתי מזה?

בכולופן.. תפסתי חברה אחרת ושיתפתי אותה בכל התסכולים שלי.. הוצאתי ה-כ-ל.. כולל ת'עצבים על החברה.. צעקתי ובכיתי.. זה לקח שעות.. ויומיים לא דחברתי עם חברה שלי.. אולי יותר לא זוכרת.. באמת לקח המון זמן.. ואז, כשהרגשתי שאני מוכנה לזה- תפסתי אותה לשיחה, והסברתי לה ה-כ-ל.. וחזרנו לדבר.. עדיין בכעס, וחשדנות.. אבל לאט לאט חוזר האמון... תני לזמן לעשות את שלו..

אוף,לא הבנתי!חתלתולה
אני רואה שאני לא היחיד שלא כ"כ הבין את הסיפור...הסטלן הקטן
אריאלוש-אם באלך אני אשמח לדבר איתך שובטלט!ש=]
אני לא מבינהאנונימי (פותח)

היא שיקרה אבל מטעמי שלום,לא?כאילו היא שלחה את החברה שלה בלי שתדעי בגלל הריב,נכון?היא לא רצתה שתדעי או משו?

בהצלחה נשמה!!

זה ניקרא חברה??מעפר אני באה
אה...שכחתי פרט חשוב:ד"ר אריק

בס"ד

היא זאת ששלחה אותה! היא לא רק ידעה שצדיקה'לה מדברת איתה, היא שלחה אותה!!!

רבתי עם חברה, ולא דיברתי איתה, כי הייתי בטוחה שהיא עשתה משהו, ואז חברה שלה פנתה אלי, השלמנו, אחרי שהשלמנו היא הבטיחה לי שהיא לא תשקר לי בחיים והיא ידעה שהיא בעצם משקרת לי באותו הרגע שהיא אמרה לי :"אני לא משקרת לך"

עכשיו זה יותר מובן?

זה חייב להיות הכל או כלום?..<אריאל>

[אני באמצע שיעור מחשבים דיי משעמם, אני מקווה שאהיה ברור]

תראי, זה שאת לא סומכת עליה שהיא לא תשקר,(מכיר ומבין את ההרגשה) זה לא אומר "לא לדבר" - שאני מגדיר יחס של קרירות והתעלמות. לדעתי הפתרון הנכון הוא להישאר ידידות, לא קרובות כמו פעם, אבל ידידות, ומשם תנו לזמן לעשות את שלו.

קושקוש ;)רחליOס

מוזמנת לדבר איתי.. כמובן בלי שמות.. נשיקה

טובאנונימי (פותח)

יש לי את אותה הבעיה..אבל אני החברה הרעה..

חברה שלי רבה איתי בערך מאותה סיבה..הייתי עצובה מאוד וחברה אחרת (נקרא לזאת שרבה איתי א' ולזאתי ב') ראתה ותחקרה אותי..סיפרתי לה ולאחר דיבורים הבנו שאין דרך אחרת,מאשר לשלוח את ב' לדבר איתה..פחדתי וזה פחד מוצדק והגיוני שא' לא תסכים לדבר איתה,אז החלטנו שב' תגיד לה שאני לא יודעת..תכננתי שאחרי שנשלים אספר לא' והיא תבין..לצערי,היא גילתה את זה בבוקר של היום שבו תכננתי לספר לה,כשבערב הייתי מספר לה..והיא לא סולחת לי למרות שעשיתי את זה ממניעים טהורים ומוצדקים,לא מתוך שקר סתם..

..אנונימי (פותח)
.אנונימי (פותח)אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך