תשמעי, ראיתי את רוב הסרטים (כן, מודה שלא את כולם), ובתור יוצר בעצמי, אני מרשה לעצמי לחלוק עליך קצת: קודם כל, נפריך את מה שקל: עם סמים באמת שאין בעיה ליצור סרט, ולו רק כי המטרה שלו היא לזעזע את הקורא ולהכניס אותו להבנה בנוגע של הקטע הזה - סרט פרובוקטיבי שנועד להחדיר את ההבנה מה קורה במגזר שלנו הוא לא רע, בכלל - הרי הם לא אומרים לך שם תעשן, תיקח סמים - בדיוק ההיפך.
בנוגע לאלימות, לא בדיוק הבנתי לאיזה קטע או סרט התכוונת - אפשר פירוט?
מה שכן אפשר לומר שהוא יכול להיות בעייתי, זה כן, העניין של הצניעות, שהסרט היחיד שאני יכול להגיד שראיתי בו בעיה הוא הסרט שזכה, כבלים מודרניים - וגם שם, הגיבורה ממש לא מתאפרת מול הצופים, אלא רואים אותה גומרת להתארגן, ואולי הבגדים לא בדיוק מה שהיית מצפה מדוסה, אבל זה כבר עניין של טעם ושל סגנון חיים - גם אם את לא הולכת עם בגדים כאלו, יש מיליון אחרות שכן. ושוב, הבגדים כשלעצמם אפילו לא פרובוקטיביים, אלא רק קצת יותר משוחררים - אבל עדיין בגבולות ההלכה, בלי לחשוף מה שאסור וכו'.
אם את כן תגדירי זאת בסופו של דבר כבעיה, את כבר יכולה בכלל להגדיר את כל העניין של משחק בנות, לפני בנים צופים, שבכלל לא בטוח שמותר בהלכה - אבל כל אחד יעשה את השיקול שלו, ומי שמרשה לעצמו לראות בנות משחקות, הבגדים האלו שלה שהיו "קצת לא של דוסות", לא מה שיפריעו לו. אולי לך, אבל זה כי את בת.
בעייה אחרת שהיא כן בעייה אמיתית, ואת זה אני אומר בתור בן, היא שלקחו בת כל כך יפה לסרט, שיכולה לגרום לבנים להירהורים... אבל זה כבר החלטה של מפיקות הסרט.
לילה טוב.