בס"ד
חברים
אומנם אני לא מורגשת כ"כ (וגם שאר המנהלים..אבל אני אדבר רק בשם עצמי) עקב לחצים וסיבות שונות (לימודים, פנימייה, סניף, לימודים, לימודים,ושוב- לימודים..
) אבל זה לא אומר שעזבתי! אני עדיין פה ועדיין עוקבת על מה שקורה פה תמיד..
אתם תמיד תמיד תמיד מוזמנים להשאיר הודעה, להתייעץ, לשאול, לבקש, להציע, כל דבר, ואני בשנייה שאתחבר אענה וייתיחס..
באמת שאין מה להסס/לפחד/להתבייש/אחר, בסה"כ אני בנאדם נחמד לפי מה שאמרו לי..
ואולי אני אוכל לעזור במידת הצורך..
שמתי לב שלאחרונה עשיתם לי קצת עבודה והייתי צריכה לעבור על כמה הודעות ושירשורים, חלקם נמחקו חלקם ננעלו, וחלקם טופלו בדרכים אחרות.. 
P:
אני רוצה להזכיר שבפורום שלנו מאז ומעולם יש רמה גבוהה, יש דיונים רציינים, יש נוער שמתייעץ ומבקש עזרה מנוער אחר,יש גם צחוקים, אבל זה לא פורום בשביל לעשות שטויות. בשביל שטויות, הוצאת תסכולים חסרי טעם מטרה ותוכן יש הרבה פורומים אחרים.
אני מבקשת לשמור על הרמה, בלי שירשורים שלא לרוחנו (שירושורים שנכתבים בחוסר צניעות, עישון, אנסים, וזה רק דוגמאות מהזמן האחרון..) בלי מילים והתבטאויות שלא לרוחנו, בלי העלבות, השמצות, קללות וכל דבר אחר.
בלי שירשורים חסרי רמה, בלי שירשורים להוצאת עצבים מסיבה לא ברורה כל שני וחמישי, בלי לעשות בלאגנים.
אנחנו באמת נוער איכותי, והפורום שלנו הוא פורום איכותי, סתם חבל לפגוע באנשים אחרים ולהוריד את הרמה.
אני מבקשת מכולם להיכנס ולקרוא (וליישם!) את השירשור החשוב הזה.
אנשים שימשיכו להוריד את הרמה ולהתנהג שלא בהתאם ימחקו מהפורום. ואני ממש לא רוצה להגיע לכזה מצב, בחיים לא עשיתי כזה דבר ואני גם לא רוצה לעשות!
אז חבר'ה, בבקשה... אל תעשו לי עבודה קשה מידי.. אני רוצה להיות כאן בשבילכם, בשביל לעזור ככל יכולתי, לא בשביל למחוק שירשורים ולערוך תגובות..
אני סומכת עליכם!!! באמת שאין כמוכם אתם נוער נהדר!
שיהיה לכולם סופשבוע רגוע
ושבת שלום ומבורכת!!!
יעלה