טוב, אז החלום שלי, זה לנגן בגיטרה, יעני ממש, א-ב-ל, אין לי חוש קצב בגרווווש!! אוקע? ממש!!!
אז נראלכם כדאי לי אפילו לנסות?
תודה! (:
טוב, אז החלום שלי, זה לנגן בגיטרה, יעני ממש, א-ב-ל, אין לי חוש קצב בגרווווש!! אוקע? ממש!!!
אז נראלכם כדאי לי אפילו לנסות?
תודה! (:
ומקסימום- אם לא ילך תפסיקי!
אבל בטוח תרצי להמשיך
זה ממכר
נגיד אני לומדת אצל מורה, אני צריכה לקנות גיטרה? יעני לא חבל ללמוד 4 שיעורים ואז להחליט שלא מתאים לי, ואז להיתקע עם גיטרה?[ולא, אל תגידו לי שזה שימושי שיש אחת כזאת בבית..
]
א. בקשר לחוש קצב, את לא באמת יודעת.. אני גם הייתי בטוחה שאינלי שמיעה מוזקלית והחוש קצב שלי דפוק ואני מנגנת ממש טוב יחסית...
אז שווה לך ממש ממש לנסות...
ב. בקשר לגיטרה, אינלי מושג, תנסי לברר אם אולי לאחת החברות שלך יש גיטרה שהיא מוכנה להשאיל לך בשביל השיעורים או משו... (את בפנימיה או בבית??) אבל תכל'ס, לדעתי תמצאי ת'מורה שאת רוצה, ואז תתייעצי איתה לגבי זה.. תגידי לה שאת לא בטוחה שתאהבי את זה והכל.. מן הסתם יש לה פרוטקציות, או אולי כמה גיטרות או משו. למורה מקצועית (לא סתם שביעיסטית או משו..
) בטוח יהיה פתרון בשבילך. ומן הסתם גם אפשר ללמד כמה שיעורים עם גיטרה אחת למורה ולתלמידה..
אז לא תנגני בלהקה אבל יהיה לך כיף לדעת כמה שירים, אני הכרתי פעם מישהו שהיה מזעזע בשמיעה ובנגינה אבל הוא התמיד רבות וכעבור שנתיים ניגן בכלייזמרים בצפת....
לגבי קניית גיטרה, לי אבא שלי קנה גיטרה, ול אהצלחתי להתמיד אבל בעלי מנגן עליה באהבה עד היום....
בס"ד
בהתחלה תנגני עם מטרונום (הוא סופר לך קצב), אחר כך זה יבוא מעצמו בעז"ה...
[אני שואלת על הקצב, כי ב-א-מ-ת אינלי חוש קצב, וזה מזעזע..
]
נראה ולי בחלומות אי פעם... עכשיו אני עוד בשלבי התחלה של למידה לסרוג....
גם לי אין חוש קצב ממ..טוב במיוחד [בלשון המעטה, כה??] ואני מנגנת סבבה.. אבל אני לא השקעתי יותר מידי..
למדתי כולה איזה חצי שנה לפני 4 שנים והפסקתי.. ככה שאני לא בדיוק התקדמתי.. [הפסקתי כי נגמרה השנה (התחלתי באמצע שנה..) ופשוט לא המשכתי אח"כ כי אינלי סבלנות..]
אבל ממש שווה לנסות. באמת. אפילו החצי שנה הזאת עזרה לי להבין קרצת, ואח"כ ניסיתי להתקדם לבד.. [למדתי 2 פריטות לבד וכמה אקורדים..]
קיצור.. שווה לנסות..מקסימום תראי שאת ממש גרועה בזה, ותרדי. אבל אין כזה דבר להיות גרוע בזה. אם אתה רוצה- אתה יכול!
נשמע אחלה פורום פשוט צריך שהוא יפעל...
עכשיו אני רואה שפעיל...
אהלןלמי יש אקורדים להורדה?
אני גם הייתי מנגן בטאב פור יו מתי שהשתמשתי באקורדים מהאינטרנט.
אבל עכשיו עדיף להיכנס לכאן.
אתר נגינה נותן אקורדים חינמיים עם גרסאות קלות.
האם יש כלי ai חדש לאקורדים?
שפשוט אשפר להשמיע לו שיר או ניגון והוא יתן לנו תווים או אקורדים?
אחרי שנים בלי הגיטרה יהיה נחמד אם מישהו יפתח משהו כזה 
רן זוארי
מחפש בנרות אקורדים לשיר "מנגד" של משפחת ואך
אשמח אם למישהו יש או יכול לכתוב לי אותם (לא ברמה מאוד גבוהה)
תקנה גיטרה זולה לטיול. 150 200 שח ואתה יכול לקחת אותה לטיול.
עוד אפשרות: תקנה גיטרה קטנה או יוקוללי
יאללה מה עושים???
פשוט עוברים לF קטן בשביל לנגן ככה מול קהל וכו'.
וכשיש זמן מתאמנים על F וגשר בכללי.
חשוב: שעושים גשר צריך להקפיד
להשאיר צמוד את המרפק לגוף,
לא לעשות גשר שהיד שעושה את האקורדים באלכסון
לשים לב שהאגודל נמצא חזק בצד האחורי של הגיטרה
האצבע של הבארה לא עוברת מידי את הגשר של הגיטרה
ופשוט לוודא שמנגנים את האקורדים נכון, ולמעוך חזק בהתחלה את המיתרים, עד שמתרגלים.
וכן האמת פשוט צריך להתאמן על זה, זה לא יבוא ברגע...