אני עמוסה במבחנים,כל מי שהתגעגע אלי או כל מי שרק חדש פה.
כל אלו שמכירים מה נשמע מה קורה איך בפורום?.
היה לי גם עומס בלימודים מתכונות,מבחנים,טיולים.
מצטערת שאני שוב חוזרת לנושא הזה אבל זה פורום שנועד לפריקת עול
כבר סיפרתי לחלקכם על הבעיה שלי(שאני אוהבת מישהו שהוא לא בטוח מחבב אותי,בגלל מקרה שקרה לי בבני עקיבא אני לא בטוחה אם הוא מחבב את חברותי,או מחבב אותי נשמע מסובך?).
כמובן לא עשיתי כלום עד עכשיו,אני באותו מצב ואני מרגישה שאני מחכה לנס(וזה גרוע).
וגם אני לא ממש בסניף.
החלטתי שאני אנסה לשכוח ממנו זה לא הולך(כבר חצי שנה מאז הקיץ ההוא).
אני התפללתי לה' שיעזור אין שום דבר ,לא טוב להתעסק בדברים האלו ובטח שלא בכיתה יא',אבל מה אני אעשה.
זה יישמע לכם מגוחך נדלקתי על הרבה בנים אבל בחיים לא הייתי דלוקה ככה על מישהו בצורה כזאת.
ממש,אני לא יודעת אם לקרוא לזה ראשוני,אבל זה לא אהבה ממבט ראשון אני מכירה אותו שנים.
אני באמת לא מתעסקת עם בנים למשל הייתי בסניף לפני שבועיים אני הרגשתי שאני כל הזמן מחפשת את אותו(בלי לחשוב אפילו).
אבל הוא לא היה שם הוא לא מחפש קשרים עם בנות בגלל זה ם הוא כ''כ מוצא חן בעייני,גם אני לא אבל אני לא יכולה לשלוט על זה.
אני גם לא מחפשת אני ילדה ביישנית עשיתי ערב קרליבך לחברות שלי,התאכזבתי שגיליתי שחבר שלו בא והוא לא היה שם,אני מחכה לסימן לפחות שאוכל להמשיך הלאה.
אני לא מבינה למה זה בוער בי כ''כ?,מה פתאום עכשיו אני מודעת לזה כ''כ פעם ראיתי אותו הרבה בסניף והיה בינינו שיחות,וזה מוזר שאז לא הרגשתי את זה,וזה מתחזק.
ובנוסף לכל אלו שיש להם בעיה בעיניינים האלו"פייסבוק זה לא דבר טוב במיוחד עם בנים אני חושבת שהסיבה שאני חושבת עליו הרבה, מישום שהוא מחובר לפייסבוק הרבה(והוא חבר שלי שם).
שהוא מחובר אני מפחדת לכתוב לו,פשוט מפחדת אני לא יודעת למה,אני מפחדת בכלל לדבר איתו מאז התקרית ההיא.
ואני לא יודעת למה?(אני בטח מבלבלת לכם את השכל).
אבל כנראה שיש דבר כזה בגיל נעורים שרואים מישהו(אולי נדלקים)ובאמת חושבים שהוא האחד אני כמעט בטוחה שיש אפשרות כזאת למרות שאני לא רוצה את זה כרגע ולא בטוחה אם הוא מרגיש כך.
לילה טוב לכולם!
בבקשה איך אפשר לשכוח אותו?.
אני גם יחסית בקשר עם ידיד טוב שלו אני וחברותי,אני מתביישת לשאול אותו על זה.
-אור-