אנחנו בנות שרות בדירה עם מיקרוגל וכירה חשמלית בלבד ואנחנו מנסות חאסוף רשימת מאכלים נחמדים שאפשר להכין בדירה...
נשמח לזרימת הרעיונות...
תודה רבה ורק שמח!!!!
תפו"א במיקרוגל:
כשבא ארוחת צהריים טעימה ואין כח להשקיע:
חותכים תפו"א לקוביות בנוניות,
שמן (רגיל),
מלח,
פלפל שחור,
פפריקה מתוקה,
כמון,
אורגנו
מערבבים הכל, ומכניסים למיקרו, בערך - 8 דק'..
פיצה ל-לא מחבבי גבינה צהובה
רוטב:
*רסק עגבניות (100 גרם)
*שמן (בערך כף)
*מים (בערך 3-4 כפות)
*תבלינים: אורגנו, שום, מלח פלפל לפי הטעם/עין וכפית סוכר
מערבבים את כל החומרים ומורחים על לחם/פיתה/לחמניה. המלצה חמה: ג'בטה (הידועה בשמה אשר נתתי לה: ג'פטו). מפזרים חתיכות גבינה צרפתית-מלוחה לפי הטעם ומחממים במיקרוגל.
חביתה של עשירים ביצה; מעט חלב; חתיכת חמאה קטנטנה; שום, פטרוזיליה ו/או שמיר, שוב, לפי הטעם. אגב, ישנן מעין חפיסות שניתן להקפיאן, ובתוכן קוביות כאלו. רבע קוביה מכל אחד בהחלט יספיק. שמים במיקרוגל עד שהחמאה מעט נמסה - וקדימה, למחבת!
מעדן מלכים
לוקחים מעדן שוקולד, מעבירים לספל ומחממים במיקרוגל. עוצרים כל כמה שניות ומערבבים עד להתחממות מספקת ואחידה. ממש שוקולטה! פינוק-הפתעה מתוקה וחמימה לחורף!
למרוח פיתה/פרוסת לחם/פרוסת חלה/הכי שווה: קרקרים של "טבעון" או בייגל&בייגל - בקטשופ או רוטב פיצה, לשים מעל גבינ"צ, אפשר לשים גם זיתים, ולשים לכמה שניות עד דקה במיקרו.
טעיםםםםם! במיוחד על קרקרים....
אפשר גם לשים קובית שוקולד מריר בכוס עם טיפונת חלב ולהכניס למיקרו,
ואז, כשהשוק'ולד קצת נמס, להוסיף עוד חלב..
(לאוהבי חלב חם, אפשר מראש לשים כוס מלאה בחלב..)
ואז שותים את זה עם כפית וכל פעם לוקחים קצת חתיכות שוקולד.
זה ממש טעים!
תפו"א במיקרו, ואם ממש רוציםלהתפנק אז אפשר לפזר אורגנו וגבינה צהובה =]
לשים קרמבו לכמה שניות במיקרו.
פיצה במיקרו:
מצרכים:
פיתה
קטשופ
גבינה צהובה
תבלינים לפי הטעם
למרוח על הפיתה את הקטשופ, לחתוך את הגבינה הצהובה לחתיכות קטנות ולפזר מעל. להוסיף תבלינים לפי הטעם.
להכניס למיקרו לכ-5 דקות.
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..