מישו מכיר את הגרעין או בנתניה או בתל אביב??הודיה...=)
אני מכירה קצת את הגרעין בנתניה..רותי7
בעמוד השני יש שרשור על גרעינים..ורחות טובות-רשמה שם קצת על הגרעין בנתניה..
רבים וטוביםעמינדב1
בס"ד
קיימים גרעינים רבים בתל אביב:
גרעין רמת אביב ג'-בראשות ערן יונגר.
גרעין אח"י כפר שלם- דרום תל אביב, הרבה קשר ומעורבות בסניף בנ"ע כפר שלם, אפשרות לשלב חינם את מדרשת יפו.
גרעין מעלה אליהו- בצפון- מרכז תל אביב, אפשר לשלב מגוון של תקנים ויש משפחות מאמצות עוטפות מהישיבה של הרב גנץ.
באיזה גרעין את מתעניינת?
יש גםפלספנית
בעזהי"ת
את גרעין 'המקום' בתל אביב, שפונה יותר לסטייליסטים צפוניים של תל אביב,
ויש גם את גרעין 'אופק' של צפון תל אביב, בעיקרון שמעתי שזה אחלה גרעין, דברי עם אפרת ['אפוש'] היא עושה שם שירות..
מה שאני יודעת זה שהרכזת של גרעין אופק שפיצייייייייייייית!
חח מי? שירה מנדל??
הודיה...=)
גרעין אופק זה של ה'אגודה'?הודיה...=)
אכן כן, בשתי הדברים..
פלספנית
ככה על קצה המזלג---גרעין אופק-ת"אאפוש
בס"ד
על גרעין תורני "אופק" בצפון ת"א!...
הבנות שירות קודם כל נמצאות בתקנים ממש מגניבים כמו : מו"ח-לימוד יהדות בבתי ספר,תקן הבת של הרב-מרכזת פרוייקטים תורניים ומלווה מקרים קשים בה"ח איכילוב(ראש גדול,את מייצרת את העבודה,ואת קובעת שעות...),
גן דו לשוני,חינוך מיוחד,תקן גרעין-בגרעין עצמו מנהלת הפרוייקטים , ועוד ועוד...
ועל הגרעין עצמו:
המשפחות פשוט מדהימות!,יש גב רוחני, פרוייקט בת מצווה-העמקת הקשר בין האם לבת עם חילוניות,פרוייקט "חמישי בנמל" -יוצאים לנמל ת"א (לאיזור הפאבים) ומדברים יהדות עם צעירים תל אביבים,פרוייקט גני שעשועים-פעילות בגני שעשועים ויצרת קשרים עם משפחות צעירות תל אביביות, חברותות-לימוד חברותות עם צעירים חילוניים ועוד ועוד..סביב מעגל השנה...("מדליקים את ת"T,סעודת אמנים,מסיבות ועוד..)
בתור בת שירות שם (לא כמו כל הרכזות כאן שמדברות איתכן מעל לשטח) אני פשוט ממליצה--זו חוויה עצומה!
לכל בקשה/שאלה/הארה- בשמחה רבה-
אפרת 050-6747525
http://jewishtelaviv.org/he/default.asp
זה הכתובת של אתר האנטרנט-מוזמנות להציץ..
יש גרעינים מקסימים ב-2 המקומות!בת עמי שלי
בנתניה - יש גרעין משימתי נהדר של בת עמי, עם רכזת מדהימה - צורית. גרעין בראש צעיר, מלא עשייה ומי שתדברי איתה שעשתה שם - תגיד לך שאין כמו!
בתל אביב יש גם מספר גרעינים נהדרים של בת עמי:
גרעין התקווה - ממש להחיות את שכונת התקווה ולהכניס אור ואהבה לחיים של המון אנשים!
גרעין רעות - גרעין חזק עם הרבה עשייה, תוכן, תקנים מגוונים וכו'
וגרעין נחלת יצחק - ממש במרכז העניינים! בלב ליבה של העשייה.
אני מצרפת לך לינק לקרוא עוד על הגרעינים הנ"ל:
http://bat-ami.org.il/batami/Forms/OtherOptions/nuts.aspx
יש שם גם מידע על המון גרעינים נוספים, במידה ותהיי מעוניינת להרחיב את האופציות 
בהצלחה!
גרעין בתל-אביב..זיכרונאית
http://www5.aminadav.org.il/index.php?option=com_sobi2&catid=65&Itemid=68
גרעין מדהים! מדהים! מדהים!
הייתה לנו שבת אולפנא והרב ערן יונגר היה המדריך שלנוש הוא מגם רכז הגרעין...
ממש שווה לך לבדוק!
הנה התקני בוקר של גרעין אופק+יום מיוניםפלספנית
בעזהי"ת
- חינוך מיוחד- גנים ובי"ס.
- חינוך-בעיקר גנים רגילים ובתי ספר בעיקר ממלכתיים.
- פרויקט מ"ח- הבת היא בת שרות של בית ספר חילוני ובכל שבוע היא מעבירה שיעורים ביהדות בכיתות אחרות(בד"כ יש כמה בנות בבי"ס אחד ואז הן מעבירות יחד).
- תקן גרעין- משהי שעובדת בצמוד לרכז הגרעין ומסייעת בכל הנצרך בגרעין, ממשרדי ועד הרמת פרויקטים.
- תקן אצל הרב של איכילוב- בתקן הזה עושים עם הרב כל מה שקשור ליהדות בתוך בית החולים(תקן מדהים, רב מדהים).
- מוזיאון המקרא בת"א- הדרכות במוזיאון.
- תקני "והדרת"-עבודה מדהימה עם קשישים.
- פיגור ובריאות הנפש- מקומות בהם עובדים או שוהים אנשים כאלו זו עבודה מדהימה ממש! (בד"כ זה פיגור קל או מחלת נפש לא קשה. אנשים סימפטים ומדהימים ממש)
- תקנים של עבודה משרדית.
- לקומונרית של בנ"ע (אם יש משהי שרוצה להיות קומונרית ולהיות קשורה לגרעין) תקן באגף הנוער בת"א.
כל הזמן נוספים עוד תקנים וזה ממש לא הכל. ביום מיונים עצמו הרכזת של האגודה תתן פירוט מדויק יותר של התקנים.
דבר נוסף: היום מיונים הוא בכ"ז שבט [ולא ב- כ"ו שבט כמו שהוא היה אמור להיות, בגלל הבגרות במ"מ.]
אני ממש ורצה, ואני רוצה שמישו יבוא איתי..הודיה...=)
למה יש יום מיונים ולא סיירת?בת אל123
ואו מוריה--שיחקתותה!
^אפוש
מייל ישיר משירה, את יודעת..פלספניתאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו