שחברה טובה ממש ,ואתה ממש אוהב אותה פוגעת בך ,אולי זה טיפשי אבל ממש נעלבת.
ופתאום אתה מגלה תכונה שלא ידעתה שיש אצלה.
אוףףף מה לעשות???
שחברה טובה ממש ,ואתה ממש אוהב אותה פוגעת בך ,אולי זה טיפשי אבל ממש נעלבת.
ופתאום אתה מגלה תכונה שלא ידעתה שיש אצלה.
אוףףף מה לעשות???
תאמרי לה שנפגעת,תדברו על זה,תנסו הכי פתוח שאפשר.
זה יכול להיות מעיק לפעמים אבל זה מאה אחוז שווה את זה...
ודבר שני תכונה הזאת שגילית בה אמורה להפריע לך אבל אסור לך לשנות אותה ועוד יותר אסור לך לא להיות חברה שלך בגלל זה,זה היופי בחברה טובה שלמרות הכל,ובאמת למרות הכל אנחנו נישאר חברות...ובדרך כלל התכונות הטובות שלה עולות על הרעות,אם את באמת אוהבת אותה.
החברות שלנו התרופפה..!!!
חברה טובה, זה באמת כואב!
גם אם זה לא דבר גדול!
זה יכול לקרוע ת'נשמה!!!
תחליטי עם עצמך אם את רוצה לשמור על החברות או לפרק אותה
ולכי עם ההחלטה הזאת עד הסוף!!
בהצלחות!!ואני אשמח לשמוע מה הלך בסוף..P: :*
-דבר ראשון: תזכרי בכל הדברים הטובים שהיה לכן ביחד, את החוויות, הדברים המשותפים, העזרה ההדדית. חברות טובה לא מפרקים בגלל דבר טיפשי.
-דבר שני: דברי איתה בפרטיות על מה שקרה, למה נפגעת, ממה וכו'. היא בטח תבין.
(כשתחזרו להיות חברות כמו פעם, בטח תביני שבכלל לא גילית אצלה תכונה רעה...הרי את מכירה אות כמה שנים לא? יש דברים שהלב אוטומטית עושה- וזה אחד מהם)
אבל אצלי זה לא שניפגעתי ממנה פשוט גיליתי בה משהו שנורא נורא מפריע לי טזה גורם לי להתרחק ממנה!!!!
וואייי זה ממש מעצבן לגלות דברים על חברות טובות!
גמלי יש חברה מזה טובה חבל על הזמן ותמיד חשבתי שהיא מושלמת אבל פשוט מושלמת ויום אחד גיליתי שהיא קנאית בצורה נוראית זה הגיע למצב שהייתי מסתובבת עם חברה אחרת שלי והיא לא היתה מדברת איתי..אז דיברתי איתה על זה..והיא פשוט השלימה עם זה למרות שאני משתדלת לשמור שהיא לא תראה ואנחנו מתגברות..אז העצה הכי טובה שיש לי לתת לך היא פשוט לדבר עם החברה הזאת זה פשוט פותר הכל...=)
מרים מייזלאחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים