אם מישו קורא.סימן שהוא משועמם משו.ולכן..אולי תענו,אם זה לא נראה לכם פסיכי.ואם כן.תתעלמו...שהשרשור פשוט ירד למטה.טוב זה סוג של פריקה.זה הולך ככה:יש איזה אחד שאני מאוהבת בו בערך כבר איזה שלוש שנים.אין בנינו כלום!אפילו לא שלום ברחוב.אני פשוט סגורה עליו.וביום שבו תהיה לי הזדמנות-אנחנו חברים עד סוף החיים מבחינתי(זה אומר חתונה וזה..).יש אחד אחר שלא מפסיק לרמוז לי שהוא מת להיות חבר שלי.הוא חמוד!אין לי שום דבר נגדו.אבל אני לא מרגישה אליו כמו ש אני מרגישה אל השני.כל פעם שהוא רומז,אני אומרת לו דברים כאלו:"לא רוצה חבר. סתם מעיק. זה מפגר בגיל הזה. זה לא אישי נגדך..." בחיים אני לא יאמר לו שאני אוהבת תשני.כי הם חברים(לא כ"כ טובים,אבל כן.) וגם הוא ייקנא,ובשביל מה לאמר לו?עכשיו חשבתי לעצמי שיש 2 אפשרויות:
*או שיקרה נס גלוי -שאני ו"אהוב ליבי" נהפוך לזוג-הבעיה אז:השני יבין שחירתטי אותו כל הזמן,וזה כן היה אישי,וכו.והוא הוא ייפגע רצח!!!!!!!!!
*או:שאני יתייאש,יבין שזה לא זה (מבחינתו,כן..),ואז נראה לי שאני יסכים לשני.-הבעיה שכל החיים אני יזכור אותו,ויתעצב על מה שנהיה.ובחיים אני לא יצליח לאהוב מישו אחר ככה...
זה גם מעצבן רצח.אני לא יכולה לדעת מה הוא חושב עליי.כמו שאמרתי בחיים לא החלפנו מילה (אבל אני יודעת עליו הכול!)והוא דוס..לא מדבר עם אף אחת,אי אפשר לשאול אותו.אני פשוט מותשת מזה.............כל היום חושבת ולא יודעת מה לעשות....אוי ראבק בטח במילא לא הבנתם אותי בנעל.אז שיהיה לכם ערב טוב.תכתבו גם תבעיות שלכם אולי לפחות זה יעודד אותי.ואני שונאת שאתם מזלזלים!!!!!!!!!גם עם כתבתי פה דברים פלצנים!
)