לא דחוף...בקשה תאשימו אותי שזה מוריד תרמהאנונימי (פותח)

אם מישו קורא.סימן שהוא משועמם משו.ולכן..אולי תענו,אם זה לא נראה לכם פסיכי.ואם כן.תתעלמו...שהשרשור פשוט ירד למטה.טוב זה סוג של פריקה.זה הולך ככה:יש איזה אחד שאני מאוהבת בו בערך כבר איזה שלוש שנים.אין בנינו כלום!אפילו לא שלום ברחוב.אני פשוט סגורה עליו.וביום שבו תהיה לי הזדמנות-אנחנו חברים עד סוף החיים מבחינתי(זה אומר חתונה וזה..).יש אחד אחר שלא מפסיק לרמוז לי שהוא מת להיות חבר שלי.הוא חמוד!אין לי שום דבר נגדו.אבל אני לא מרגישה אליו כמו ש אני מרגישה אל השני.כל פעם שהוא רומז,אני אומרת לו דברים כאלו:"לא רוצה חבר. סתם מעיק. זה מפגר בגיל הזה. זה לא אישי נגדך..."    בחיים אני לא יאמר לו שאני אוהבת תשני.כי הם חברים(לא כ"כ טובים,אבל כן.) וגם הוא ייקנא,ובשביל מה לאמר לו?עכשיו חשבתי לעצמי שיש 2 אפשרויות:

*או שיקרה נס גלוי -שאני ו"אהוב ליבי" נהפוך לזוג-הבעיה אז:השני יבין שחירתטי אותו כל הזמן,וזה כן היה אישי,וכו.והוא הוא ייפגע רצח!!!!!!!!!

*או:שאני יתייאש,יבין שזה לא זה (מבחינתו,כן..),ואז נראה לי שאני יסכים לשני.-הבעיה שכל החיים אני יזכור אותו,ויתעצב על מה שנהיה.ובחיים אני לא יצליח לאהוב מישו אחר ככה...

זה גם מעצבן רצח.אני לא יכולה לדעת מה הוא חושב עליי.כמו שאמרתי בחיים לא החלפנו מילה (אבל אני יודעת עליו הכול!)והוא דוס..לא מדבר עם אף אחת,אי אפשר לשאול אותו.אני פשוט מותשת מזה.............כל היום חושבת ולא יודעת מה לעשות....אוי ראבק בטח במילא לא הבנתם אותי בנעל.אז שיהיה לכם ערב טוב.תכתבו גם תבעיות שלכם אולי לפחות זה יעודד אותי.ואני שונאת שאתם מזלזלים!!!!!!!!!גם עם כתבתי פה דברים פלצנים!

אין לי מה להגיד... אבל-כנרית על הגג=)

אני מאשימה אותך שזה מוריד את הרמה! (ביקשת? קיבלת...)

סתאם... כפרה, זה לא ממש מה שמוריד את הרמה...(זה כבר הפך לסיסמא כזאת: "להוריד את הרמה...")

לא כתבת בת כמה את [המלצה לבנים!]צחקן

בע"ה.

ב. זה נורא לא מסודר. חסר כאן רווחים וכו' - קשה לקרוא את זה.

___

ראשית - את לא חייבת לאף אחד מהם שום דבר. כמו שאמרת 'זה מפגר בגיל הזה', וכאן צריך לסגור  את כל הדיון - גם לגבי הראשון וגם לגבי השני...

צריך ללמוד לשלוט על המחשבה (הרבה עבודה!). אהבה זה כמו פלאפון - אם לא מטעינים זה נכבה. תזכרי את זה. פשוט תתעלמי משניהם -וזהו.

אם הראשון שלך - הוא יהיה שלך גם בעוד זמן; ואם זה סתם כי הוא מצליח/חתיך/חמוד/חכם - אז בהחלט מוטב ככה.

__

בנים, שימו לב למה שהיא כותבת:

גם מעצבן רצח.אני לא יכולה לדעת מה הוא חושב עליי.כמו שאמרתי בחיים לא החלפנו מילה (אבל אני יודעת עליו הכול!)והוא דוס..לא מדבר עם אף אחת,אי אפשר לשאול אותו.אני פשוט מותשת מזה.............כל היום חושבת ולא יודעת מה לעשות....

עכשיו אתם מבינים מה בנות מחפשות? - פשוט מאוד.

[אני מקווה מאוד שהוא לא דוס בשביל הבנות.]

בקיצור -הבנים שיהיו קצת רחוקים מהחברה על רציניים - ירצו אותם; אלה שכל הזמן יחפשו את הבנות (כמו הבחור הראשון שהנ"ל דיברה עליו) לא ישיגו כלום, מקסימום אהבת-בוסר.

מסכים אם צחקן,צעיר רענן

צריך להדגיש- את לא חייבת לאף אחד שום דבר, מה זה - "או:שאני יתייאש,יבין שזה לא זה (מבחינתו,כן..),ואז נראה לי שאני יסכים לשני"

מה זה משחק, טוב הוא לא רצה, פססט לא לשכוח, יש לי את השני, לא נורא הוא יהיה בעלי...

את תזכי לראות בחייך עוד "אלף" בנים, שאולי תזכי לאתאהב בלפחות אלפיים מהם!

- מה שאני רוצה להגיד - אף אחד לא הבטיח לך לא אותו ולא את השני.

תחיי את החיים, תתקדמי ברוחנית,

אמרת שאת באמת אוהבת אותו, בסדר, נניח - אז, אמרת שהוא דוס! תיהיה דוסית, "מתוך שלא לשמה.." אם קשה לך מידי בלחשוב עליו, תנצלי את זה לעצמך, תגידי הנה התפללתי שלוש תפילות היום, אני יותר צדיקה, אולי הוא ירצה אותי וכ'... [ואז זה יתחיל להיות מעצמך ולא בגללו...]

אם היא תהיה דוסית בשבילו זה לא יחזיקצחקן
וואו! זה כזה מוכר!אנונימי (פותח)

חוץ מהקטע שמישהו אחר מציע חברות... לי בחיים לא יציעו חברות, אני נראית דוסית מידי...

גם לי יש מישהו כזה, וזהצ התחיל כבר לפני 4 שנים... ואת יודעת מה עזר לי להתגבר? קצת להתרחק מהמחשבות עליו... אני יודעת שזה הכי קשה שבעולם, ורק לראות אותו זה עושה כיף כל פעם מחדש, אבל מהרגע שהיה לי ברור שהמחחשבות רק סוחטות ממני אנרגיה וכל היום אני חושבת רק עליו- מאז התחלתי לעבוד, כל פעם שראיתי אותו בכוונה לא הסתכלתי עליו, השתדלתי שלא יצא לי לדבר איתו וכו'... אני יודעת שזה יחס מוגזם כלפי בנים, אבל כשיש נטיה לצד מסויים צריך למשוך חזק לקיצוניות השניה עד שזה יתאזן, ואני אגלה לך סוד-זה עדיין לא התאזן לגמרי, ואני לא חושבת שזה יקרה, הוא לא יהיה בשבילי עוד בן ברחוב, הוא תמיד יהיה משהו מיוחד...

זה אחד הכוחות הכי גדולים ולכן דגם כ"כ קשה להילחם בו, אבל זה שווה את זה, אני יכולה להגיד לך שלי זה עשה רק טוב.

אם את צריכה עידוד, מוזמנת אלי באישי!

בהצלחה ענקית!

תקשיבי, את חושבת מה שאת רוצה לחשוב...הודיה...=)

הרבה דברים בחיים אנחנו חושבים שאנחנו יודעים וזה ממש לא נכון....

יכול להיות שהוא לא כמו שאת חושבת שאת מכירה אותו....

ובאמת מעניין לשאול בת כמה את??

בהצלחה

אומייגדד כתבתי תגובה שעות ארוכה בטרוף והוא פשוטכפרעלייך!!=)

עשה "רענן" בלי לשאול אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אאווףףףף!!!!

איזה מעצבן מהזה השקעתי עליההה

קיצור- אינלי כח לכתוב עכשיו הכל שוב, אבל אם את רוצה את מוזמנת לשיחה אישית ואני ירחיב לך בכייף.....

ב"הצלחה!!

**************מחובתי להזהיר שאני חפרנית מלידה אז קחי את זה בחשבון....

כל- כך מוכראנונימי (פותח)אחרונה

חשבתי שאני אוהבת מישהו. 3 שנים חשבתי עליו ולא החלפנו מילה מעבר לשלום. חשבתי עליו כל הזמן זה היה עוצמתי מאוד הי'יתי בטוחה שאיתו אני מתחתנת, עד שהבנתי שזה הורס אותי ושהכל פנטזיות ואיך שהוא הפסקתי.

אני חושבת שצריך להבין את המצב שכלית , להחליט שאתה לא רוצה בו ואז המחשבות כבר נפסקות...

היום, אני לא מרגישה כלפיו כלום!

בהצלחה... 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך