בס"ד
לא!אני לא ביקשתי ת'חיים שלי!אני לא רציתי אותם!אני מבטיחה לכם!!!! לא רציתי ולא רוצה!הנשמה שלי לא רצתה לבוא לעולם הזה!
זה כבר לא עובד עלי, לא השיחות על המוות כי אני מסכימה איתכם בכל מילה.אני יודעת שזה טיפשי אדיוטי ומטומטם!אבל כבר לא אכפת לי.
זה כבר לא עובד עלי, שאת בוכה מולי, צועקת עלי, מרביצה לי, פותחת עלי זוג עיניים ענקי של הלם, כי זה כבר לא מזיז אצלי כלום, אני מצטערת.
זה כבר לא עובד עלי לחשוב עליכם אחרי שתשארו פה בלעדי, וזה גם לא עובד עלי שאתם לא תצליחו לקום, יודעים מה?! אתם כן! אתם בהחלט כן תקומו!כי לא תהיה לכם בררה! כי אולי אני לא באמת חשובה לכם, וגם אם כן, אני לא מה שיפרע למהלך הסדר היומי שלכם להתערר, אז תבכו, אני בכיתי מספיק, אז תצרחו, אני צורחת מספיק! אז תשארו לבד! אני נשארתי לבד עכשיו!
ונכון, כמה שאתם מנסים! כמה שאתם מבטיחים! וכמה שאתם מתחננים שאני אבטיח לכם...ואני מבטיחה! כי הבטחתי למישהו אחד אז "דפקתי" את עצמי! כי אני לא יעשה לעצמי כלום! אז אני כבר מבטיחה לכולם! גם לאלה שלא באמת אכפת להם.
ואתם יודעים מה?!אני יודעת שאני אנוכית, חוצפנית, כפוית טובה...זה לא חדש לי!
אני יורקת לק"בה בפנים!אני מפנה עורף להורים שלי!אני מעליבה את חברות שלי!
אבל זה לא באשמתכם!זה באשמתי.
אני לא רציתי לחיות, ואני גם לא ארצה, וזה לא גיל העשרה...אני רק רוצה שתבינו, את מה שאני מנסה להסביר בלי להגיד לי שאתם צודקים, כי אתם כן, אבל גם אני צודקת.
וכרגע, אני מקשיבה, לעצמי, ללב שלי...
הלוואי שיהיה לך רק טוב, אם את צריכה לדבר עם מישו ,אני ממש אשח לעזור לך...בהצלחה