אוף לא יודעת מה לעשותאנונימי (פותח)

יש לי חברה ממש טובה, אנחנו מכירות משו כמו חצי שנה אבל אני בערך כל שבת שניה אוכלת אצלה בערב ולפעמים גם נשארת לישון. אמא שלה ממש מתה עלי...

טוב, עד פה הכל נשמע טוב ויפה אבל זאת הבעיה: יש לי מחלה נפשית כלשהי, אבל אני לוקחת כדורים פסיכיאטרים אז סתם ככה ביום יום אני ניראת נורמלית לגמרי, רק הפסיכולוגית שלי יודעת כמה הבעיה קשה וכמה אני סובלת ממנה.... אז זהו, שמסתבר שלא רק הפסיכלוגית יודעת. אני אסביר את עצמי: לכל פסיכולוגית יש מדריכה שהפסיכולוגית בקשר איתה בשביל לשתף להתיעץ וכל זה. היום גיליתי שהמדריכה של הפסיכולוגית שלי... זאת אמא של חברה שלי!!!!! אוףףףףףף

אני לא יודעת מה לעשות... חברה שלי לא יודעת שיש לי בעיה, מסתבר שאמא שלה כן יודעת... אמא שלה למרות זאת רוצה אותי  אצלם (או אולי בגלל זה, לא יודעת...), אבל אני לא מסוגלת להיות אצלה שוב בבית ולדעת שהיא יודעת עלי דברים שאני ממש לא רוצה שאף אחד ידע.... ודבר נוסף זה שעכשיו אני כל הזמן יצנזר אותי עם הפסיכולוגית שלי כדי שהיא לא תספר את זה לאמא של חברה שלי.... יואוו איזה סיבוכים.... הבנתם את העניין?? אני לא יודעת מה לעשות, בא לי לבכות!!!!

וואו.. בהצלחה.. תקשיבי.רחליOס

לדעתי.. תמשיכי ללכת.. בהתחלה תרגישי לא בנוח.. אחרי כמה פעמים זה יעבור. את תשכחי מזה בע"ה.. ואם לא.. אז זה פשוט לא יציק לך יותר!

המון המון בהצלחה

מוזמנת לאישי!

וואלה נשמה באמת שאין לי יותר מידי מה לומר לך.....כפרעלייך!!=)

אז דבר ראשון- קבלי חיבוק ע-נ-ק-י!!!!!!! אבא אוהב אותך! ועוד הרבה אנשים בעולם!!!!
ודבר שני- אפשר בפגישה הבאה עם הפסיכולוגית שלך להסביר לה את הבעיה- הרי התפקיד שלה זה גם לייעץ- לא?

וגם אם לא את כל הבעיה בכל הפרטים, לבקש ממנה לא לספר יותר מידי לאמא הזאתי- או אולי אם יש אפשרות לעבור למישהי אחרת שתהיה מעליה... כי זה ממש מביך אותך, וככה את לא מרגישה בנוח לדבר איתה בפתיחות.

דברי איתה, אני חושבת שהיא תבין אותך... ובסה"כ היא גם רוצה שתהיי כנה ואמיתית איתה,

ותראה מה אפשר לעשות.

והבעיה השניה- מה עושים עם הביקורים אצל החברה.... וואלה לא יודעת, צריך לחשוב על זה הרבה- לראות עד כמה זה נורא ולא נסבל מצידך שהיא יודעת עלייך דברים, אפשר גם להפחית את הביקורים אם רוצים....

ב"הצלחה!!!!!!!!!!!!!!

יש לך שתי אלטרנטיבות!מיסטר דום
יש לך שלוש אלנטרנטיבות!מיסטר דום

1. לבקש מהפסיכולוגית להחליף מדריכה (אם זה אפשרי)

2. להחליף פסיכולוגית 

3. (והכי שפוי) להפסיק להרגיש מסכנה ורדופה!

...אלעזר300אחרונה

טוב, לי אין זכות דיבור בעניין, אני מצנזר את עצמי מול פסיכולוגים גם במצב הרגיל. אז אני רק מאחל לך שתרגישי טוב. באמת.

[על זה את מדברת - שאת רק רואה אותה (אמא של חברה שלך) ובא לך לברוח? או שאת באמת בורחת? הייתי במצבים דומים, מסיבות אחרות אמנם... מאז אני מנסה להיות כמה שיותר נחמד לאותו אחד, יותר משאני נחמד לאחרים. אפשר לומר שאני מקווה שזה יפייס אותו על איך שהתנהגתי אליו בזמנו... אבל בכלל, זה יכול לאזן את היחסים ביניכן קצת, אפילו שלום וחיוך. העיקר לנסות שהיא באמת תרגיש שאת נחמדה אליה - גם היחס שלך אליה ישתנה באותו כיוון. אבל שוב, אני לא יודע אם אני בכלל בכיוון...]

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך