זו אולי שאלה שיכולה להתאים ללנ"ו, אבל חשוב לי לשמוע דווקא את הדעה של הנשואים, שכבר חוו את הדברים (אגב, יצא לי לדבר על זה הרבה עם חברות לא נשואות וזה רק בילבל אותי יותר אז אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי).
אני יוצאת כבר 3 חודשים עם בחור ממש מקסים, בהרבה דברים אני מרגישה שהוא מאוד מתאים למה שאני מחפשת, בעיקר בעניין של מידות ואופי. קצת מפריע לי שיש בינינו פערים ברמה הדתית (אני מרגישה שהוא פחות ממה שרציתי) וגם אנחנו לא מצליחים להגיע לשיחות עומק (כמו שאני מגיעה עם חברות מסויימות שלי).
אני ממש מתלבטת אם זה קשר שכדאי להמשיך, לנסות לראות איך הוא מתפתח או שאין טעם וזה סתם למרוח את הזמן ולבזבז את הכוחות של שנינו.
שוב, בעיני הוא ממש מקסים אבל לא מושלם [טוב, גם אני לא..
] אני מרגישה כלפיו חיבה, אבל עדיין לא אהבה.. אני מפחדת שנמשיך, נחליט על חתונה ואני אחיה כל החיים בהרגשת החמצה שאולי מישהו אחר יכל להתאים יותר. מצד שני, אני חוששת לחתוך ואז לגלות שזו הייתה ההחמצה כי הוא הכי טוב שיכל להיות בשבילי.
בשבת, כשהייתי ממש שקועה בהתלבטויות שלי, קראתי איזו שורה שממש תפסה אותי: "עכשיו שאני מבין מה הם חיי נישואין באמת, חי נפשי שהייתי יכול להתחתן כמעט עם כל אחת שפגשתי".
אז:
א. זה נכון מה שהיה כתוב שם? כי אם כן, הוא נראה ממש פרטנר מתאים לעבודה כזאת..
ב. צריך אהבה לפני החתונה? והאם אהבה שלא התפתחה תוך 3 חודשים יכולה להתפתח מאוחר יותר או שאין סיכוי?
ג. האם אחרי חתונה יכולה להיות הרגשה של החמצה או שאם מחליטים להתחתן אז כבר לא חושבים על אף אחד אחר?
אני ממש מחכה שתתנו לי עצות מועילות כי אני כבר משתגעת ממחשבות!!
תודה רבה!