קצת מביך...
איכשהו נמצאו במקפיא שלי 3 חבילות הודו טחון שפג תוקפן כדלהלן:
2 חבילות: ב 23.12.10
חבילה אחת: ב 08.09.10
כמובן ששלוש החבילות שכנו במקפיא מיד כשחזרנו מהקנייה, מאז ועד עתה.
שאלותיי:
א. האם נראה לכם שמותר להשתמש בהן או בחלקן?
ב. אם כן - באיזו צורה מומלץ להפשירן?
ג. אם כן (וגם אם לא, להזדמנויות אחרות) האם יש לכם רעיונות לתבשילים מהודו טחון,
שאינם הקציצות הרגילות, ובמיוחד כאלה שיכולים להתאים לחימום בשבת בבוקר?
תודה רבה. טוב לדעת שיש מקום לשאלות כאלה.
)
)

