גרעין חדש! בואי וקחי חלק בעיצובו!בת עמי שלי
ב"ה בשנה"ל תשע"ב עומד לקום גרעין משימתי חדש בערד. אם את בת אידיאליסטית, עם כוחות ומוטיבציה לפעול, שרוצה לעשות הרבה ולהרגיש שנת שירות משמעותית-
אנו קוראים לך להיות שותפה בהקמת הגרעין החדש והכל כך חשוב בעיר ערד!
אז מהי ערד? מי גר בה, ומה בכלל יש בה?
בתוך מדבר יהודה בדרך לים המלח, שוכנת לה ערד.
האוכלוסייה כיום בערד מורכבת מישראלים, מעולים מרוסיה שחלקם לא יהודים, מסודנים ומבדואים.
בערד יש אתגרים רבים:
*אתגר יהודי- התיישבות יהודית בערד! פשוט כך! לחזק את ההתיישבות היהודית בערד, לתת לערד את צביונה היהודי. כל יהודי שמסתובב במרכז בערד הוא כאומר: "אנחנו כאן" ערד היא שלנו. לא של בדואים המשתלטים, לא של הסודנים, לא של הרוסים הגויים- ערד היא יהודית!!
*אתגר ישראלי- עם ישראל! הקשר עם הציבור החילוני והמסורתי בעיר.
*שותפות בהפרחת העיר מבחינה ערכית, תרבותית ויהודית.
לפני כ 10 שנים הוקם גרעין המשפחות התורני בערד , גרעין גלע"ד. ובגרעין שלנו כ 30 משפחות חמות ואידיאליסטיות שהגיעו מתוך רצון לתרום לעם ישראל. אנו מזמינים אותך להיות שותפה לפעילויות גרעין המשפחות, וכן להיות חלק מגרעין המשפחות. הגרעין שותף בהפעלת מרכז להעמקת יהדות אשר מנחיל את התרבות היהודית למאות תלמידים מידי שבוע. אברכי הישיבה וחברי הגרעין פועלים בבתי הכנסת בעיר בארגון שיעורים והעברת דרשות ודברי תורה.
האופציות לתקני בוקר בגרעין הן:
בית ספר "טללים"- בית ספר יסודי ממ"ד במרכז ערד.
 צוות בית הספר מאוד חם ותומך.
 הבת עובדת גם בצד החברתי, וגם בעבודה פרטנית עם ילדים מתקשים.
משפחתון "בית מזור"- משפחתון לילדים ממשפחות מצוקה.
ישנם שני משפחתונים ובכל משפחתון הורים ובת שירות לאומי.
 הילדים מגיעים למשפחתונים מכל הארץ. העבודה במשפחתון דורשת רגישות רבה ואכפתיות.
פרוייקט "והדרת"- עבודה עם קשישים בקהילה, העבודה מתחלקת לשתיים- ליווי אישי של מספר קשישים במשך השבוע, ופעילות חברתית במועדון קשישים.
מרכז להעמקת זהות יהודית- במסגרת המרכז מעבירות בנות השירות הלאומי שיעורים ביהדות בבתי הספר החילוניים בערד. בנות השירות מתקבלות בבתי הספר בשמחה רבה, הילדים אוהבים מאוד את השיעורים ומקבלים מהם הרבה.
עבודות אחה"צ:
עשייה קהילתית בשכונות: מועדוניות, תנועת נוער, פעילות עם קשישים, פעילויות שיא לילדים ולמבוגרים ל"דתיים" ו"חילונים" סביב מועדי השנה, מועדוניות קהילתיות, חוגים ועוד...
בואי להיות שותפה בעשייה משמעותית!

לפרטים נוספים ורישום לסיירות יש לפנות ליונית: 052-607260

ואיי נשמע טוב!=)חושבת(=

רק חבל שזה רחוק בטירוף...

"שכר פסיעות..."בת עמי שליאחרונה

זה לא רק נשמע טוב - זה אכן טוב!

אז קצת רחוק, אז מה, בדרום לא צריכים אותנו??? דוס

חוץ מזה, קחי בחשבון שהיום עם כל האוטובוסים המסועפים, מוניות שירות, רכבות (ושלא לדבר על רכבים פרטיים של ההורים מפעם לפעם...) שום דבר כבר לא כזה רחוק! סך הכל אנחנו ארץ קטנה,

אבל אסור לשכוח שאנחנו ארץ קטנה - עם לב ע-נ-ק, והלב הזה צריך להזרים אנרגיה לכל החלקים...גם אם קצת רחוק...

נקודה למחשבה!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך