פעם הפורום הזה היה על רמה...
היום הוא ממש ברמה נמוחה...
או שאני גדלתי כבר... מה אתם אומרים??
(אני פה שנתיים או שלוש...)
פעם הפורום הזה היה על רמה...
היום הוא ממש ברמה נמוחה...
או שאני גדלתי כבר... מה אתם אומרים??
(אני פה שנתיים או שלוש...)
אני זוכר שאפ' בחופש הרמה הייתה הרבה יותר גבוהה....
אז תצטרפו אלי....תשימו מודעות אבל...![]()
ורק אח"כ באה הקבורה
מה שאולי מראה את הסיבה לקבורת הרמה.
ז"א שאולי אם לא היו מודעות אבל - הרמה לא היתה יורדת......
תסתכל היטב מה בא לפני מה...
החופש היה ה-זמן בפורום...
נראלי שיש לי סוג של תשובה בשבילך (המלך!!!!).... א. זה מתחיל בזה ששאר הפורומים די מיובשים... "נוער וגיל ההתבגרות" (התאבדות, התברגות [מישו' זוכר את זה??] וכו'..) הפך להיות "משפחת נוג"ה" והכל מתרכז פה... (ב"ה סתם פריקות חסרות משמעות כבר אין פה...) משפחת אחת גדולה, והרבה גם מכירים...
ואז הגיעו המפגשים... עכשיו הכל הרבה פחות אנונימי...
גם חדשים- בד"כ הם חברים של..... מכירים את..... לומדים עם.....
הפורום הוא סוג של מקום לשמור על קשר, להיות בעניינים. לדעת מה קורה בין המפגשים...
וגם, זה כ"כ פתוח, כאילו, כבר לא אנונימי שהרבה פחות אנשים רוצים לפרוק באמת... יש פה אווירה יותר ויותר חזקה שזה סתם מועדון יום לשריפת הזמן...
. לחשבה...
אם תנסה להרים ת'רמה אז זה יעלה יותר מהר מאשר אם רק תקטר!
סורי שאני נשמעת כמו מורה
מבטיח....
(או שיש למישו' שם פחות קשור...)
למה? ככה.. כי זה השם הראשון שקפץ לי בראש ואני הולכת על ספונטני...
מה זה אומר? שאלה טובה.. חח.. וואי.. אני לא בדיוק במצב רוח מובן.. תשתדלו בכל זאת להבין מה אני מנסה להגיד... (עד עכשיו לא אמרתי כלום.. חחח...)
יאללה... כבר היו שרשורים, והרבה על הרמה של הפורום, זה לא עזר... בעצם כן, קצת... אבל ניסינו וניסינו וזה לא הלך.. ובכל זאת. אנחנו לא נתייאש!! אנחנו נמשיך עם הניסיונות. יאללה.. כולם נרתמים למצבע הענק העלאת רמת הפורום חזרה לרמה טובה!!
בתקווה שהובנתי...
שנים מדברים פה על כמה שהרמה ירדה, מתה, נפלה, נקברה וכו'...[ כל העלילות האפשריות.. ]
אני חושבת שלא הובנתם מספיק, כאילו אתם חופרים על זה אבל אנשים באמת לא מבינים מה זה אומר (לפחות חלק מהחדשים )...
תגדירו מה זת אומרת להוריד ת'רמה- תנו דוגמאות, מה כן מה לא... אני חושבת שככה בטוח תופחת כמות השירשורים מורידי הרמה...
אתם לא יכולים להאשים אנשים עד שלא הובנתם מספיק...
[כן, אני יודעת שיש את השירשור של פגזניקית גאה!! למעלה, אבל אני חושבת שחשוב מאוד גם לרשום פה... ]
ט"ו בשבט שמח לכולם!! 
בס"ד
הרמה ירדה, זאת אומרת שפעם היו פה שירשורים רציניים שבהם בני נוער אמרו את דעתם על נושאים רציניים שמעסיקים אותם, ייעצו בצורה בוגרת עם נימוקים והסברים לעניין, במילים יפות.
*פעם לא היו שירשורים של אנשים משועממים שרצו להעביר את הזמן אז הם עשו סקרים טיפשיים, *לא היו שירשורים חסרי רמה, שירשורים עם חידות טיפשיות ובדיחות.
*לא היו שירשורים שבהם 2-3 אנשים שמכירם אחד את השני מגיבים לעצמם על נושא פרטי.
*לא כולם הכירו את כולם ולא היו עוד פורומים אחרים לפי גילאים, בנים/בנות, מקום מגורים, מקום לימודים, אנשים מסוג כזה ומזוג אחר וכו', לא היו את כל הפורמוים האלה אז כולם התקבצו פה, והיה 'שמח'
*פעם לא היו מעלים מליון תמונות של אוכל, כיפות, עוגות, יצירות וכו' ש'הכנתי לבד בבית'.
*פעם לא כל אחד שכתב משהו אישי על עצמו ישר חשבו שהוא משקר, לא חשבו שהוא טרול.
*פעם מי שלא הבין את בנושא המדובר לא אמר סתם דברים שהוא לא מבין בהם אלא שאל, בירר ואז דיבר, או שהוא לא דיבר בכלל.
*פעם אנשים היו מתווכחים על דברים שעקרוניים להם, פעם היינו שומעים דעות שונות ומגוונות של אנשים.
קיצר, הבנתם, אני מקווה.
לדעתי זה קרה באשמת הפייסבוק הרדוד.
והמלך!!- בקשר לשאלה שלך, כן הרמה בהחלט ירדה, אבל הרבה מזה שלא מעניין לך פה כבר זה גם כי גדלת, כי עובדה, יש פה הרבה ילדים בכיתית ח'-ט' שנהנים מהרמה הנוכחית.
מתו"שב"ה אני לא היחידה שחושבת שגם בזה הפייסבוק אשם... (ת'אמת, קצת פחדתי להאשים אותו.. אני שמחה שעשו את זה במקומי...)
כמו שלולה=] כבר אמרה... הפורום פה הוא יותר מקום לשיח בין בני נוער בנושאים שמעניינים אותם ופחות מועדון לשריפת הזמן וקשקושים...
"הסברים? כן בפורום הזה! שטויות? לא..." ולא. לא כל הודעה שיש בה יותר מ10 מילים היא הודעה חופרת
. לא כל אחד שפורק משו' שמעיק עליו הוא "כבד" ולא כל אחד שקשה לו רוצה מליון
או
לפעמים תגובה מפורטת עם תשובה/ פיתרון/ המלצה לדרך מסויימת וכולים ממש לעזור...
נכון שהפורום נגיש. וקל. מהיר וכו'... אבל "רמה" זאת אומרת שאפילו שזה אינטרנט וכו'.. יש בזה תוכן.
(טוב נו... יש גם הודעות חופרות.... אבל קצת נפט לא יזיק לנו במדינה...
)
אבל לא אמרתם על מה הנושאים הרצינים רק אמרתם שהיו נושאים רצינים!
אז אם אתם רוצים תגדירו יותר טוב!
+תתחילו שירשור של "הדברים הרצנים" שלכם
בתור אחת שלא זכתה להיות בתק' הטובה של הפורום.. וכל הזמן שומעת על זה שהרמה ירדה, אז :
יש דברים שבאמת אפשר לגמור איתם- כמו פתיחת שירשורים של אני משועמם ולהעלות תמונות של דברים שעשית..
אבל
ואני באמת שואלת-
איך נצליח להעלות ת'רמה של הפורום אם כן מכירים פה אחד את השני, ואם כן יש פורום סגור לכל שכבת גיל?
לא חכמה להצטער כל הזמן על הרמה שירדה.. כי יש פה נתונים אחרים!
הרמה של הפורום תמיד תהיה נמוכה יותר לאלו שכאן כבר כמה שנים טובות, כי 'דור הולך ודור בא'.. יש פה המון אנשים חדשים שלא מכירים באמת מה זה שירשור רציני, דיון סוער בלי פגיעות..
אני אישית, המון פעמים רציתי להגיב רציני ופשוט הרגשתי שפה זה לא ממש המקום, ולכן דיברתי באישי..
אני לא יודעת איך להעלות את הרמה עם כל הנתונים החדשים האלו, אבל אני יודעת שלא יעזור כמה הוותיקים יתאכזבו מהרמה פה ויודיעו כל הזמן שהרמה פה נמוכה.. צריך להתאים את הפורום לנתונים
--> אני לא חושבת שהפורום הזה ברמה טובה ושטוב לי עם הרמה הזאת, אבל חשוב להדגיש שהרוב פה נכנסו לפורום כזה ולא מבינים מזה רמה גבוהה, וגם אם כן- לא תמיד יש פה את הנוחות להגיב רציני וכ"ו..
מקווה שהובנתי.. 
ושכוייח לכולם!!
[אה, ופשוט חשוב להגדיר ולהגדיר, לא חכמה להגיד שזה מקום לכל הדברים של הנוער.. כי כל אחד לוקח את זה אחרת..]
לפצל את הפורום לשני פורומים? בעקרון לפי גילאים, ואפשר גם לפי תחומי עניין.
קצת נועז אבל הרמה של הפורום הזה ממש ברצפה.
ז"א פורום אחד שיהיה אפשר לכתוב בו מכיתה ט' והרמה בו תהייה יותר גבוהה, לדוג':
סקרים טיפשיים ינעלו, ינעלו שיחות פרטיות וכו'.
ופורום שני שלא יהיה בו הגבלה של גיל, ולא יהיה בו שום חוק ויהיה מותר לכתוב כל מה שהוא לא בגדר לשוה"ר, רכילות וכו'.
היה פעם מודל כזה בפורומים כאן: פורום "ראש צעיר" ו"צעיר בראש".
מה דעתכם?
ואחד מהם להחליט שזה מה שהוא יהיה..
מה אתם אומרים?
למרות שאני, בתור זיינוקית (כשבראש"צ היה עדיין פעיל) זוכרת שהייתי נכנסת לשם בכ"ז.. אבלך ידעתי שאם אני מגיבה שם, אני צכה לעשות את זה בצורה בוגרת...
לא צריך לפתוח שני פורומים אפשר לנעול כאן שירשורים לא מתאימים(כמו שכתבת לדוג') ומי שרוצה סתם יכול ללכת לצעיר בראש הוא עדיין קיים.
אפשר באמת למחוק הודעות של כאלה שמתחילים כאן שיחה אישית או שירשורים של "משעמם לי מי מחובר?"
"הלא קשורים" עדיין הרמה פה תהייה יחסית נמוכה.
לדעתי, יש דרישה במערכת הפורומים לפורום נוסף לצעירים שיהיה בו אווירה שונה מהפורום הזה.
ויותר קל להקים פורום נוסף מאשר להעביר את הפורום הזה לצעיר בראש. ולא נראה לי שכדאי להחיות את פורום בראש צעיר אלה עדיף להקים פורום חדש.
יאללה קדימה מי בא איתי?
ברצינות!!
ישנים-ולהקפיץ אותם וואם שוב יעלו שרשורים בלי רמה פשוט למחוק או לנעול אותם-ככה יהיו פה כמה שרשורים שיעלו את הרמה ולאט לאט אפשר לקוות שאנשים יבינו את הכיוון של הפורום
(החלפתי כינויי אחריי שנה אז זה לא פה)
אבל.. ממש לא! זה עדיין ממש על רמה!
יש מידיי פעם כמה שרשורים מווזרים ולא קשורים אבל זה היה גם לפני 3 שנים!!
אני לא מבינה מה אתם אומרים כל הזמן שאין רמה!
יש!! והיא גבוהה!!
ולע"ד זה בא לי תקופות יש את התקופה שכולם רוצים להתאבד, פוגעים בעצמם, מעשנים, אנשים מתים, נאנסים..
קייצר! פשוט יש תקופות כאלה ואז יש חורים מידיי פעם.. 
אךך.. לא יצא ברור!
מה זאת רמה גבוהה או רמה נמוכה?
מה אתם רוצים שיכתבו פה?
תחשבו שניה- אין הרבה דיונים מסעירים, והפריקות כבר נראות בערך אותו דבר, אז נראלי שדווקא שרשורים נחמדים וקלילים שבאים מדי פעם גורמים לזה שיכנסו לפה הרבה וזה לא יהיה יבש, וככה גם רואים יותר את השרשורים של הדיונים והעזרות וההתפרקויות ומגיבים עליהם... זה בא יחסית ביחד!
כולם פה "מתבכיינים" על הרמה של הפרוום שהיא ירדה ובאסה ואיזה רע זה. אז שאלו מה זה אומר רמה רעה ולולה=] ועוד כמה הסבירו, נפלא...ומה עכשיו?!
מה כן לכתוב?!?!?! אסור פריקות אותו דבר, אסור בדיחות, אסור דברים שעשינו לבד ועוד מלא דברים שלא היה לי כוח להעתיק. אם מישהו פה זוכר אז בחופש היו תלונות אחרות.. תלונות על סלנג ושגיאות כתיב
יש פה כל כך הרבה אנשים ולכל אחד הגדרה אחרת ואם נצרף את הכל בייחד אז-
אז מה נשאר?!?!!??!? מה כן לכתוב?!?!?!? לפי ההגדרות שלכם רמה גבוהה= פורום יבש שפעם ב100 שנה יש למישהו נושא "עקרוני וחשוב" שמותר לדבר עליו, שהוא לא מוריד ת'רמה.
אז נכון זה מעצבן שחדשים פותחים שירשור של חדש כאן ועל זה ברור שצריך להעיר אבל-
שמתם לב מה קורה בכל שירשור בפורום?? מתחיל באיזה נושא סביר בד"כ לא על רמה גבוהה אבל לא מי יודע מה נמוך (לדעתי) ואז כל פעם יש מישהו שחושב שזו רמה נמוכה ומתלונן!! בשביל זה יש לנו מנהלים!! שיסננו שירשורים כאלה ויפנו למי שכתב אותו ויגידו שזה היה שירשור שמוריד רמה!!
הולך לקום לתחיה!
מה שלא שייך מוזמנים להעביר לשמה בשמחה...
עם תעזרו לנו הוא יקום בסיעתא דשמיא....
בתקווה שהפורום הזה ישתפר ...
הוא לא ברמה כ"כ ירודה כמו שעשו ממנו אבל גם לא גבוהה מדי...
במקום לספר את מעשיות ביידל הפייטן תתחיל להעלות את הרמה...
סתם... אני היחידה שמורידה פה את הרמה.. אבל אני משתדלת...
(טוב נו, לא לכולנו)
אבל הרבה נתנו פה דוגמאות להורדת רמה, שב"ה כבר לא נמצאות פה.. כבר מעלים הרבה פחות תמונות של יצירות פרטיות... כבר אין פה כ"כ הרבה שירושי "משעמם לי... מי מחובר??" יש הרבה פחות, אם בכלל שרשורי פריקה שאין בהם אפילו מילה אחת שלמה חוץ ממילות שאלה ("אררררררררר..... למה??? למההה???? בעעעעעעע.... ?????? חיגכיעדחעכזדגשחועכאדק....... ?????????חכעגידגרכ מה לא מובן?????????" וכו' וכו'...)
אז קיצור, יש עוד לאן לעלות... אבל אל תייאשו לגמרי...
ועל רמה,ככה שלא שייך להגיד שאם לא תהיה רמה לא יעלו דברים...זה בא אחד מתוך השני,ז"א שאם אנשים לא יעלו דברים שלא שייכים אז הרמה אוטומטית תהיה יותר גבוהה ואז יעלו לפה דברים בעלי רמה יותר גבוהה...וכל הכבוד על היוזמה המבורכת להחיות את צעיר בראש!!!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...