אולי יש למישהוא תשובה בישבילי...המלך!!!!

פעם הפורום הזה היה על רמה...

היום הוא ממש ברמה נמוחה...

או שאני גדלתי כבר... מה אתם אומרים??

(אני פה שנתיים או שלוש...)

^ גם אני חשבתי על זה..נראלי גם וגם..שיראל.
מסכים איתך....הסטלן הקטן

אני זוכר שאפ' בחופש הרמה הייתה הרבה יותר גבוהה....

אז תצטרפו אלי....תשימו מודעות אבל...חיוך גדול

בדרך כלל תולים את המודעות אבלא-ל נקמות ה'

ורק אח"כ באה הקבורה

מה שאולי מראה את הסיבה לקבורת הרמה.

ז"א שאולי אם לא היו מודעות אבל - הרמה לא היתה יורדת......

שאלת התרנגולת והביצה...הסטלן הקטן

תסתכל היטב מה בא לפני מה...

"אפילו בחופש"?? החופש היה מפוצץ פה...מישי' מאפושו'

החופש היה ה-זמן בפורום...

נראלי שיש לי סוג של תשובה בשבילך (המלך!!!!).... א. זה מתחיל בזה ששאר הפורומים די מיובשים... "נוער וגיל ההתבגרות" (התאבדות, התברגות [מישו' זוכר את זה??] וכו'..) הפך להיות "משפחת נוג"ה" והכל מתרכז פה... (ב"ה סתם פריקות חסרות משמעות כבר אין פה...) משפחת אחת גדולה, והרבה גם מכירים...

ואז הגיעו המפגשים... עכשיו הכל הרבה פחות אנונימי...

גם חדשים- בד"כ הם חברים של..... מכירים את..... לומדים עם.....

הפורום הוא סוג של מקום לשמור על קשר, להיות בעניינים. לדעת מה קורה בין המפגשים...

וגם, זה כ"כ פתוח, כאילו, כבר לא אנונימי שהרבה פחות אנשים רוצים לפרוק באמת... יש פה אווירה יותר ויותר חזקה שזה סתם מועדון יום לשריפת הזמן...

. לחשבה...

יש משו במה שאת אומרת...^^^^^^הסטלן הקטן
שמע במקום לקטר תשנה!דניאלהה

אם תנסה להרים ת'רמה אז זה יעלה יותר מהר מאשר אם רק תקטר!

סורי שאני נשמעת כמו מורה

אני מנסה....הסטלן הקטן

מבטיח....

יאללה.. בואו נתחיל במבצע "אין יאוש בעולם כלל"מישי' מאפושו'

(או שיש למישו' שם פחות קשור...)

למה? ככה.. כי זה השם הראשון שקפץ לי בראש ואני הולכת על ספונטני...

מה זה אומר? שאלה טובה.. חח.. וואי.. אני לא בדיוק במצב רוח מובן.. תשתדלו בכל זאת להבין מה אני מנסה להגיד... (עד עכשיו לא אמרתי כלום.. חחח...)

יאללה... כבר היו שרשורים, והרבה על הרמה של הפורום, זה לא עזר... בעצם כן, קצת... אבל ניסינו וניסינו וזה לא הלך.. ובכל זאת. אנחנו לא נתייאש!! אנחנו נמשיך עם הניסיונות. יאללה.. כולם נרתמים למצבע הענק העלאת רמת הפורום חזרה לרמה טובה!!

בתקווה שהובנתי...

תקשיבו שנייה...zehavawize

שנים מדברים פה על כמה שהרמה ירדה, מתה, נפלה, נקברה וכו'...[ כל העלילות האפשריות.. ]

אני חושבת שלא הובנתם מספיק, כאילו אתם חופרים על זה אבל אנשים באמת לא מבינים מה זה אומר (לפחות חלק מהחדשים )...

תגדירו מה זת אומרת להוריד ת'רמה- תנו דוגמאות, מה כן מה לא... אני חושבת שככה בטוח תופחת כמות השירשורים מורידי הרמה...

אתם לא יכולים להאשים אנשים עד שלא הובנתם מספיק...

[כן, אני יודעת שיש את השירשור של פגזניקית גאה!! למעלה, אבל אני חושבת שחשוב מאוד גם לרשום פה... ]

ט"ו בשבט שמח לכולם!!

הנה, אני אסביר מזותומרת שהרמה ירדה |ארוך|לולה=]

בס"ד

הרמה ירדה, זאת אומרת שפעם היו פה שירשורים רציניים שבהם בני נוער אמרו את דעתם על נושאים רציניים שמעסיקים אותם, ייעצו בצורה בוגרת עם נימוקים והסברים לעניין, במילים יפות.

*פעם לא היו שירשורים של אנשים משועממים שרצו להעביר את הזמן אז הם עשו סקרים טיפשיים, *לא היו שירשורים חסרי רמה, שירשורים עם חידות טיפשיות ובדיחות.

*לא היו שירשורים שבהם 2-3 אנשים שמכירם אחד את השני מגיבים לעצמם על נושא פרטי.

*לא כולם הכירו את כולם ולא היו עוד פורומים אחרים לפי גילאים, בנים/בנות, מקום מגורים, מקום לימודים, אנשים מסוג כזה ומזוג אחר וכו', לא היו את כל הפורמוים האלה אז כולם התקבצו פה, והיה 'שמח'

*פעם לא היו מעלים מליון תמונות של אוכל, כיפות, עוגות, יצירות וכו' ש'הכנתי לבד בבית'.

*פעם לא כל אחד שכתב משהו אישי על עצמו ישר חשבו שהוא משקר, לא חשבו שהוא טרול.

*פעם מי שלא הבין את בנושא המדובר לא אמר סתם דברים שהוא לא מבין בהם אלא שאל, בירר ואז דיבר, או שהוא לא דיבר בכלל.

*פעם אנשים היו מתווכחים על דברים שעקרוניים להם, פעם היינו שומעים דעות שונות ומגוונות של אנשים.

קיצר, הבנתם, אני מקווה.

לדעתי זה קרה באשמת הפייסבוק הרדוד.

והמלך!!- בקשר לשאלה שלך, כן הרמה בהחלט ירדה, אבל הרבה מזה שלא מעניין לך פה כבר זה גם כי גדלת, כי עובדה, יש פה הרבה ילדים בכיתית ח'-ט' שנהנים מהרמה הנוכחית.

מסכימה^^ מתו"ש
וואי! איזה כיף...מישי' מאפושו'

ב"ה אני לא היחידה שחושבת שגם בזה הפייסבוק אשם... (ת'אמת, קצת פחדתי להאשים אותו.. אני שמחה שעשו את זה במקומי...)

כמו שלולה=] כבר אמרה... הפורום פה הוא יותר מקום לשיח בין בני נוער בנושאים שמעניינים אותם ופחות מועדון לשריפת הזמן וקשקושים...

"הסברים? כן בפורום הזה! שטויות? לא..." ולא. לא כל הודעה שיש בה יותר מ10 מילים היא הודעה חופרת . לא כל אחד שפורק משו' שמעיק עליו הוא "כבד" ולא כל אחד שקשה לו רוצה מליון  נשיקה או פרח לפעמים תגובה מפורטת עם תשובה/ פיתרון/ המלצה לדרך מסויימת וכולים ממש לעזור...

נכון שהפורום נגיש. וקל. מהיר וכו'... אבל "רמה" זאת אומרת שאפילו שזה אינטרנט וכו'.. יש בזה תוכן.

(טוב נו... יש גם הודעות חופרות.... אבל קצת נפט לא יזיק לנו במדינה... )

מסכימה עם כל מילה של לולה ומישי' .....עץ על מים
שמעו אמרתםדניאלהה

אבל לא אמרתם על מה הנושאים הרצינים רק אמרתם שהיו נושאים רצינים!

אז אם אתם רוצים תגדירו יותר טוב!

+תתחילו שירשור של "הדברים הרצנים" שלכם

תכנסו!! |ארוך|-Ayelet-

בתור אחת שלא זכתה להיות בתק' הטובה של הפורום.. וכל הזמן שומעת על זה שהרמה ירדה, אז :

יש דברים שבאמת אפשר לגמור איתם- כמו פתיחת שירשורים של אני משועמם ולהעלות תמונות של דברים שעשית..

אבל

ואני  באמת שואלת-

איך נצליח להעלות ת'רמה של הפורום אם כן  מכירים פה אחד את השני, ואם כן יש פורום סגור לכל שכבת גיל?

לא חכמה להצטער כל הזמן על הרמה שירדה.. כי יש פה נתונים אחרים!

הרמה של הפורום תמיד תהיה נמוכה יותר לאלו שכאן כבר כמה  שנים טובות, כי 'דור הולך ודור בא'.. יש פה המון אנשים חדשים שלא מכירים באמת מה זה שירשור רציני, דיון סוער בלי פגיעות..

אני אישית, המון פעמים רציתי להגיב רציני ופשוט הרגשתי שפה זה לא ממש המקום, ולכן דיברתי באישי..

אני לא יודעת איך להעלות את  הרמה עם כל הנתונים  החדשים האלו, אבל אני יודעת שלא יעזור כמה הוותיקים יתאכזבו מהרמה פה ויודיעו כל הזמן שהרמה פה נמוכה.. צריך להתאים את הפורום לנתונים

--> אני לא חושבת שהפורום הזה ברמה טובה ושטוב לי עם הרמה הזאת, אבל חשוב להדגיש שהרוב פה נכנסו לפורום כזה ולא מבינים מזה רמה גבוהה, וגם אם כן- לא תמיד יש פה את הנוחות להגיב רציני  וכ"ו..

מקווה שהובנתי..

ושכוייח לכולם!!

[אה, ופשוט חשוב להגדיר ולהגדיר, לא חכמה להגיד שזה מקום לכל הדברים של הנוער.. כי כל אחד לוקח את זה אחרת..]

מה אתם אומרים על..שמי תכלת2

לפצל את הפורום לשני פורומים? בעקרון לפי גילאים, ואפשר גם לפי תחומי עניין.

קצת נועז אבל הרמה של הפורום הזה ממש ברצפה.

ז"א פורום אחד שיהיה אפשר לכתוב בו מכיתה ט' והרמה בו תהייה יותר גבוהה, לדוג':

סקרים טיפשיים ינעלו, ינעלו שיחות פרטיות וכו'.

ופורום שני שלא יהיה בו הגבלה של גיל, ולא יהיה בו שום חוק ויהיה מותר לכתוב כל מה שהוא לא בגדר לשוה"ר, רכילות וכו'.

היה פעם מודל כזה בפורומים כאן: פורום "ראש צעיר" ו"צעיר בראש".

מה דעתכם?

אפשר פשוט להחיות בחזרה את בראש"צ או צ"ב...נדנדה כתומה.

ואחד מהם להחליט שזה מה שהוא יהיה..

מה אתם אומרים?

למרות שאני, בתור זיינוקית (כשבראש"צ היה עדיין פעיל) זוכרת שהייתי נכנסת לשם בכ"ז.. אבלך ידעתי שאם אני מגיבה שם, אני צכה לעשות את זה בצורה בוגרת...

שמי תכלת2-קשקושה קטנה

לא צריך לפתוח שני פורומים אפשר לנעול כאן שירשורים לא מתאימים(כמו שכתבת לדוג') ומי שרוצה סתם יכול ללכת לצעיר בראש הוא עדיין קיים.

אפשר באמת למחוק הודעות של כאלה שמתחילים כאן שיחה אישית או שירשורים של "משעמם לי מי מחובר?"

אבל גם אם נמחק מפה את כל השרשוריםשמי תכלת2

"הלא קשורים" עדיין הרמה פה תהייה יחסית נמוכה.

לדעתי, יש דרישה במערכת הפורומים לפורום נוסף לצעירים שיהיה בו אווירה שונה מהפורום הזה.

ויותר קל להקים פורום נוסף מאשר להעביר את הפורום הזה לצעיר בראש. ולא נראה לי שכדאי להחיות את פורום בראש צעיר אלה עדיף להקים פורום חדש.

באמת בואו נתחיל להחיות את צעיר בראשעץ על מים

יאללה קדימה מי בא איתי?

ברצינות!!

אפשר לאסוף כמה שרשורים ברמה אפילו אם הם יהיו דיאבגדה

ישנים-ולהקפיץ אותם וואם שוב יעלו שרשורים בלי רמה  פשוט למחוק או לנעול אותם-ככה יהיו פה כמה שרשורים שיעלו את הרמה ולאט לאט אפשר לקוות שאנשים יבינו את הכיוון של הפורום

ממש לא! אני פה גם שנתיים שלוש ו לא!שלבוקית

(החלפתי כינויי אחריי שנה אז זה לא פה)

אבל.. ממש לא! זה עדיין ממש על רמה!

יש מידיי פעם כמה שרשורים מווזרים ולא קשורים אבל זה היה גם לפני 3 שנים!!

אני לא מבינה מה אתם אומרים כל הזמן שאין רמה!

יש!! והיא גבוהה!!

ולע"ד זה בא לי תקופות יש את התקופה שכולם רוצים להתאבד, פוגעים בעצמם, מעשנים, אנשים מתים, נאנסים..

קייצר! פשוט יש תקופות כאלה ואז יש חורים מידיי פעם..

אךך.. לא יצא ברור!

אתם יכולים לנסות להגדיר?כנרית על הגג=)

מה זאת רמה גבוהה או רמה נמוכה?

מה אתם רוצים שיכתבו פה?

תחשבו שניה- אין הרבה דיונים מסעירים, והפריקות כבר נראות בערך אותו דבר, אז נראלי שדווקא שרשורים נחמדים וקלילים שבאים מדי פעם גורמים לזה שיכנסו לפה הרבה וזה לא יהיה יבש, וככה גם רואים יותר את השרשורים של הדיונים והעזרות וההתפרקויות ומגיבים עליהם... זה בא יחסית ביחד!

אפשר שאלה?גולי =]

כולם פה "מתבכיינים" על הרמה של הפרוום שהיא ירדה ובאסה ואיזה רע זה. אז שאלו מה זה אומר רמה רעה ולולה=] ועוד כמה הסבירו, נפלא...ומה עכשיו?!
מה כן לכתוב?!?!?! אסור פריקות אותו דבר, אסור בדיחות, אסור דברים שעשינו לבד ועוד מלא דברים שלא היה לי כוח להעתיק. אם מישהו פה זוכר אז בחופש היו תלונות אחרות.. תלונות על סלנג ושגיאות כתיב

יש פה כל כך הרבה אנשים ולכל אחד הגדרה אחרת ואם נצרף את הכל בייחד אז-

אז מה נשאר?!?!!??!? מה כן לכתוב?!?!?!? לפי ההגדרות שלכם רמה גבוהה= פורום יבש שפעם ב100 שנה יש למישהו נושא "עקרוני וחשוב" שמותר לדבר עליו, שהוא לא מוריד ת'רמה.

אז נכון זה מעצבן שחדשים פותחים שירשור של חדש כאן ועל זה ברור שצריך להעיר אבל-

שמתם לב מה קורה בכל שירשור בפורום?? מתחיל באיזה נושא סביר בד"כ לא על רמה גבוהה אבל לא מי יודע מה נמוך (לדעתי) ואז כל פעם יש מישהו שחושב שזו רמה נמוכה ומתלונן!! בשביל זה יש לנו מנהלים!! שיסננו שירשורים כאלה ויפנו למי שכתב אותו ויגידו שזה היה שירשור שמוריד רמה!!

פורום צעיר בראש =)עץ על מים

הולך לקום לתחיה!

מה שלא שייך מוזמנים להעביר לשמה בשמחה...

עם תעזרו לנו הוא יקום בסיעתא דשמיא....

בתקווה שהפורום הזה ישתפר ...

הוא לא ברמה כ"כ ירודה כמו שעשו ממנו אבל גם לא גבוהה מדי...

מסכימה עם גולי...כפרעלייך!!=)
במקום להתבכיין... להתבכיין זו לא מילה... אבלסיזר22

במקום לספר את מעשיות ביידל הפייטן תתחיל להעלות את הרמה...

סתם... אני היחידה שמורידה פה את הרמה.. אבל אני משתדלת...

רק נקודה למחשבה. לכל המתלוננים.... חח...מישי' מאפושו'

(טוב נו, לא לכולנו)

אבל הרבה נתנו פה דוגמאות להורדת רמה, שב"ה כבר לא נמצאות פה.. כבר מעלים הרבה פחות תמונות של יצירות פרטיות... כבר אין פה כ"כ הרבה שירושי "משעמם לי... מי מחובר??" יש הרבה פחות, אם בכלל שרשורי פריקה שאין בהם אפילו מילה אחת שלמה חוץ ממילות שאלה ("אררררררררר..... למה??? למההה???? בעעעעעעע.... ?????? חיגכיעדחעכזדגשחועכאדק....... ?????????חכעגידגרכ מה לא מובן?????????"  וכו' וכו'...)

אז קיצור, יש עוד לאן לעלות... אבל אל תייאשו לגמרי...

היו תקופות שהפורום יהה פעיל 24 שעות ביממההסטלן הקטןאחרונה

ועל רמה,ככה שלא שייך להגיד שאם לא תהיה רמה לא יעלו דברים...זה בא אחד מתוך השני,ז"א שאם אנשים לא יעלו דברים שלא שייכים אז הרמה אוטומטית תהיה יותר גבוהה ואז יעלו לפה דברים בעלי רמה יותר גבוהה...וכל הכבוד על היוזמה המבורכת להחיות את צעיר בראש!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך