אממ... כמה הרגשות...לוחמת תמורות

בס"ד!

אני מקווה לא לפגוע באף אחד, שיהיה ברור.

לכל מי שמתפלא- אני אחת מחברי הפורום, שב"ה בעקבות האול' החדשה ושינוי בגישה לדברים בעולם והעניין הבא- כבר לא כאן המון... אבל אני כן קוראת דברים.

אז כמה מילים שאני מתאפקת לא להוציא:

• אני יודעת שכולם מתלוננים ש"יאללה חבר'ה, הרמה יורדת"- זה באמת לא עוזר! (ואני עושה עכשיו את אותו הדבר...) תנסו להעלות שרשורים בעלי משמעות עמוקה והרמה תעלה.
  • משהו שמפריע לי... הפורום הפך קצת יותר מידי לפורום "פירסום שירים"... אני היחידה ששמה לב?! ובתור אחת שמאד מחוברת למוזיקה בכלל, וגם כותבת המון שירים (למגירה), אני חייבת להגיד את האמת- זה לא שייך! אז נכון- שיר מביע רגש... אני לא מדברת על מישהו שיפרסם פה שיר פעמיים בשנה כדי לקבל תמיכה בנושא או לפרוק, כן?! אבל יותר ויותר פעמים אני נתקלת בשירים "סתם", ובתדירות של 2 בשבוע כמעט מאותו אדם (ויש לי המון דוגמאות)...
    חברה, בחייאת- אני מבינה, מעריכה, מכבדת ומפרגנת. אבל זאת באמת לא המטרה של הפורום! תפרסמו בפסיפס, בפורום "יצירה לאומית", או בפורום אחר של שירים... אני מבינה שאתם רוצים לקבל על זה מילה או שתיים ואפילו קצת שירות ותשבחות, זה הכי טבעי בעולם, אבל בבקשה- לא פה.

• אממ... בקשה אחרונה: מי שאכפת לו מהפורום ומוכן לדאוג ששרשורים בעלי דיון או תוכן רציני יותר לא יידעכו לעמודים אחרונים ע"י שטף של הודעות ש"מורידות ת'רמה של הפורום", ומוכנים להקפיץ דברים איכותיים- זה נראה לי יכול לעזור אם כל אחד יקפיץ דבר או שניים יפים כל פעם שהוא נכנס... (לא חייבים מלפני שנים... יש כאן הודעות מדהימות מאתמול.)

אחותי אין עלייך! כ"כ צודקת...עץ על מים

נשתדל....

יש גם תפורום אשירה לה' שהוא לשמיעת חוות דעת על שירים שהחבר'ה פע כותבים...

בפורום שירה מתעצבנים עלייך אם אתה רושם-Ayelet-

ואווו  בלי ביקורת בונה.. ואני מבינה לגמרי מי שמפרסם כאן שירים!

[חוץ מזה ששירים זה גמכן דרך לבטא  את עצמך, יש כאלו שלא רוצים לרשום- אני במשבר.. אז מפרסמים את זה דרך שיר.]

בנאדם רוצה גם ת'וואו איזה מהמם! אתה כישרוני! התחברתי! ' בלי ביקורת של 'תוריד ת'וו , תעשה פסיק'.

[כן, יש אנשים שגם צריכים לשמוע את זה, מפתיע?? אותי לא! זה הכי הגיוני בעולם! ]  

קיצור.. לא אמרתי להפוך ת'פורום לפורום שירה, אבל לפרסם שירים אני  לא חושבת שמוריד פה ת'רמה! זה עוד דרך לבטא את מה שאתה רוצה להגיד..

^^ צודקת ממש!!! (:נושי104

ואולי אפשר, שבמקום שאנשים שצריכים את ה - וואו!, יפרסמו כאן, וזה יהפוך למעין פורום שירים, שאולי בפורום לשירה, יסכימו ל-תגובות - וואו!...

. למחשבה..[[=

מסכימה איתך[=-Ayelet-

לא. הפורום לשירה לא נועד ל'וואו', נקודה.פלספנית
מסכימה עם פלסף.נדנדה כתומה.
תרשמו בניסיונות פעילים.לא בפורום שירה.הללי נפשי

זה יוריד ת'רמה של אשירה ולא בשביל זה הוא נועד.

ו...לוחמת אין עליך!!שפיצית עולם!=]

שירים זאת דרך התבטאות-לוחמת תמורות

בס"ד!

אבל שימי לב... יש כאן חבר'ה, מוכשרים, שמפרסמים כאן.

אבל לא שיר ולא שניים.

זה הפך להיות גל, "אופנה" חדשה בפורום- כתבת שיר?! פרסם כאן!!!

וזה מוגזם.

אם זה שיר פעם ב..., או שיר שנכתב בתור שיר פריקה חד פעמי, ואחריו יש הסבר על הרגשות ובקשה לעזרה או לא יודעת מה- בכיף. הקטע הוא שמה שקרה היה מישהו אחד כתב שיר של פריקה, פירסם, ומאז כל אנשי הפורום כמעט כותבים שירי 'פריקה'. זה ממש איבד את המטרה.

חוץ מזה- אתה צריך את ה'וואו' הזה?! מוזמן, בכיף. אם אין שום פורום- לא "אשירה", לא "יצירה לאומית" ולא פסיפס, שמוכן להכיל שירים מהסוג של "וואו" ולא יותר- נעשה שירשור נעוץ "שירים שכתבנו", ששמה כל אחד יפרסם ת'שיר, והשירים יפסיקו להציף את הפורום...

אתן אפילו לא שמות לב לנקודה חשובהניגונים

אין בעיה להגיד "וואו" כל עוד את אומרת מה בשם ה' וואו!!

אם תכתבי-"אהבתי את המבנה, את הדימויים והמטאפורות, זה פשוט כ''כ מוסיף!!"

אז אין שום בעיה, זו גם ביקורות בונה!

אתן פשוט לא מבינות נכון את המושג הזה ביקורת בונה.

אנחנו מבינות מאד.לוחמת תמורותאחרונה

בס"ד!

מעולם לא נכנסתי לפורום "אשירה", אבל כנראה הבעיה של אנשים שהם הרגישו שלא נותנים אפשרות של ביקורת רק חיובית, מחשש שזה יוריד את הרמה, כי כולם יהיו רק "מדהים".

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך