בס"ד!
אני מקווה לא לפגוע באף אחד, שיהיה ברור.
לכל מי שמתפלא- אני אחת מחברי הפורום, שב"ה בעקבות האול' החדשה ושינוי בגישה לדברים בעולם והעניין הבא- כבר לא כאן המון... אבל אני כן קוראת דברים.
אז כמה מילים שאני מתאפקת לא להוציא:
-
אני יודעת שכולם מתלוננים ש"יאללה חבר'ה, הרמה יורדת"- זה באמת לא עוזר! (ואני עושה עכשיו את אותו הדבר...
) תנסו להעלות שרשורים בעלי משמעות עמוקה והרמה תעלה. -
משהו שמפריע לי... הפורום הפך קצת יותר מידי לפורום "פירסום שירים"... אני היחידה ששמה לב?! ובתור אחת שמאד מחוברת למוזיקה בכלל, וגם כותבת המון שירים (למגירה), אני חייבת להגיד את האמת- זה לא שייך! אז נכון- שיר מביע רגש... אני לא מדברת על מישהו שיפרסם פה שיר פעמיים בשנה כדי לקבל תמיכה בנושא או לפרוק, כן?! אבל יותר ויותר פעמים אני נתקלת בשירים "סתם", ובתדירות של 2 בשבוע כמעט מאותו אדם (ויש לי המון דוגמאות)...
חברה, בחייאת- אני מבינה, מעריכה, מכבדת ומפרגנת. אבל זאת באמת לא המטרה של הפורום! תפרסמו בפסיפס, בפורום "יצירה לאומית", או בפורום אחר של שירים... אני מבינה שאתם רוצים לקבל על זה מילה או שתיים ואפילו קצת שירות ותשבחות, זה הכי טבעי בעולם, אבל בבקשה- לא פה.
-
אממ... בקשה אחרונה: מי שאכפת לו מהפורום ומוכן לדאוג ששרשורים בעלי דיון או תוכן רציני יותר לא יידעכו לעמודים אחרונים ע"י שטף של הודעות ש"מורידות ת'רמה של הפורום", ומוכנים להקפיץ דברים איכותיים- זה נראה לי יכול לעזור אם כל אחד יקפיץ דבר או שניים יפים כל פעם שהוא נכנס... (לא חייבים מלפני שנים... יש כאן הודעות מדהימות מאתמול.)